samo da ti kazem, ona instalacija, nisi trebao raditi. Znaci sistemske samo napravis ubacivanje u priv-app, nikakva instalacija
Ma naravno, nego nisam htio da duzim..inace zadnjih 7-8 godina sam konstantno u toku sa androidom, flesovanjem, sistemima, kernelima i ostalim ali sam se iskreno umorio od svega toga i mislio sam da cu se g2 smiriti, al zalud, kamera zeza pa zeza.
Ja sam znaci prvo sve iskopirao u priv-app, zatim postavio permissions,restart i nece, to sam probavao sa kamerom sto si ti ostavio link, kao i sa stock kamerom sa xda, ista stvar, zatim sam isto probao i sa stock gallery, opet nece i jedino je htjela ova galerija sa podrskom za magic fokus kao i backupcamera 3.3 folderom ali nije htio da mi povrati stock gallery samo kameru je povratio..e ja sad ne znam da mu sta nisam zeznuo sistem, mada ne bih rekao cim hoce da povrati jednu galeriju i jednu kameru a druge nece. A ovo sto sam instalirao sam sasvim slucajno, iz zezanja, kako sam ostao bio bez zivaca,reko, ajde, da ako proradis

kad ono installation DONE? :trust: I kada sam otvorio galeriju, samo mi je vidio video snimke, nista slike, i ja okini koju , kad ono mi samo pokazuje jednu/zadnju sliku koju sam slikao i snimke, ja opet slikaj, opet samo zadnja i snimci a sve slike vidim da su tu preko explorera. Tako sam ga koristio pola dana i priliikom gledanja nesto po instaliranim aplikacijma, vidim ladno gallery kao instaliranu aplikaciju i otvara mi opcije open - uninstall updates, ja na uninstall updates i otvorih galeriju, sve ok, svaka slika se vidi zajedno sa snimcima. E sad, ko ce ga znati.
Mada je meni iskreno na njega jos visi problem gps.. sve ok radi dok je upaljena mreza, ali ako izgasim mrezu, jad zivi da nadje gps.. a mrezu gasiti moram kad idem van drzave. Zna li iko ikako rijesenje u vezi ovoga? Instalirao sam gps fix i suzio pretragu na Europe al cini mi se da nije nesto bolji