ovaj lightning damage naravno, moze to da ide jos goremeni danas ispao Thunderfury, ne znam sta da rerolujem, lighning dmg ili ovih 8%..
Meni ne moze dropati nijedan gem plan pa da cu se ranit..
bice lvl kad si ih dobio, bar bi tako trebalo
meni danas ispao Thunderfury, ne znam sta da rerolujem, lighning dmg ili ovih 8%..
kad bi bio neki kalkulator kao d3up ranije da vidim gde bi dobio vise dmg-a
bas cu da napravim barba sa ovim i onim mad monarchom od ranije, trebalo bi da bude op![]()
evo ovde kratak video gde covek opisuje sta je ono ka cemu treba ici kod DH http://www.twitch.tv/philosophios/c/3991932Ja sam nekako uz bas low budget golda sa kojim sam usao u RoS ipak nekako uspeo da sklopim wiz-a [ sumanut melee build] monka i DH-a sa kojim mi je neverovatno interesantno da igram.
DH ima uzasan regen za hatered ali ako te ukenja par itema to nije problem jer mu je dmg sumanuto visok
probaj pa javi da li je istoDobijam leg planove k'o lud ali ne vidim čemu služe. Na primer Corruption. 6 random statova i ništa više. Pa mogu takve i žute da napravim sa mnogo manje cimanja i materijala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari