Šta je novo?

HeavyCoin [HVC] (HEFTY1)

Da mogu da ti dam neku opomenu za odsustvo pažnje dao bih ti.

Nula vremena si potrošio u analizi toga što te interesuje (na priloženim slikama je naveden pool) i tražiš da neko dodatno potroši svoje vreme!?!

Skineš miner sa hvc.1gh.com i pokreneš upravo onako kako su naveli.

Windows 7 64bit, Catalyst Software Suite 13.9 [280X], 13.12 [290]

Da mogu da ti dam neku opomenu za odsustvo pažnje dao bih ti.

Nula vremena si potrošio u analizi toga što te interesuje (na priloženim slikama je naveden pool) i tražiš da neko dodatno potroši svoje vreme!?!

Skineš miner sa hvc.1gh.com i pokreneš upravo onako kako su naveli.

Windows 7 64bit, Catalyst Software Suite 13.9 [280X], 13.12 [290]

svakom ko je bilo sta potrazio na forumu od mene ili uopste ovog tipa ili bilo sta driugo pa cak i mnogo prostije stvari iste sekunda kad vidim ...dam na tanjir sto vise uprosceno i sazvakano sto se kaze, jer nemaju svi isti nivo znanja iz ove oblasti dam odmah u temi ili na pm ... jer smatram da je forum za to namenjen

pitao sam iskljucivo zato sto idem preko telefona -xperia u- jer veliki deo vremena provodim na poslu i udaljen sam od kompa...mucim se preko teamviewera jer mi konekcija stalno puca nemam wifi

izvini ako sam te uvredio svojim pitanjem...nema potrebe da te bilo sta pitam ako ti je tesko da na najprostije pitanje dva puta uradis copy -paste...jer zaboga ti si to izmisalio imas mesec dana mozgovanja da bi doso do podesavanja pa sad to ima icencu i autorska prava pa nesme da se siri i umnozava...pojedine teme imaju i po 500 strana pa kad vidim likove ko sto si ti da kazu imas nazad pa prelistaj gadi mi se ...ali to je samo zato sto smo narod ko narod stoka...koja pre ima da gurne nekog u zivo blato kad ga vidi da propada nego da mu da ruku da se izvuce....

Na bitcointalk-u su pustili buvu da bi trebalo da neka veća menjačnica stavi hvc na listu. Očekuje se skok cene i veći sell orderi su povučeni

Kao npr?
Otprilike koja bi to mogla biti mjenjancnica?

Ne znam koja veca..meni je mintpal najbolja menjacnica na kojoj imaju alt valute..najbolje uradjena,najbrze radi i najmanje provizije.

Edit:

Sto se tice hashrate nije mi bas sve najjasnije..2 masine skroz iste ..iste grafike,isti drajveri,ista memorija,ista podesavanja grafickih,isti majner a na jednoj mi sve 280x grafike daju 14.8 mh a na drugoj sve grafike daju 16.1 mh

Poslednja izmena:
Ne znam koja veca..meni je mintpal najbolja menjacnica na kojoj imaju alt valute..najbolje uradjena,najbrze radi i najmanje provizije.

Edit:

Sto se tice hashrate nije mi bas sve najjasnije..2 masine skroz iste ..iste grafike,isti drajveri,ista memorija,ista podesavanja grafickih,isti majner a na jednoj mi sve 280x grafike daju 14.8 mh a na drugoj sve grafike daju 16.1 mh

Ukljuci onaj fixdiff i na tim sto ti daju manje.

Nisam bas siguran da je coin zreo za tako veliku menjacnicu, mada je imao 40+btc volume na mintpalu.

Poslednja izmena:
Kako glasi ta komanda za fixdiff ili si mislio na onu foru sa VIP pass-om?

Na 1gh pool je VIP a na zhpool stavis port 40001.

novi miner, na jednom rigu sa 2 dual x-a, jedan kopa 15 drugi 7 nije mi jasno zašto???

Mozda su ti niski naponi, ja sma imao slican problem koji se korigovao kada sam podigao napone.

Kakva je isplativost ovog coina gde pratite ? Da li je isplativiji od Darkcoina ?

Mozda su ti niski naponi, ja sma imao slican problem koji se korigovao kada sam podigao napone.
sve je isto na jednom i drugom rigui sa starijeim majnerom su kopale isto. sad ovaj jedan stroj glumi glumu. bezveze. remote mi je rig pa ne mogu ništa osim drke ljenja, možda malo čupanja grafičkih i menjanja pozicije učini neko čudo

sve je isto na jednom i drugom rigui sa starijeim majnerom su kopale isto. sad ovaj jedan stroj glumi glumu. bezveze. remote mi je rig pa ne mogu ništa osim drke ljenja, možda malo čupanja grafičkih i menjanja pozicije učini neko čudo

Probaj sa driverima, video sam da su drugi imali slican problem.

probaj sa Smos-om, on uvek radi i nema puko drajver, malo memorije, hocu necu sa windows-om

Moze li heavy da se kopa smosom ?

Sad je nebitno, coin je totalno neisplatljiv za kopanje.

hvc je pobedio q2c po broju minera koji su izašli, kapa dole :D jel imao neko volje da ih testira, 270x, 280x?

pa i nije..redak coin koji ima developere koji stvarno prave svoj algoritam i optimizuju..za razliku od 99.99% ostalih koji samo iskopiraju source drugog

Moram da se ponovim jos jednom posto vidim da ima jos ljudi koji nisu shvatili.
Oni ne optimizuju nista vec nam s vremena na vreme daju malo bolji miner, dok oni od pocetka kopaju sa max minerima.

Inace, 270x - 13.5MHs, 280x - 21MHs.

Kakva je sad isplativost naspram LTC i ostalih valuta sa tim novim minerom i molio bih link ka novom mineru i podesavanja za 280x jer do sada nisam ni kopao HVC .

Slabija je isplatljivost, mozda nekih 2/3 ltc. Novi miner imas na hvc.1gh.com a podesavanja ce ti ostaviti neko drugi posto sam ja na mobu.

Skinuo sam miner i uspeo podesiti sad mi samo trebaju klokovi i naponi za 280x ;) . Trenutno cepam 1150/1500 1100mv I 9 21Mhs

Skinuo sam miner i uspeo podesiti sad mi samo trebaju klokovi i naponi za 280x ;) . Trenutno cepam 1150/1500 1100mv I 9 21Mhs

Memorija što niže, intensity preko 6 minimalni efekat, GPU core slobodno 1180 mada verujem da će ti trebati viši napon.

Pozdrav

Moram da se ponovim jos jednom posto vidim da ima jos ljudi koji nisu shvatili.
Oni ne optimizuju nista vec nam s vremena na vreme daju malo bolji miner, dok oni od pocetka kopaju sa max minerima.

Inace, 270x - 13.5MHs, 280x - 21MHs.

Moze bat file za 270x kao i na kojim clock-ovima drzis?

Sa novim minerom Gigabyte 270x (GV-R927XOC-2GD) daje 12,4 MH/s, sa vip 13,7 MH/s sve na def. Temperatura 52c i 50% vent.

cgminer.exe --heavy --vote 1024 --no-submit-stale -o stratum+tcp://hvcpool.1gh.com:5333 -u wallet -p VIP -I 6 -w 64

Bez w 64 daje oko 1mh/s manje. Da li je neko pravio racunicu kako vise dobija sa vip ili bez (bez vipa baca cesce shareove)?

290x - 26MHs

edit
Sa dodatim -g 2 -w 64 290x - 31MHs
Na 280x smanjilo za 1MHs a na 270x povecalo za 2-3MHs, pa probajte

Poslednja izmena:
Vrh Dno