Jedno je zbog nove igre uzbuđen biti, a potpuno drugo kritikovati igru koju još uvek niko igrao nije i predviđati da će loša biti..
E tako bi trebao svaki true gamer da razmišlja.
Ma kellhus je u stvari gdin_m, kome je dojadio opsti hejt na ovom forumu pa odlucio da otvori alt account![]()
Sve to stoji sto si napisao,ali dugogodisnje iskustvo(pogotovo u zadnjih par godina) nam govori da uvek ispadne suprotno od onoga sto nam se prezentuje!Igre su ti danas kao i reklame o prasku za ves,brijacima,kafama itd..Ne znas sta je bolje od cega,a kad probas...Ali, u napred pričati da jedna igra valjati neće, da trejleri lažu, da grafika neće biti toliko dobra i tako dalje... kao da neko ne samo da je igru već odigrao već zna tačno kako je razvoj tekao i šta se u timu razvojnom događa.
Sve to stoji sto si napisao,ali dugogodisnje iskustvo(pogotovo u zadnjih par godina) nam govori da uvek ispadne suprotno od onoga sto nam se prezentuje!Igre su ti danas kao i reklame o prasku za ves,brijacima,kafama itd..Ne znas sta je bolje od cega,a kad probas...
Ja ovde pišem ono što mislim.. Ako mi se sviđa ono što vidim u trejlerima i najavama za neki naslov, ako dolazi od proverenog developera i izdavača, ja ću napisati da mi se to sviđa i da dobru igru očekujem. Ne vidim zašto je problem da bilo ko nešto slično napiše. Naravno, uvek naglašavam da se konačan sud može doneti tek kada igra izađe i kada je i sami zaigramo.
Ali, u napred pričati da jedna igra valjati neće, da trejleri lažu, da grafika neće biti toliko dobra i tako dalje... kao da neko ne samo da je igru već odigrao već zna tačno kako je razvoj tekao i šta se u timu razvojnom događa. Pisati takve stvari a da igra ni igrana nije, to već nikako nije u redu i to ne mogu da razumem. To da u igri nešto ne valja može reći samo neko ko ju je propisno igrao, i da usput tačno navede šta i zašto po njegovom mišljenju ne valja. Sve ostalo je hejt običan, bez koristi za bilo koga i nikako diskusiji o igri koju nestrpljivo čekamo ne doprinosi.
Vidis, meni je to bas njesra, i vec veliki minus.
Veoma prosto. Trčiš i sam će da skače po potrebi. Navedeno je kao AC. Nemoguće da nisi nikad igrao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari