Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Nexus nema radio prijemnik. (valjda se tako zove :d )

Nexus nema. :)
Što npr. meni uopšte nije mana, nikad nisam slušao radio ni na jednom telefonu koji sam imao...

Subjektivna stvar. Lično, od telefona iz ovog cenovnog ranga očekivao bi da ima SVE i da sve radi kako treba.
Hvala i pozdrav

Pa koristis tune in radio... Nije da ti sad cepa nesto puno protoka, ali eto i kvalitet je zadovoljavajuc + imas lepo na lockscreen-u artwork :D

Burazer ima specifican problem. Telefon nece da mu se puni dok je telefon ukljucen. Ne reaguje ni na usb, ni na punjac. Kada ga ugasi i stavi ba punjac, telefon se puni. Do cega moze to da bude?

Kontam da je sw problem...
Probaj za početak kernel da promeniš, to je najbezbolnije :)

Ali radilo do sada sve normalno, jel moze da podivlja tek tako?

Haha može još kako :d

Kernel nije, stavio poslesnji fancy. Sada cu noviji rom da flesujem, da se to nije ubagovalo nesto.

Probaj, mislim da će rom sigurno rešiti problem.

Slim kat i fancy

Art, ali malo počeo da koči moram neku noviju verziju staviti. :d

Nije pomoglo ni update roma, ni kernela. Morace u servis da ga nosi izgleda.

Ma nemoj još servis, probaj naći na xda nešto.
Možda je još neko imao takav problem...

Pa nemam nesto vremena da se bakćem sa tim sada. Javljam sta se desilo na kraju.

Cest je problem da riknjava usb port na gnexu.
Ja sam imao jedan koji je hteo da puni ali nije imao konekciju s racunarom,popravka u servisu u ns je bila 1500 din.
Ali ako imas iole znanja naruci usb port za 5$ sa ebaya i sam zameni,nije tesko i treba 10 minuta max.
Ja sam bio narucio ali mi nikad nije stigao,pa sam zato u servis nosio.

Cest je problem da riknjava usb port na gnexu.
Ja sam imao jedan koji je hteo da puni ali nije imao konekciju s racunarom,popravka u servisu u ns je bila 1500 din.
Ali ako imas iole znanja naruci usb port za 5$ sa ebaya i sam zameni,nije tesko i treba 10 minuta max.
Ja sam bio narucio ali mi nikad nije stigao,pa sam zato u servis nosio.

Ma nije to puno para, bolje da ga zamene oni koji to rade. Hvala za info. Javljam sta je bilo u servisu.

EDIT: Popravljen mu je telefon vec, 1500 dinara, zamenjen USB port

Poslednja izmena:
Jutros roknem anatomiju, znao kosti kad su došli na red mišići stao mozak i *** :( i taman pomislim da ne može biti gori dan...

Dođem sad sa faksa stavim mobilni da se puni... Trt ne puni se, ne reaguje, stavim na komp - isto...
I onda sam pokušavao i pokušavao i posle 100 pokušaja krene da se puni hvala Bogu :D

Sad nemam ovde drugi kabl da proverim da li je do njega ili i meni riknjava USB port... Nadam se da je do kabla :d
Okle mi 1500 dinara sad na ovu krizu :D

Valjda nije, mada cuti, ako je nesto otišlo, bolje da je to nego nesto drugo. Najjeftinija varijanta :)

Ja se nadam da je kabl, pošto uopšte ne vodim računa o njemu, često je na podu možda ga je i neko zgazio pa polako crkava :d
Moraću otići kod nekoga da isključim tu mogućnost, a onda ako je otišao USB *** popraviće se :)

Bogami šta je ovaj moj sve preživeo... :D
Dobro je što je još uvek u jednom komadu :p

Ako ti rikne port,naruci sa ebaya za 5 dolara,zamenicu ti ja,svakako smo komsije sad :)

haha, komšija ne baksuziraj :p

Pa možda bi i naručio, al' nemam karticu... :D

WTF!
Screenshot 2014-04-13 21.30.26.png

Ne prepoznaj ga ni laptop, a ubuntu ga prepozna?
Šta se to događa? :p

A neeeeeeeee :(

Ode 1 500 din. :D

Nazad
Vrh Dno