Šta je novo?

LG G2

ok..ajd da probam...

Pretpostavljam da koristim isto LGunitedMobile...program?
Da li je obavezan TWRP?Ne bih da se cimam toliko sa njim ako ne moram a kapiram da može da se brikuje tel sa njim...

Zasto nece da mi proveri koji je za moj fon , ukucam posle znaka = moj imei i pise da ne moze da pronadje stranicu

TWRP je lakse odraditi od ruta :) kakvo brikovanje, uradio sam ga ravno 150 puta:)

Poslednja izmena:
2. Instalacija TWRP

Pažnja: Ukoliko instalirate TWRP, nećete moći da ažurirate softver regularnim načinom. Moraćete da telefon poptuno vratite na stock softver (uputsvto nekom drugom prilikom...) Ne pokušavajte da brišete TWRP bilo kojim načinom iz CMD-a-brikovaćete telefon bez mogućnosti povratka. Savet: pomoću Titanium Backup-a zamrznite aplikaciju LG Software Update kako se telefon ne bi slučajno sam ažurirao.

brick! ;)

A proveru nisi verovatno dobro ukucao brojeve...dešavalo se ljudima.Promeni browser...

Išao sam na attachment, a na mobu sam, ne znam kako ih kači... Okačio sam te dve jer su noćne. Evo da probam sa Dropboxa...

CAM00183.jpg

CAM00242.jpg

CAM00243.jpg

Edit: Ne znam kako se kod vas vidi, kada stavim samo link meni ubaci url tagove, kada stavim img izbaci mi kao da je broken link tako da nemam pojma šta vi vidite...
ako su na dropboxu ili okačiš direktno na forum (sa kompa) ili samo ostaviš link, ne radi sa img tagom.
hvala za fotke. imaš neke dnevne?

2. Instalacija TWRP

Pažnja: Ukoliko instalirate TWRP, nećete moći da ažurirate softver regularnim načinom. Moraćete da telefon poptuno vratite na stock softver (uputsvto nekom drugom prilikom...) Ne pokušavajte da brišete TWRP bilo kojim načinom iz CMD-a-brikovaćete telefon bez mogućnosti povratka. Savet: pomoću Titanium Backup-a zamrznite aplikaciju LG Software Update kako se telefon ne bi slučajno sam ažurirao.

brick! ;)

A proveru nisi verovatno dobro ukucao brojeve...dešavalo se ljudima.Promeni browser...

Lepo je sto si napisao to za siroke narodne mase , meni to ne moze da se desi ;) (sada si ljude izparanoisao do besvesti :) :)
pa jbm li ga sve kucam ok , sada cu da probam da promenim browser

Ma jok nece ovo za proveru kdz a pa nece ...

Poslednja izmena:
To bre, stigao i root. Ima li neki način i da se ukoni root ili sačuva ako stigne još neki OTA apdejt?

^ Mislim da root ne sprecava da se odradi OTA :)

Jel mogu samo na ovaj način da fleshnem odgovarajući stock preko vodafone KK?

^ Mislim da root ne sprecava da se odradi OTA :)

Pa ne sprečava, ali izgubiš root onda. Ja bih da ga sačuvam, a takođe da mogu i da unroot-ujem ako budem nekad morao da se pozivam na garanciju.

I da pitam, flešovati TWRP kako je opisano ili prosto instalirati TWRP Manager sa stora?

Da li mi neko moze postaviti link ka aplikaciji za kameru ? Na mobu sam pa mi muka traziti, eto ako nekom nije problem.
I koja je po vama bolja, ne zanima me preterano 4k i 120fps ali zasto da ne i to :)

E evo mene sa pitanjima..ali volio bih prvo da se opravdam zasto ja to sam ne istestiram.
Kao prvo,radim samostalno kao taxista pa ne mogu sebi da priustim luksuz da flesujem telefon pa da nedje zakoci,da mi se izgubi signal,pocne da zeza igo ili sl.. i drugi posao sto odavno radim je rentiranje zvucne opreme,zurke,svadbe..plesne skole,priredbe..i dosta cesto koristim telefon za pustanje muzike za koreografiju pa ne smijem da rizikujem da mi zamrzne fon ili sl..
Znaci,moja pitanja su sledeca..prvo,vezano i za 4.2.2 i 4.4.2.. da li postoji neka smetnja u gps lokaciji ako je upaljen roaming? Kada sam skoro bio na Kosovo na voznju,igo navigacija mi nije mogla locirati gps nema sanse,reinstalirao igo,palio gasio gps,nasao slobodnu wifi i strikirao wifi mobile network location, ma ne znam sta vise nisam probao nista nije pomagalo..jedino nisam gasio mrezu ni roaming. Kada sam se vratio opet sam ga probao,izgasio mrezu i vise od 4-5 puta,gdje go od da sam bio,nalazio mi je gps za 5-6 sekundi.. O cemu se radi zna li ko..da li stvarno moze roaming da uzrokuje otezanje gps lokacije? Nedje sam citao da za neke sisteme iphone telefona je upravo roaming krivac za ovo..
Dalje..ko moze potvrditi gubljenje usb otg konekcine na kk? Jer mi je to prijeko bitno,bas iz razloga pustanja muzike..mislim,zamislite da pustate himnu na takmicenje i usb otg izgubi konekciju..!! Uff..
Dalje,vezano za zvuk,tacnije zujanje..da li je to pratece za svaki kk ili je od telefona do telefona? I bili se to rijesilo mozda rutom i nekim fixom,sta znam..?Jer mi je jedan prijatelj instalirao kk i on kaze da ne cuje zujanje na sluskama,ili je gluv :) a posto se slabo razumije u sisteme i nema otg,ne moze mi pomoci u vezi vec navedenih stvari..
Hvala svakome ko ima strpljenja za citanja i eventualno neki savjet..

