A dva klika ti je previse, isti broj u stvari, prevlacenje notification bara ti dodje ko jedan klik/tap..
Zvali su me OTA kad sam bio mladji![]()
A kada će ovo android, besplatno da ima? Besplatan Office, (koji je za droid nedostižan cilj) i da ne spominjem...:rtfm: :banana:
Besplatna govorna off-line navigacija za planetu Zemlju.
I HERE Drive+ ce biti besplatan od 8.1
http://www.wpcentral.com/here-drive-be-free-all-windows-phone-81
Borise ti neces da radis apdejt ?
Ko ti kaze da ces da izgubis to?
Cekajte ja sam bio registrovan na onaj sajt ,skinio sam preview for developer ,ulogovao se sa mojim acountom ,i pisalo mi nesto kao uspeh sada cu dobijati apdejt ranije ,tako nesto ,da li je to to ??
Pretpostavio sam da se brise sve, odnosno ubedjen sam da sam tako procitao negde..
Neki kazu 10og , neki na kraju meseca, neki u toku ovog meseca, licno ne znam, malo su poremetili taj update, verovatno imaju interne probleme ... Ali se nadam da ce biti ovog meseca.
Pa da li si gledao "BUILD Live" prenos, reče čovek na kraju: 8 april za developere...Neki kazu 10og , neki na kraju meseca, neki u toku ovog meseca, licno ne znam, malo su poremetili taj update, verovatno imaju interne probleme ... Ali se nadam da ce biti ovog meseca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari