Šta je novo?

Diablo 3

Kazu da se taj 8% procenat odnosi samo na main damage (black damage), ako je tako onda je useless stat i bolje imati ~700 vit umesto toga.

Ako se ipak odnosi na sav damage, onda bolje probati max Lightning roll.

Meni ne moze dropati nijedan gem plan pa da cu se ranit..

Da li je moguće, meni padali neprestano nekoliko dana od početka igranja RoS dok nisam sakupio sve, sada ne padaju više. :)

Inače, primetio sam da loot 2.0 "gleda" šta igrač ima od planova i takvi manje ili uopšte ne padaju. Ne pamtim da mi je pao "Already know" plan. Takođe, tipa ako se nosi 2h weapon, velika je šansa da baš 2h upgrade padne prvi.

Poslednja izmena:
pa ne pada vise isti plan koji ti padne i izucis kod jewlera/blacksmitha

Nisam to znao, logično je sada da bude tako, extra.

pa da, prvo povecava se sansa da ti padne plan koji nemas, a drugo sta ce ti plan koji si izucio :) i tako nema gde da se proda :)

Nego, igrao sam danas rift t2 i dobio shrine fleeting of 1h trajanja. Shrine je izgledao kao oni standardni, nije bio specijalan kakvi su karakteristični za rift. Ne znam da li su imale možda uticaja one gloves of worship...

Prilozi

• Screenshot008.jpg
    Screenshot008.jpg
    781.4 KB · Pregleda: 131
Poslednja izmena:
imale su uticaja verovatno ali moguce da je bug...
Trebalo bi da traje 10min, ali u beti je tralajo 1h pa su nerfovali.

ps. 4 wizarda a ? ccc :D

dve shrine koje su kasnije dodali u igru (cooldown reduction i fleeting) traju 1h ostale traju 10minuta. naravno to samo sa gloves of worship

bice lvl kad si ih dobio, bar bi tako trebalo

meni danas ispao Thunderfury, ne znam sta da rerolujem, lighning dmg ili ovih 8%..
kad bi bio neki kalkulator kao d3up ranije da vidim gde bi dobio vise dmg-a

bas cu da napravim barba sa ovim i onim mad monarchom od ranije, trebalo bi da bude op :D

da li ti je pao sa vec socketom ne verujem :D

spin and win v.2.0

vidi se na profile page da li je pao sa socketom ili ne :)

jeste :) nisam jos iskoristio reroll

danas sam farmao act 2 bountije dosta, u potrazi za gloves of worship i illusory boots, ali bez uspeha.
Jos par legendary itema zelim da nabavim, i onda cu morati samo torment da igram u potrazi za set itemima

generalno, crusader je bas bzvz za manje tezine. Spor, ima par dobrih skilova ali sa vecim cooldown-om.
Znaci uradi veliki dmg, i onda si bedan sledecih 30sec.

Sigurno da se stvar popravlja kada se sklopi ceo set za njega, na vecim torment tezinama.
Ovako, mislim da mu treba jedan boost

Za sada je wiz ubedljivo najbolji, a i DH je super

edit : recimo kod crusadera je pasivna za 2H+shield odlicna za ubere, jer si tu statican.

Poslednja izmena:
Po cemu je DH super kad sad ima najsporiju regeneraciju primarnog resursa? Na stranu to sto ljudi solo-uju Malthaela na T5 i slicno.

za DH se treba pomuciti da bude super

Ja sam nekako uz bas low budget golda sa kojim sam usao u RoS ipak nekako uspeo da sklopim wiz-a [ sumanut melee build] monka i DH-a sa kojim mi je neverovatno interesantno da igram.

DH ima uzasan regen za hatered ali ako te ukenja par itema to nije problem jer mu je dmg sumanuto visok

I meni je crusader bas bezveze,sad mi je zao sto sam ga uopste i levelovao!Daje dobar dmg,ali po nekom mom misljenju treba ulagati u sto brze regenerisanje skilova,ali ako to radis gubis na svemu ostalom!Kao da nije ta klasa dobro izbalansirana!Ovako farmanje traje citavu vecnost!

Ja sam nekako uz bas low budget golda sa kojim sam usao u RoS ipak nekako uspeo da sklopim wiz-a [ sumanut melee build] monka i DH-a sa kojim mi je neverovatno interesantno da igram.

DH ima uzasan regen za hatered ali ako te ukenja par itema to nije problem jer mu je dmg sumanuto visok
evo ovde kratak video gde covek opisuje sta je ono ka cemu treba ici kod DH http://www.twitch.tv/philosophios/c/3991932
za one koji ne znaju ko je philosophios

[youtube]yL4anOl7gX0[/youtube]

Evo i ja počeh ponovo da igram. :) Za sada sam samo igrao Crusader-a do lvl 4x i Monk-a do lvl 70. Utisci su, sve u svemu, pozitivni. Sviđaju mi se promene (a za mene ih je bilo puuuno pošto nisam igrao više od godinu dana), mada imam i neke zamerke.

Na primer, Crusader kao klasa mi se ne sviđa uopšte. Počeo sam sa idejom da ga dovedem do lvl 70, ali sam odustao zato što sam se smorio. Jako sporo napreduje i jako lako gine. ***, kajtujem kao da igram DH-a.

Sa mojim starim dobrim Monk-om je već mnogo bolje. Mada, nešto ne vidim poentu rift-ova, a Torment mi se čini preteškim (za farm). Nabudžio sam paper dps na 500k i to mi i dalje nije dovoljno da farmam T1 brzinom koju ja smatram zadovoljavajućom, što mi je nestvarno. Najgore je što su mi trenutno najisplativiji bounty-ji na Normalu lol. Gold može biti problem u budućnosti pošto sam startovao sa samo tridesetak miliona, ali za sada se to drži stabilnim. A i shoulders-i koji daju neuništivost itemima pomažu. :) Takođe, za sve ovo vreme sam zamenio sve iteme osim Inna's pants. Tome ne mogu da nađem zamenu nikako.

Farmaće se još pa ćemo videti. :)

takve dps pants neces naci, a i pants ne sluze za dps boost vec toughness boost :) sto ih pre zamenis manje ce da boli :)

pa da, ms uopste ne treba na opremi jer se dobije preko paragon poena (a ms je primary stat tako da moze da rolla skoro sve)

Eh, ja nemam dovoljno paragon poena za MS, a bez 25% neću da igram. :D Igrao sam Crusadera, znam kako je haha. No, vidim da su uništili Inna pantale - nema AS i CC. Meh. Kada nabudžim paragon, zameniću ih. Imam Depth Diggers-e, ali je sada res all stat beskoristan zbog dijamanata, jer vit daje mnogo više toughnessa. A najviše mi treba dps da bih mogao da farmam T1 dobrom brzinom zbog novih setova itakoto.

Dobijam leg planove k'o lud ali ne vidim čemu služe. Na primer Corruption. 6 random statova i ništa više. Pa mogu takve i žute da napravim sa mnogo manje cimanja i materijala.

Ja nisam imao problem da levelujem crusa. Jeste sporiji kada je čišćenje mape u pitanju ali nigde ne žurim. Trenutno mogu bez problema t3 da igram sam, doduše nisam probao Malthaela na t3.

Dobijam leg planove k'o lud ali ne vidim čemu služe. Na primer Corruption. 6 random statova i ništa više. Pa mogu takve i žute da napravim sa mnogo manje cimanja i materijala.
probaj pa javi da li je isto :)

illidan nemogu nigde da nadjem koliko taj philosophios ima hatred regen ali jako brzo mu se puni i dok ne puca? :)

Vrh Dno