Pokusavam da skinem asphalt 8 i konstantno m i se javlja greska 495. Pokusao sam da potrazim po netu i uglavnom su saveti bili ono sto sam ja vec uradio, obrisati data i chace, obrisati update za play store pa pustiti da ponovo odradi update, ali nista nije uspelo... 4.4.2 je u pitanju sve stock...
Ima li neko neku ideju???

Pokusavam da skinem asphalt 8 i konstantno m i se javlja greska 495. Pokusao sam da potrazim po netu i uglavnom su saveti bili ono sto sam ja vec uradio, obrisati data i chace, obrisati update za play store pa pustiti da ponovo odradi update, ali nista nije uspelo... 4.4.2 je u pitanju sve stock...

Treba da izbrises komletan data i cashe,da ti prilikom klika na store trazi da se ponovo ulogujes,pa inda probaj..mada ako koristis varku za market,privjereno znam da ako odradis update marketa na kk,nema sanse da zeznes market da bi skinuo nesto za drugo trziste. Ja mislim da ti je lakse instalirati Mobile 1 ili neki slican market pa preko njega skinuti asphalt i sl..

Ma ne koristim nista, sve je stock. Kada obrisem data i chashe i udjem na play store trazi mi da prihvatim uslove koriscenja... To ti dodje to.. Desavalo mi se i fifu kada sam pokusao da skinem, mada sam tu probao jednom dva puta nije hteo i odustao sam... Ali sada pocinje da me nervira :)

Meni je i restart pomagao, probaj :)

E evo mene sa pitanjima..ali volio bih prvo da se opravdam zasto ja to sam ne istestiram.
Kao prvo,radim samostalno kao taxista pa ne mogu sebi da priustim luksuz da flesujem telefon pa da nedje zakoci,da mi se izgubi signal,pocne da zeza igo ili sl.. i drugi posao sto odavno radim je rentiranje zvucne opreme,zurke,svadbe..plesne skole,priredbe..i dosta cesto koristim telefon za pustanje muzike za koreografiju pa ne smijem da rizikujem da mi zamrzne fon ili sl..
Znaci,moja pitanja su sledeca..prvo,vezano i za 4.2.2 i 4.4.2.. da li postoji neka smetnja u gps lokaciji ako je upaljen roaming? Kada sam skoro bio na Kosovo na voznju,igo navigacija mi nije mogla locirati gps nema sanse,reinstalirao igo,palio gasio gps,nasao slobodnu wifi i strikirao wifi mobile network location, ma ne znam sta vise nisam probao nista nije pomagalo..jedino nisam gasio mrezu ni roaming. Kada sam se vratio opet sam ga probao,izgasio mrezu i vise od 4-5 puta,gdje go od da sam bio,nalazio mi je gps za 5-6 sekundi.. O cemu se radi zna li ko..da li stvarno moze roaming da uzrokuje otezanje gps lokacije? Nedje sam citao da za neke sisteme iphone telefona je upravo roaming krivac za ovo..
Dalje..ko moze potvrditi gubljenje usb otg konekcine na kk? Jer mi je to prijeko bitno,bas iz razloga pustanja muzike..mislim,zamislite da pustate himnu na takmicenje i usb otg izgubi konekciju..!! Uff..
Dalje,vezano za zvuk,tacnije zujanje..da li je to pratece za svaki kk ili je od telefona do telefona? I bili se to rijesilo mozda rutom i nekim fixom,sta znam..?Jer mi je jedan prijatelj instalirao kk i on kaze da ne cuje zujanje na sluskama,ili je gluv :) a posto se slabo razumije u sisteme i nema otg,ne moze mi pomoci u vezi vec navedenih stvari..
Hvala svakome ko ima strpljenja za citanja i eventualno neki savjet..

Na sve ovo sto si napisao ja mogu samo da ti dam par saveta.
Ako nisi upucen i vest u flesovanju i budzenju,ne diraj nista,manje ce te boleti glava.
Nemoj koristiti igo na telefonu kao primarnu navigaciju jer ce leti kad upekne da ti rikne baterija a veoma lako i sam telefon od pregrevanja.
Nemoj se oslanjati na usb otg na telefonu da bi pustao muziku po manifestacijama,za to postoji predvidjena oprema uz koju su manji rizici da nesto ne radi.

Nemoj se oslanjati na usb otg na telefonu da bi pustao muziku po manifestacijama,za to postoji predvidjena oprema uz koju su manji rizici da nesto ne radi.

Kod mene bas baguje otg flash na KK. Bolje reći ne upotrebljiv. Inače sam slušao muziku preko otg.

Mozes li mi poslati linkove za onaj tvoj app za kameru posto stari ne rade ? I koji je po tebi bolji Jishnu ili Xdabbeb ?

U jishnu threadu je jedan, takodjer u xdabbeb threadu. Imao samo 30 giga prometa u 7 dana pa su mi suspendirali :D, sutra bi trebalo biti normalno ali sam maknuo fajlove. Mislim da je bug "never stop loading" pa cucla ko lud.

Uploadam na drugi server danas, taj bi trebao biti stable. Ili stavim na market, mada nisam siguran sta ce lg reci na to.

Poslednja izmena:
Hvala puno, svaka cast za trud . Instalirao sam xdabbeb, koji je po tebi bolji ?

Vrh Dno