Šta je novo?

Profit switching/shifting pools diskusija (trademybit, wafflepool, clevermining...)

Na ltcrabbit.com kopam sa prosekom od 6600 kh/s i dnevno iskopam oko 1.1 ltc do pre 10 dana je to bilo 1,5ltc na dan.

Kako si prosao sa blackcoinpool-om?
Koliko si dobio, za koje vreme i sa kojim brzinama?
Po http://poolpicker.eu/ BC ispada najbolji za kopanje ako neces da se smaras...

334 bc-a za 24h, 7.7mhs.
Visok reject rate, 7-8%... navodno rade na tome.
Sve u svemu, ništa specijalno.

Poolpicker kaže sada hashcows ubedljivo najisplativiji... menja se iz dana u dan.

Edit: da potvrdim da su sredili reject ratio, za sada...

Poslednja izmena:
ovaj poolpicker zahebava 100%. cas ima je ubedljivo najbolji hashcows a cas coinshift

http://coinsolver.com/

Apr 2nd, 2014 - New Scrypt-N Pool

We are happy to announce that we will be rolling out a new Scrypt-N base coin switching pool very soon!
In fact, for the brave, it is available for testing now:
stratum+tcp://useast.coinsolver.com:3334

Please remember: Scrypt-N coins require different/specialized mining software, so your standard scrypt miner will not work. For now, perhaps this link will help out. If in doubt, please ask!

Once the new pool proves stable and all the kinks are worked out, we'll be rolling it out properly. But for now, payouts are working, and all the fees, bonuses, etc apply to the new pool as well.

Probao neko?

Poslednja izmena:
jel probao neko ovaj novi multipoll na cex-u?
ja tamo kopam direkt ltc, pa se razmisljam da predjem na multipool... vidim da je tek u zacetku i slab...

Poslednja izmena:
predjem sa coinfu na hashcows zbog isplativosti, i NARAVNO od tog trenutka kad ja predjem coinfu je bolji...

kopa li jos neko na hashcows?? za 2 dana i 12 sati imam 0,039btc sa 6500khs. Da kopam ltc imao bih 0.065btc za to vreme. Ja ne znam sta da radim sa profit shifting poolovima sem da ih batalim i lepo straight LTC na coinotron

Da bi fino zaradio moraš pratiti menjačnicu. Novčić nije baš za istovar odmah... evo ja sam 2.500 kom istovario na 10k a jutros je dostigao 39k. Pride sam kupovao, bio bezobrazan sa sell orderima na 30k I to prođe...
Kako rsste cena i broj minera proporcionalno manje novčića isplaćuju.

Ako te zanima klasičan multipool, preporučujem coinshift... uvek su na sredini, nemaju ni loših a ni predobrih dana.

Evo kako to izgleda u praksi http://bcpool.jnoc.nl

Poslednja izmena:
probacu dva dana BCpool pa cu videti kako se snalazim. Ako ne prodje mislim da cu preci na LTC radje nego na bilo koji profit switch. Samo mi potvrdi, novce saljes na Mintpal, ne na wallet? Jer mi je cimanje wallet da skidam i da sinhronizujem, ko zna koliko ce potrajati sa obzirom da je ovaj iskopan komplet

probacu dva dana BCpool pa cu videti kako se snalazim. Ako ne prodje mislim da cu preci na LTC radje nego na bilo koji profit switch. Samo mi potvrdi, novce saljes na Mintpal, ne na wallet? Jer mi je cimanje wallet da skidam i da sinhronizujem, ko zna koliko ce potrajati sa obzirom da je ovaj iskopan komplet

Ne šaljem nikad na menjačnicu tako da ne znam taj deo.

Relativno brzo ide BC wallet, tako da nema potrebe da rizikuješ sa Mintpal adresom...

I novi multipool - https://nicehash.com/

Why use NiceHash for selling hashing power?
- As simple as using a multipool, but better paying!
- Keeping peace of mind while selling your hash power (buyers are not directly affected if your rig goes offline - you'll never have to make any refunds or time extensions)!
- Be paid more than any multipool pays!
- Automatic payments in Bitcoins 4 times a day!
- No registration needed!
- No limits - use as many rigs as you like!
- Graphical and textual statistics!

More info here: https://bitcointalk.org/index.php?topic=562238.0

zasto me BCpool zahebava samo na jednom rigu a na ostalima radi? imam 4 riga na njemu (na sva 4 ista BC adresa i isti pass) i samo na jednom rigu (siti cgminer kao na ostala 3) mi cg miner pokazuje kako "pool 0 not responding"!! Stavio sam u tom cgmineru i bekap pool i on se svako malo prebacuje na taj bekap pool pa se vraca na BCpool, na sta samo trosim vreme.

za 24h sa 9x280x i 3x270x 41 bc na BCpoolu :S: 5$.... bitno da je juce bio 0.0008 a sad je 0,0002

za 24h sa 9x280x i 3x270x 41 bc na BCpoolu :S: 5$.... bitno da je juce bio 0.0008 a sad je 0,0002

To je oko 7.5MH/s?
Ja sam sa 8.5 MH/s dobio 54... a dan pre toga 102, dan pre toga 361... kapiraš da prati cenu? E sad je cena pala a ti trebaš biti strpljiv.
Stavi na mintpal, cenu po kojoj bi bio zadovoljan i čekaj.

Verujem da si odmah prodao kad si dobio, bio bi OK (ne 0.0065-7 po 1 MH/s kako je bilo do sada ali OK).

pa ne znam koja je cena bila u 6:24 kad je meni stiglo, ali verovatno ok. sutra cu ustati i od 6 cu da dezuram da vidim kako ce da ispadne jer placaju izmedju 6 i 7 ujutro uvek. I opet na jednom rigu juce problem od 4 popodne do 2 ujutro mi nisu radile 3x280x, kao pool not responding, a prekjuce se isto to desliko samo na drugom rigu dok ostali rigovi rade...

EDIT: da to je ~7,8mhs

EDIT2: sad vidim da je u 6 ujutro cena bila oko 0,007, e to je posao vec...

Poslednja izmena:
Upravo to ti kažem... očigledno da trejduju altcoine pred isplatu.
Sad ti ništa ne preostaje nego da čekaš, ali na menjačnici... ovde se jako brzo odvijaju stvari.

Pool je generalno stabilan, juče je prvi put da sam primetio neki hickup ali ništa strašno. Znam i za mnooogo gore multipool-ove.

Generalno kad testiraš multipoolove, uvek trebaš dati minimum 48h test period da bi dobio pametan zaključak... a često i više.

Poslednja izmena:
kakav vam hashrate prijavljuje u tabeli sa isplatama? meni solidno manji nego stvaran. reject mi je oko 1%

kakav vam hashrate prijavljuje u tabeli sa isplatama? meni solidno manji nego stvaran. reject mi je oko 1%

I meni manje prijavljuje poslednja dva dana, pre toga više.
Elem svakako je irelevantna informacija, kao i kod ostalih poolova.

meni sad oko 500 khsa vise pokazuje

@ Roger_Waters
Evi sad ti je cena ~0.00035. Danas isplata 168 BC-a a to je 0.0588 BTC odnosno 0.0069 BTC per mhs.
Kao što rekoh, samo treba biti strpljiv jer ovaj coin može ići samo gore u vrednosti.

Nazad
Vrh Dno