Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@marco89
Generalno sam upoznat da se tako koristi, ali zasto bi ja kupio Ripple a ne neki drugi coin slicne namene, sto njega cini jedinstvenim i prihvacenim

Koliko sam pratio koriste se starim bankarskim i marketinskim trikovima uvaljivanja i podmicivanja.... zato se i javljaju likovi koji XRP zestoko brane, promovisu i predstavljaju kao buducnost..... neko ima je dao 10K XRP-a da sire hype i splacine o istom (e to najvise mrzim po pitanju ripple-a)

Da ga drukcije reklamiraju ne bi imao nista protiv

black coin sad pala cena na 7500 ..ko je pametan sad ce se napuni pre nego se cena vrati opet na gore

@marco89
Generalno sam upoznat da se tako koristi, ali zasto bi ja kupio Ripple a ne neki drugi coin slicne namene, sto njega cini jedinstvenim i prihvacenim

Nisam upoznat s ni jednim drugim coinom slicne namene. XRP je namenjen da bude nalik postanskoj markici, za placanje transporta i integritet mreze, to je primarna primena. Sama Ripple mreza je mnogo vise od XRP coina, kao sto su usluge poste vece od transporta postanskih markica.

ja se izvinjavam sto prekidam ozbiljne teme jednim obicnim pitanjem. Zanima me koji je proces oko toga kad sa jedne menjacnice posaljem btc na drugu menjacnicu i na toj drugoj se nikad ne pojavi? Ovo mi se desava po peti put otp i pocinje ozbiljno da me nervira

ja se izvinjavam sto prekidam ozbiljne teme jednim obicnim pitanjem. Zanima me koji je proces oko toga kad sa jedne menjacnice posaljem btc na drugu menjacnicu i na toj drugoj se nikad ne pojavi? Ovo mi se desava po peti put otp i pocinje ozbiljno da me nervira
Verovatno negde grešiš. Ako te ne mrzi napiši ceo postupak prebacivanja, možda otkrijemo grešku u postupku...

Poslednja izmena:
Ne. Pao je koliko je pao i LTC, nista posebno. Ako skoci, kocice kad i LTC i sto toliko kao i LTC tako da ti se odgovor namece sam ;)

mozda urade na btc-e foru kao prosli put, mrdaju ga kao pa posle stave da je greska, taj trenutak cekam, mada sa ekspanzijom novih valuta mozda to i urade, imam jos oko 6k pa cekam trenutak da se istovarim, na 5$ pocecu da se razmisljam, na 10$ cozdra

LTC je trenutno na prosecnoj vrednosti za poslednjih dva ipo meseca, ako vec njega pominjes.
Za ftc ne znam, jer wisdom ne kaze nista :)

10$ za ftc evo prodacu za 8$ odmah cim krene imam ih jos od prosle godine , kad je jesenas bio na skoro 8x vecoj vrednosti nego sad bio sam sprecen, ali sad bih ga prodao vrlo rado

10$ za sta?!? FTC?!?
Neeeema sanse matori, neeeema sanse :d
Ja sam bio optimista onda kada sam hteo sa Zeljkom u 1000FTC-a da se kladim da ce FTC da predje cenu od 1$ dok je on prognozirao propast. Posle mesec dana cena cena je otisla na 1.27$ ako se ne varam ali 10$ koje ocekujes je vec ludilo. Da bi to docekao LTC mora da ode na 1000$ makar. Znas koliki sam ja optimista ali ako ti ja kazem da ti je ocekivanje nerealno... Ludilo mozga.

Samo istetovirajte na ruci sifru walleta posto lako moze da se desi da do tada zakacite Alchajmera :D

ebi ga, nisam pametan, videcemo kad sve (ako) krene na gore

FTC se ipak kopa mnoooogo brze nego LTC i nema teorije da skoci toliko. Ako dodje do 1.2$ ja istovaram sve sto imam i idem u kafanu s tim parama. Ne znam koji tebe period zanima ali ne ocekuj nista slicno sledece 2 godine.
Ne znam dali si ti lepo sracunao ali trenutna cena FTC-a je 11 centi, da bi dosla do 10$ mora da skoci 90x. Ne verujem je to izvodljivo u dogledno vreme.

Poslednja izmena:
Ako predje dolar opusteno rokaj i nemoj da ti bude zao, to si i ovako iskopao za nekoliko dana.
Ja imam 664 za 3 dana kopanja sto mi ostalo i cim predje 1$ to ide na dobos ;)

FTC se ipak kopa mnoooogo brze nego LTC i nema teorije da skoci toliko. Ako dodje do 1.2$ ja istovaram sve sto imam i idem u kafanu s tim parama. Ne znam koji tebe period zanima ali ne ocekuj nista slicno sledece 2 godine.
Ne znam dali si ti lepo sracunao ali trenutna cena FTC-a je 11 centi, da bi dosla do 10$ mora da skoci 90x. Ne verujem je to izvodljivo u dogledno vreme.

