Šta je novo?

LG G2

Jel moze da se flesuje na cloudy stock?

Moze. Ali napravi backup (ja sam na cloudypro imao bootloop, ne bi htio da jos netko ima)
Tako da, radije backup napravi.

Naravno,to se podrazumeva:)
Nego jel ima opcija u philz recovery da se flesuje rom sa usb otg,nisam gledao a bas me interesuje.

Ekstra.Znaci mogao bih i nandroid backup cuvati na otg pa odatle vracati po potrebi?

Tako i radi. Jer znalo se desiti da neki rom (barem na s3) oplete i po /sdcardu i to je to :)

Super,hvala na odgovorima :)

Otg radi na svim recovery-ima ja msm
..

Kome treba imam 2 viska, neka mi se javi u inbox . OTG sa micro sd slotom. Ima dodatak za nosenje, vakum pakovanje .
mh7pMpwnbxCae6rFjAAlgNg.jpg

koliko znam u ovim temama ne smeju da se ostavljaju oglasi, mada možda i grešim. :)

Poslednja izmena:
ma dobro.. samo kažem, nisam ja moderator, nego čisto da ne dobiješ poene za džaba

Danas je bio update za g2 xposed. Rešen je problem sa menjanjem fja donja tri tastera.
Ali onda problem, promenio sam desni taster, meni u recent i kada npr uđem u galeriju nemam opcije koje bi bile pod meni. Nisam probao neku drugu app ali pretpostavljam da je problem samo sa lg apps. Druga stvar, smanjio sam navi bar na 60% i ok izgleda ali kada uđem u youtube u film screen slika ne zauzme ceo ekran tj ostanu 3 tačkice kao na starijim verzijama Androida.
Sad me zanima, vratio sam sve na staro, jel dovoljno samo uninstall app ili ima neka komplikovanija procedura za deinstaliranje xposed?

Poslednja izmena:
Danas je bio update za g2 xposed. Rešen je problem sa menjanjem fja donja tri tastera.
Ali onda problem, promenio sam desni taster, meni u recent i kada npr uđem u galeriju nemam opcije koje bi bile pod meni. Nisam probao neku drugu app ali pretpostavljam da je problem samo sa lg apps. Druga stvar, smanjio sam navi bar na 60% i ok izgleda ali kada uđem u youtube u film screen slika ne zauzme ceo ekran tj ostanu 3 tačkice kao na starijim verzijama Androida.
Sad me zanima, vratio sam sve na staro, jel dovoljno samo uninstall app ili ima neka komplikovanija procedura za deinstaliranje xposed?

Da bi obrisao xposed moraš u xposed frameworku na uninstall da kliklneš pa uradiš reboot telefona.

Uf, gde to da nađem? Gledao sam i u samoj app i u aplikacijama u settings telefona.
uploadfromtaptalk1396428217728.jpg
uploadfromtaptalk1396428248586.jpg
uploadfromtaptalk1396428286615.jpg

Udjes u xposed aplikaciju pa kliknes na framework pa na uninstal.

Ko me moze uputiti sta da radim..znaci telefon je kupljen u Telenoru,ne znam jeli zakljucan,jos ne dobijam OTA update ali prema LG PC Suit-a mi izbaca update..e sad,da li ja smijem odraditi update preko racunara ako je na pr.. ne znam,tel zakljucan,ima li to kakve veze ili je isto kao OTA update? I koliki je update 470mb ili 1.5GB ? Oce li mi izbrisati sve iz telefona ili ce samo uraditi upgrade softvera kao OTA update? Posto mi nidje ne pise koliko se skida materijala,samo da je potrebno 6GB slobodnog prostora za update..to sam shvatio da je potreban prostor kada se extraktuje.
Zakljucio sam da mi je bitnija stavka gps na telefonu i nadam se da bi sa kk update-om mozda lociranje bilo bolje i brze..??

Preko pc suite bi trebalo da skida 1,5 gb ali neka potvrdi neko.
AKo ti je telefon zakljucan na mrezu,nece se nista promeniti,bice zakljucan i dalje,ubaci drugu karticu pa probaj pre nego sto uradis update.
Nece ti se izbrisati nista ako uradis update,ali je pozeljno uraditi fatory reset posle update-a jer znaju naknadno da se jave problemi.
Meni gps radi isto ka i na 4.2.2,radio je odlicno tamo,radi i sada na 4.4.2.

Preko pc suite bi trebalo da skida 1,5 gb ali neka potvrdi neko.
AKo ti je telefon zakljucan na mrezu,nece se nista promeniti,bice zakljucan i dalje,ubaci drugu karticu pa probaj pre nego sto uradis update.
Nece ti se izbrisati nista ako uradis update,ali je pozeljno uraditi fatory reset posle update-a jer znaju naknadno da se jave problemi.
Meni gps radi isto ka i na 4.2.2,radio je odlicno tamo,radi i sada na 4.4.2.

Znaci da je update preko pc suit-a ustvari kdz update? Ako vjerujes nemam u blizini nikoga na drugu mrezu sem da ispitujem prolaznike ispred kuce.. svi moji su na telenor, supruga, njen brat, sestra, momak njene sestre, moji roditelji, komsinica sto dolazi na kafu :eyebrows: ..nevjerovatno..mada mislim da to ne bi smjelo da ima veze, ipak to je sve dato od lg-ija..99% korisnika ce instalirati pc suit i kliknuce na update, ne znam sta bi ko mogao pogrijesiti,mada sve je moguce. A za factory reset se slazem da treba uraditi, to i hocu, nego trenutno nemam dje neke fajlove dok ne uzmem externi za komp pa zato pitah..

Slobodno odradi update,nećeš ništa izgubiti...6Gb ti treba na računaru jer se sve preko njega radi...

Slobodno odradi update,nećeš ništa izgubiti...6Gb ti treba na računaru jer se sve preko njega radi...

Da, shvatio sam to za 6gb..edit: zvao sam lg servis za Crnu Goru i rekli su mi da smije naravno, samo da ne pukne veza dok se radi update i ako je telefon zakljucan, da je zakljucan u bootloader-u i da je skroz bezbjedno..tako da..trenutno je na 20% :)

Odradjen update..kasnije ga testiram i vjerovatno rutujem i fixujem kameru.. da napomenem, prilikom apdejta na 75%..ono sto sam uocio je izgleda vec vidjeno,al eto da spomenem, dok je bio na 20/30% pisalo je unroot a na 70% crvenim slovima rooted,predpostavljam da je u pitanju zamjena nekih sistemskih fajlova pa ga neka alatka prilikom apdejta rutuje i kad zavrsi, vrati ga na unroot..jesam li pogodio ili lupio?

Prvo sto sam primjetio je zvuk..ja sad ne znam,mozda ljudi nisu probali sa boljim sluskama,al se jasno i dosta glasno cuje taj sum koji najvise podsjeca na zujanje nekih racunara. Znaci kad se ukopcaju slusalice,ne cuje se nista,kad se upali bilo sta sto ce aktivirati audio codec ili sta vec,zujanje se cuje. Najbolje se osjeti kad se smanji audio do kraja,pa se upali neki od programa za muziku,odma se cuje,cim izadjem iz aplikacije,ne cuje se..morate pustiti pjesmu,ne samo uci u aplikaciju..znaci najbolje brzo paliti i gasiti radio aplikaciju na pr dok su sluske prikopcane i stavljene na glavu naravno..nema sanse da se ne osjeti,narocito na osjetljivije,kvalitetnije sluske.

@djordjesl
može li taj otg da se kači ako ima neki case?
@ostali
što predlažete od 4.4.2 romova da je dobro, da ima dobru kameru za fotke (brže fokusiranje i dobre fotke generalno), video mi ne trba naročito? Nemam vremena za čačkanje svakog dana pa bih stavio nešto što je stabilno, svakodnevno flešovanje sam izgustirao sa s2 i s3 i saletovim neatom ;).
Može li se kako promijeniti boja ikonica koje su aktivne(instalirati drugi set ikonica) u quick settings, gore, npr. umjesto ovog prvog da ide nešto ovako kao ovo drugo (ovo je samo obrađeno u paintu)?

Prilozi

• stock.png
    stock.png
    194 KB · Pregleda: 159
  • wish.png
    wish.png
    188.3 KB · Pregleda: 160
Poslednja izmena:
@djordjesl
može li taj otg da se kači ako ima neki case?
@ostali
što predlažete od 4.4.2 romova da je dobro, da ima dobru kameru za fotke (brže fokusiranje i dobre fotke generalno), video mi ne trba naročito? Nemam vremena za čačkanje svakog dana pa bih stavio nešto što je stabilno, svakodnevno flešovanje sam izgustirao sa s2 i s3 i saletovim neatom ;).
Može li se kako promijeniti boja ikonica koje su aktivne(instalirati drugi set ikonica) u quick settings, gore, npr. umjesto ovog prvog da ide nešto ovako kao ovo drugo (ovo je samo obrađeno u paintu)?

Moze, kaci sa na ulaz za sluske.

Nazad
Vrh Dno