Šta je novo?

LG G2

Ok, ako treba znate gde ima.

Sad sam uporedo fotkao u dnevnoj sobi koja ima katastrofa uslove za slikanje, plafonjerka i kajsija zidovi. Definitivno su osetno bolje slike na g2 nego na note 2.

Ajd uploaduj za mene backup folder sa stock gallery i camera,zagubio sam nekako gallery i sad nikako da je povratim.

Poslednja izmena:
jesi ih dobro stavio na sdcard ? Ako si sve dobro napravio i u onom programu pokrenuo apk il apk+odex i ne prikaze ti zelene onda nisi nesto dobro napravio. Progi radi kako treba :)

Znaci LGCameraApp.apk preimenujes u cam.apk i stavis na sdcard

LGCAmeraApp.odex preimenujes u cam.odex i stavis na sdcard

ovaj terci samo stavis na sdcard, pokrenes program i klik na "apk only", probaj pa ces vidjeti da radi.

EDIT: aha vidi ih kao zelene ? Stavi "apk only" pa onda probaj.

Poslednja izmena:
Nece,nema sanse.. znaci sva tri pozelene kad otvorim aplikaciju,klinkem ma apk only,camera.odex pocrveni,kliknem na apk+odex,sve opet pozeleni i sve kao uspjesno al zalud,nidje ni camere ni galerije,restart,opet nista,camupdate 3.4 sam makao,back up makao,opet probao..ista stvar,sve uspjesno al nidje nista??

Zapravo kad kliknes na "apk only" treba ti odex biti crven. Kad kliknes na apk+odex onda ti sve treba biti zeleno.

Probaj rucno ubaciti, ako ne znas kako, javi

Zapravo kad kliknes na "apk only" treba ti odex biti crven. Kad kliknes na apk+odex onda ti sve treba biti zeleno.

Probaj rucno ubaciti, ako ne znas kako, javi

Ne mogu da nadjem folder dje da ubacim odex nema sanse,ako moze kratak uput dje sta ide?

Naravno.

Skini ES file explorer.

Stisnes MENU tipku da otvori opcije, ides na tools, dolje imas "show hidden files", ukljucis. Imas root, ukljucis root, dozvolis mu. Kliknes na tom istom meniju na root (ne na toggle nego na slova "Root Explorer", otvori se menu, klik na "mount R/W", oznacis /system kao RW i ok.

to je to. Gore vidis lokaciju "/" i desno od toga "sdcard", ti kliknes na to "/" (to je root folder), dolje ides na system, nadjes priv-app.

Tu ubacis LGCameraApp.apk i LGCameraApp.odex (ne moras odex uopce zapravo..ni nemoj ga..)

kad si ubacio drzis dugo na lgcameraapp.apk dok se ne oznaci. Dolje desno imas "More", klik na to, otvori se menu, klik na properties. Pogledaj permissions...treba biti rw- r-- r--, kliknes na Change button pokraj "permissions".

U prijevodu:
Owner: Read i Write
Group: Read
Other: Read

Samo na ok. To je to..reboot

ako postoji lgcameraapp.apk i lgcameraapp.odex u tom folderu obrisi ih prije ubacivanja (ne moras ali radi sigurnosti)

Naravno.

Skini ES file explorer.

Stisnes MENU tipku da otvori opcije, ides na tools, dolje imas "show hidden files", ukljucis. Imas root, ukljucis root, dozvolis mu. Kliknes na tom istom meniju na root (ne na toggle nego na slova "Root Explorer", otvori se menu, klik na "mount R/W", oznacis /system kao RW i ok.

to je to. Gore vidis lokaciju "/" i desno od toga "sdcard", ti kliknes na to "/" (to je root folder), dolje ides na system, nadjes priv-app.

Tu ubacis LGCameraApp.apk i LGCameraApp.odex (ne moras odex uopce zapravo..ni nemoj ga..)

kad si ubacio drzis dugo na lgcameraapp.apk dok se ne oznaci. Dolje desno imas "More", klik na to, otvori se menu, klik na properties. Pogledaj permissions...treba biti rw- r-- r--, kliknes na Change button pokraj "permissions".

U prijevodu:
Owner: Read i Write
Group: Read
Other: Read

Samo na ok. To je to..reboot

ako postoji lgcameraapp.apk i lgcameraapp.odex u tom folderu obrisi ih prije ubacivanja (ne moras ali radi sigurnosti)

Sad cu probati..sve ovo sto si nave sam ja uradio al u pogresan folder :) pokusavao sam u system/apk .. ajd,javljam odma..

Jedino mi je prihvatio tvoju kameru i nijednu drugu koju sam probao,nemam pojma zasto..i od kada sam instalirao galeriju za magic fokus,nijednu drugu galeriju sem nje ne mogu da instaliram/pokrenem, a i nju da bih koristio normalno, moram da je prebacim u folder system/priv-app resetujem,opet odem u priv-app folder pokrenem klasicnu instalaciju i za najvise cudi mi pise installation done? Pa onda odem na desktop/system settings/apps, nadjem gallery i deinstaliram update?? Zasto ja sve ovo moram da radim a da bi mi on otvarao normalno slike kako koju slikam a ne samo jednu i samo zadnju koju slikam da mi ne prikazuje,ne znam..

Poslednja izmena:
Ako si na stock, makni tu galeriju. I njen odex fajl.

Sto je najjace, ona se nije nalazila u sustem/priv-app vec u system/app i zalud ja stavljam stock u system/priv-app, kao da je ne vidi :trust:probacu bas kasnije i galeriju da povratim kao i kameru sa ovim backupcamera folderom.

Danilo Pantelić je napisao(la):
Niitro muke na tebe vaskolike

hahaha :d da znas da me zivcana vise bila uvatila, jer sam svo vrijeme bio na poslu jos sa slabom bateriom. Muke brate :p

Poslednja izmena:
:) samo da ti kazem, ona instalacija, nisi trebao raditi. Znaci sistemske samo napravis ubacivanje u priv-app, nikakva instalacija :)

:) samo da ti kazem, ona instalacija, nisi trebao raditi. Znaci sistemske samo napravis ubacivanje u priv-app, nikakva instalacija :)

Ma naravno, nego nisam htio da duzim..inace zadnjih 7-8 godina sam konstantno u toku sa androidom, flesovanjem, sistemima, kernelima i ostalim ali sam se iskreno umorio od svega toga i mislio sam da cu se g2 smiriti, al zalud, kamera zeza pa zeza.
Ja sam znaci prvo sve iskopirao u priv-app, zatim postavio permissions,restart i nece, to sam probavao sa kamerom sto si ti ostavio link, kao i sa stock kamerom sa xda, ista stvar, zatim sam isto probao i sa stock gallery, opet nece i jedino je htjela ova galerija sa podrskom za magic fokus kao i backupcamera 3.3 folderom ali nije htio da mi povrati stock gallery samo kameru je povratio..e ja sad ne znam da mu sta nisam zeznuo sistem, mada ne bih rekao cim hoce da povrati jednu galeriju i jednu kameru a druge nece. A ovo sto sam instalirao sam sasvim slucajno, iz zezanja, kako sam ostao bio bez zivaca,reko, ajde, da ako proradis :mad: kad ono installation DONE? :trust: I kada sam otvorio galeriju, samo mi je vidio video snimke, nista slike, i ja okini koju , kad ono mi samo pokazuje jednu/zadnju sliku koju sam slikao i snimke, ja opet slikaj, opet samo zadnja i snimci a sve slike vidim da su tu preko explorera. Tako sam ga koristio pola dana i priliikom gledanja nesto po instaliranim aplikacijma, vidim ladno gallery kao instaliranu aplikaciju i otvara mi opcije open - uninstall updates, ja na uninstall updates i otvorih galeriju, sve ok, svaka slika se vidi zajedno sa snimcima. E sad, ko ce ga znati.
Mada je meni iskreno na njega jos visi problem gps.. sve ok radi dok je upaljena mreza, ali ako izgasim mrezu, jad zivi da nadje gps.. a mrezu gasiti moram kad idem van drzave. Zna li iko ikako rijesenje u vezi ovoga? Instalirao sam gps fix i suzio pretragu na Europe al cini mi se da nije nesto bolji :(

Je l' ima neka fora da kada se uđe u phone da odmah bude prikazan call log? Nešto sam gledao po netu i izgleda da nema ali kladim se da je neko ovde provalio. :)
Da napomenem da ne bih instalirao neke druge dajlere.

Je l' ima neka fora da kada se uđe u phone da odmah bude prikazan call log? Nešto sam gledao po netu i izgleda da nema ali kladim se da je neko ovde provalio. :)
Da napomenem da ne bih instalirao neke druge dajlere.

Video sam da si napisao da te ne zanimaju drugi dajleri ako probaj exDialer sa g play fenomenalan je u svakom smislu (imaćeš i to za šta su pitao). Meni je dialer baš bio problematičan za korišćenje posle samsunga, ovo bih sad stavio i da se vratim. Jedina mana, 7 dana free, za posle ili kupiš ili narodna biblioteka.

Poslednja izmena:
Da ne duplam.post,nesto mi telefon poludje..
Kakva su iskustva sa imprtovanjem icon themes preko framework-a? Jel sve ok radi ili ima restarta i sl..

Poslednja izmena:
Drug ne znam koji je , samo znam da bi gorilica 2 pukla na keca da uradim ovo.

Trenutno nema jaceg od dragon trail-a,zato kazem..ima milion snimaka po netu u vezi njega. Imao sam ja xperiu z,nije mi padao iskreno,ali sam ga zato savijao do granice dje sam ja mislio da ce puci! Ma kakvi..to je top! Meni sto se ne svidja kod njega je sto je bas osjetljiv na padove na coskove,slomi se u 100 komada,kao i gorilla glas 3,nista meni ne treba bolje od gorilla glass 2,zastita pristojna a telefon dosta jeftiniji ;)

Svaka mu cast, odradio je i skriptu za custom recovery. Ovaj novi portovani moze izgleda preko bilo kog recoveryja

Bas tako i ja mislim da mozze mada nisam siguran, ja cu fleskati sada ovaj flex nekeko mi je odlican + ART support.Samo ne znam da li mogu clodyflex da fleskam preko clodyproII KOJI mi je trenutno na fonu i da li je procedura samo clean a instal new rom preko philza , naravno pre toga wipe cashe i dalvik, i da posto mi file od cloudyproII ostaje nakon flesovanja u internal da li posle fleske mogu jednostavno da idem u internal i obrisem ga(ja sam siguran u sve ovo nego cisto da pitam radi sigurnosti)-Ko pita ne skita ;)

Bas tako i ja mislim da mozze mada nisam siguran, ja cu fleskati sada ovaj flex nekeko mi je odlican + ART support.Samo ne znam da li mogu clodyflex da fleskam preko clodyproII KOJI mi je trenutno na fonu i da li je procedura samo clean a instal new rom preko philza , naravno pre toga wipe cashe i dalvik, i da posto mi file od cloudyproII ostaje nakon flesovanja u internal da li posle fleske mogu jednostavno da idem u internal i obrisem ga(ja sam siguran u sve ovo nego cisto da pitam radi sigurnosti)-Ko pita ne skita ;)
Mozes. Samo ides u philzu na ono "wipe -> install new rom" i to je to.
Kasnije obrises sta hoces(od zipova, jel:) )

flex je extra :)

Nazad
Vrh Dno