Ja se resavam FTC-a ako dodje na 0.50 usd.... I pravac kafana naravno (bice za par puta) :D.

A sta cu im ja sto su juce krenuli?

Ja ne govorim o pocetnicima koji su juce krenuli vec o zaradi starih, iskusnih rudara dedica.gif poput Damirbaja koji kopaju najmanje 2-3 meseca a koji su i pokrenuli celu raspravu o istoj, kada je pitanje cak za pojedine stare kuke koje kopaju od pocetka godina a koje nisu prodale novcice u januaru da li ce ove godine otplatiti investiciju.

na kolko dugo je bio 1e? ako je na par sati, jedan dan ili par dana, to ne racunam...

poenta je da se pre mnogo bolje rudario ltc, nego sad u zadnje vreme, bas kad sam ja uskocio u voz... doduse ne sumnjam da ce se opet lepo rudariti ltc...

ipak sam ja nesto ranije uleteo, pre tih legedarnih 1000$ :p

(Mrzi me sada da trazim kad je tacno poceo da kopa ali mislim da ima i vise od 2 meseca.)

Ja nikoga nisam tukao po usima da prodaje novcice po 6$. Svi se istovarili a posle u kuknjavu. Nisam hteo ni za 48$ da prodam i to sam odmah rekao. Novcice skupljam jako dugo i pre 10-11 sam poslednji put podigao neke novce da bi izvukao pare koje sam dao za grafike.

A kada su to stari rudari
dedica.gif
koji su poceli da rudare ove godina prodavala novcice za 6$. :sceptic:

Niko nas nije tukao po usima ali prodaja novcica sigurno nije razlog sto forumasi imaju malo novca. Novcici ove godine jesu prodavani ali po daleko visoj ceni od one koju si naveo da bi ubrzo posle toga bili kupovani po nizoj ceni. Uostalom razmisli malo da je to razlog ne bi vecina nas kod sebe imala vise novcica nego sto je iskopala. ;)

Poslednja izmena:
Pojasni to malo?

Ja ne govorim o pocetnicima koji su juce krenuli vec o zaradi starih, iskusnih rudara Pogledajte prilog 139328 poput Damirbaja koji kopaju najmanje 2-3 meseca a koji su i pokrenuli celu raspravu o istoj, kada je pitanje cak za pojedine stare kuke koje kopaju od pocetka godina a koje nisu prodale novcice u januaru da li ce ove godine otplatiti investiciju.

(Mrzi me sada da trazim kad je tacno poceo da kopa ali mislim da ima i vise od 2 meseca.)

A kada su to stari rudari
dedica.gif
koji su poceli da rudare ove godina prodavala novcice za 6$. :sceptic:

Niko nas nije tukao po usima ali prodaja novcica sigurno nije razlog sto forumasi imaju malo novca. Novcici ove godine jesu prodavani ali po daleko visoj ceni od one koju si naveo da bi ubrzo posle toga bili kupovani po nizoj ceni. Uostalom razmisli malo da je to razlog ne bi vecina nas kod sebe imala vise novcica nego sto je iskopala. ;)

Sa 2-3 meseca kopanja nisu stari rudari. Tacka. Veruj mi da je dalja rasprava suvisna. Oni su usli tek kada je se cena napumpala pre Nove godine, tada je vec kasno. Nisu imali kada da iskopaju i sta da prodaju. Sad nek cuvaju to malo sto su iskopali ako misle da docekaju da otplate masine jer ako prodaju sada nece ih otplatiti nikada.

Poslednja izmena:
jos malo USD mi je ostalo na BTC-E , kome treba kod da kupi LTC/BTC po povoljnoj ceni, neka trazi sad, ko zna sta ce sutra biti :)

Kad smo kod dolara, do sada najjaci udar na njega. Bice zanimljivo....
http://www.advance.hr/vijesti/rusij...acanja-na-medunarodnim-i-njemackim-trzistima/

Vrednost $ je uvek jedna kvaka koja moze da utice na sve ovo ...

Ali ka iskreno mislim da bi to sve moglo samo da uzdrma cenu (sumljam da ce biti problem menjacnicama da se prebae na euro ili neku drugu valutu ako $ ode u k...).. Ono sto nama terba jeste da se ne pojavljuju lose vesti vezane za BTC i da se cena stabilizuje na 11-12$ pa da krene lagano gore (kao sto je bio slucaj u zadnjih par dana).. Ako izdrzimo dve tri nedelje da cena krene lagano i konstantno gore onda ce nam se nasmesiti u neki izbiljniji PUMP i sansa za istovar ...

To je moja procena ..

EDIT. cak mislim da ako $ propadne zato sto su ga tako masovno stampali onda bi smo mi goli reci "eto vidite kod virtuelnih valuta uvek cete tacno znati koliko ih ima u opticaju a cenu ce formiati samo i iskljucivo trziste ... "

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno