Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ovaj themer ima da hejtujem i to ima da napravim par account-a da im dodelim po jednu zvezdu. *** ako bar 4 meseca se ne čeka na multidpi support i oni stavljaju neke gluposti, ej ikonice cuj icon pack su stavili vau, big breakthrough my ass... Iovako je to homescreen, šta će mi app drawer sredjivanje.

Ovaj themer ima da hejtujem i to ima da napravim par account-a da im dodelim po jednu zvezdu. *** ako bar 4 meseca se ne čeka na multidpi support i oni stavljaju neke gluposti, ej ikonice cuj icon pack su stavili vau, big breakthrough my ass... Iovako je to homescreen, šta će mi app drawer sredjivanje.

+1

Koji je najbolji remote desktop client?I je li neko imao iskustva sa microsoftovom remote aplikacijom,stalno mi izbacuje eror,po log-u ne moze da nadje host...
Zavisi od više faktora..
Za većinu potreba rekao bih da je ubedljivo najbolji PhoneMyPC.

Koristis themer? Mene nervira ocajan font u app draweru koji ne moze da se promeni, ili bar ja ne mogu to nigde da nadjem...

Cime da saljem na stampu dokumente u lokalnoj mrezi? Stampac je povezan na desk i share-ovan.

Ja za sada koristim google print. Na računaru se loguješ u chrome i dodaš lokalni štampač na tvoj profil. Na telefonu skini cloud print aplikaciju i iz nje pošalji bilo šta na štampu.

Poslednja izmena:
Koristis themer? Mene nervira ocajan font u app draweru koji ne moze da se promeni, ili bar ja ne mogu to nigde da nadjem...

Pa ne koristim ga (jer nema multidpi support), ostavio sam im komentar pre par meseci, ali pošto nisu ništa uradili sad sam bio bezobrazan.

Paaaaa koristio bih ga, ali ne može :d

Pa nisam bio baš ali drzak sam bio, jer stavljaju neke gluposti, various fixes, security i performance improvements...

Da nema ljudi koji znaju odnosno themer-a i developera i my colorscreen-a, oni ne bi ni postojali, a oni se tako ophode prema tim ljudima...

Znači ja moram da narusavam izgled svoj i stavljam ogromni default dpi da bi koristio njihovu app. Ma ajde...

Pa eto, kažu da ne mogu sad to da naprave...

Ima da naložim ove što koriste slim da im svi daju jednu zvezdu, jer ne možemo naš voljeni Slim da koristimo :p

Ja sam isto dao jednu...
Nema šanse da promenim dpi zbog njih :d

***a meni se svidja ideja, ali da su spori u svemu jesu...

Pomoc, imao sam neku adblock app,ne znam kako se zvala. Ikonica je bila neki kisobran.
E sad trazim tu app po netu al nigdje da nadjem.
Ako neko zna naziv ili link, unaprijed zahvaljujem.

AdAway koja ima crveni znak za stop i belog goluba je bolja. Izguglaćeš je.

I treba, nisu trebali da je sklanjaju, moglo je jos njih da pokupuje.

I ja kažem, carevi :D

Dok ne naprave onaj pocket (ili kako se već zove) kao za iPhone, oni da se ne javljaju.

E to je ta, hvala milkobgd.
Mada sam i adfree googlao al nisam mogao naci.

Poslednja izmena:
Koja je razlika izmedju Viral Lite i Pro verzije?

Instalirao sam obe, ali ne vidim apsolutno nijednu, cak ni u verziji koja pise pod About. Jedino sto u nazivu ikonice stoji naziv Pro/Lite.

KlikSPORT aplikacija! Pratite UEFA Ligu sampiona i ostala atraktivna sportska takmicenja na Vasem mobilnom uredjaju! Preuzmite na goo.gl/vtf9Uu Odjava na 6560

da li je neko probao od strane korisnika mtsa?

koja prevara od apk. moraš da je koristiš sa ugašenim wi fijom. bože

Poslednja izmena:
Ne znam samo kako su došli do broja?

KlikSPORT aplikacija! Pratite UEFA Ligu sampiona i ostala atraktivna sportska takmicenja na Vasem mobilnom uredjaju! Preuzmite na goo.gl/vtf9Uu Odjava na 6560

da li je neko probao od strane korisnika mtsa?

koja prevara od apk. moraš da je koristiš sa ugašenim wi fijom. bože

Ovo i mene zanima :)
Koliko li megabajta ode na jednu utakmicu LŠ... ?

Nazad
Vrh Dno