Šta je novo?

Diablo 3

Interesuje me šta mislite koji stat da promenim u 3 socket na ovom chest, armor ili res all? (Za wizz).

Mišljenja su podeljena, neki kažu da wizz dobija res all iz int i da mu je armor potrebniji, mada ako gledamo na primer onaj buff 25% ress all možda je potrebniji res all...

Inače, ja stvarno ne znam osnovnu razliku izmedju armor i res all, osim što sam negde pročitao da je odnos otprilike 10:1 armor:res all...

Prilozi

• Screenshot002.jpg
    Screenshot002.jpg
    167.4 KB · Pregleda: 156
ako je za wiza (8k+ int) onda reroll all res u sockete

sta tu ima da se sredi?

Bio je neki bag sa dropom tog crafting materijala, nikako nije hteo da padne

Gde da nadjem, obican beli item "Tsunami Blade " ?
j0HktZC.jpg

treba mi za craft BORN'S FURIOUS WRATH http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/borns-furious-wrath

Act1 Halls of Agony level 1 2 i 3 imas one weapon racks, iz toga ispadaju bela oruzja

nema specificnog mesta gde bi trazio taj beli item. Jednostavno ubijaj mobove, otvaraj chestove i obrati paznju na bele.
Sigurno ces ga naci u toku dana.

I okaci kad kraftujes da vidim kako je ispao :)

predlog i za ostale, da kace dobre leg i set iteme koje dobiju, lakse cemo opremiti likove ako vidimo sta valja od itema i set bonusa.
Bar prvih mesec-dva, posle cemo znati sve napamet :)

predlog i za ostale, da kace dobre leg i set iteme koje dobiju, lakse cemo opremiti likove ako vidimo sta valja od itema i set bonusa.
Bar prvih mesec-dva, posle cemo znati sve napamet :)
sad moze da se vidi u armory (moj je u signature) i enchanted item, jedino sto fali su stats od paragon poena

čudi me da dodatno forsiraju da se igra
Zasto bi te neko forsirao da igras i to samo zato sto je 50% exp. buff?Igras zato sto ti se igra i kada ti se igra!Izvinjavam se na izrazu,ali j... exp i paragon level,ja uopste i ne znam koji sam paragon!Mene jedino sto zanima je loot i teznja ka vecim tezinama!
@Alister
Odlican,ali naravno bez soketa!

Poslednja izmena:
^Tebe zanima loot i veće težine, nekoga zanima Paragon lvl.
Nemaju svi istu motivaciju za igranje...:)

@zero
To su rekli za tematske eventove, tipa praznični event gde bi gradovi bili ukrašeni, its.

bilo :p

Untitled2.jpg

Ja ne znam sta ovi ljudi zamislaju da ce da urade sto nabiju toliki tafnes???

Nezvaničan pregled težina i šta one donose.

i2qrkoa.png

izvor

Napokon sam nasao "Tsunami Blade" (act1) ...nije neki roll, ali, bar je socket odmah dobijen :)

Screenshot2184.jpg

Nezvaničan pregled težina i šta one donose.

A ja ga j*bem ako je to tacno za drop legendarnog u riftu, malo malo pa ga igram te na t3 te na t2 pa dosta na t1 i od lega itema u 5 partija ako vidim jedan ili ni jedan. Ne kazem desi se da padne i koji vise ali onda ako u jednom runu padne 2 komada zaboravi sledecih par sati da ces da ga dobijes.

mene onda bas hoce...thunderfury, skysplitter i vaxo.
sve t1
lol, sry nisam pratio. leg pao set item. nije lose dok ne padne bolje. ima kilo resa, sto je monku taman.

Poslednja izmena:
Jako mi se sviđa kako su sredli Adventure mode, sad je igra pravi sandbox.

A sto se tice leg dropa, juce za 3 sta jedno 5 komada, i to sam igrao Adventure mode od Master po Hard diffuculty.

napravljen je BENCH clan, pa ako neko zeli in, nek me cimne

Nazad
Vrh Dno