omnik
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 855
Pa nece uvek ta varijanta da radi. Ne znam zasto ali poznato je da nece. Gde menjas BC za BTC?
Mintpal
Pa nece uvek ta varijanta da radi. Ne znam zasto ali poznato je da nece. Gde menjas BC za BTC?
Kako si prosao sa blackcoinpool-om?Ja sam se zaigrao malo pa sad probam blackcoinpool... videćemo sutra kako to izgleda.
Kako si prosao sa blackcoinpool-om?
Koliko si dobio, za koje vreme i sa kojim brzinama?
Po http://poolpicker.eu/ BC ispada najbolji za kopanje ako neces da se smaras...
uh koliko ih ima u poslednje vreme....i ghash.io je napravio multi pool, samo je još uvek dosta slab...
predjem sa coinfu na hashcows zbog isplativosti, i NARAVNO od tog trenutka kad ja predjem coinfu je bolji...
kopa li jos neko na hashcows?? za 2 dana i 12 sati imam 0,039btc sa 6500khs. Da kopam ltc imao bih 0.065btc za to vreme. Ja ne znam sta da radim sa profit shifting poolovima sem da ih batalim i lepo straight LTC na coinotron
idem tamo
probacu dva dana BCpool pa cu videti kako se snalazim. Ako ne prodje mislim da cu preci na LTC radje nego na bilo koji profit switch. Samo mi potvrdi, novce saljes na Mintpal, ne na wallet? Jer mi je cimanje wallet da skidam i da sinhronizujem, ko zna koliko ce potrajati sa obzirom da je ovaj iskopan komplet
za 24h sa 9x280x i 3x270x 41 bc na BCpoolu :S: 5$.... bitno da je juce bio 0.0008 a sad je 0,0002
kakav vam hashrate prijavljuje u tabeli sa isplatama? meni solidno manji nego stvaran. reject mi je oko 1%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari