ako su na dropboxu ili okačiš direktno na forum (sa kompa) ili samo ostaviš link, ne radi sa img tagom.Išao sam na attachment, a na mobu sam, ne znam kako ih kači... Okačio sam te dve jer su noćne. Evo da probam sa Dropboxa...
![]()
![]()
![]()
Edit: Ne znam kako se kod vas vidi, kada stavim samo link meni ubaci url tagove, kada stavim img izbaci mi kao da je broken link tako da nemam pojma šta vi vidite...
2. Instalacija TWRP
Pažnja: Ukoliko instalirate TWRP, nećete moći da ažurirate softver regularnim načinom. Moraćete da telefon poptuno vratite na stock softver (uputsvto nekom drugom prilikom...) Ne pokušavajte da brišete TWRP bilo kojim načinom iz CMD-a-brikovaćete telefon bez mogućnosti povratka. Savet: pomoću Titanium Backup-a zamrznite aplikaciju LG Software Update kako se telefon ne bi slučajno sam ažurirao.
brick!
A proveru nisi verovatno dobro ukucao brojeve...dešavalo se ljudima.Promeni browser...
mick sve je već bilo u temi
Tutorijal - http://forum.benchmark.rs/showthread.php?309523-LG-G2&p=3673211&viewfull=1#post3673211 Samo nemoj da koristiš te kdz fajlove nego skini tvoj preko onog linka sa unošenjem IMEI-a ...
TWRP ne moraš da instaliraš ako nećeš, ali to je posao od 10 sekundi pa ti vidi![]()
vidim da mi je isti KDZ kao onaj koji si postavio u postu...
^ Mislim da root ne sprecava da se odradi OTA![]()
Da,Stock,Root,TWRPMada fix za kameru moze i bez TWRP,standardno instaliranje aplikacije
Vezano samo za KK
Претпостављам да говориш о Jishnu's Camera. Како се враћа на stock ако решим?
Pokusavam da skinem asphalt 8 i konstantno m i se javlja greska 495. Pokusao sam da potrazim po netu i uglavnom su saveti bili ono sto sam ja vec uradio, obrisati data i chace, obrisati update za play store pa pustiti da ponovo odradi update, ali nista nije uspelo... 4.4.2 je u pitanju sve stock...
Ima li neko neku ideju???
Da,Stock,Root,TWRPMada fix za kameru moze i bez TWRP,standardno instaliranje aplikacije
Vezano samo za KK
Претпостављам да говориш о Jishnu's Camera. Како се враћа на stock ако решим?
Pokusavam da skinem asphalt 8 i konstantno m i se javlja greska 495. Pokusao sam da potrazim po netu i uglavnom su saveti bili ono sto sam ja vec uradio, obrisati data i chace, obrisati update za play store pa pustiti da ponovo odradi update, ali nista nije uspelo... 4.4.2 je u pitanju sve stock...
Ima li neko neku ideju???
Meni je i restart pomagao, probaj![]()
Odlicno. Sastavim neki app kad dodjem kuci. Ima netko da testira ? Ili se vratim na stock
![]()
E evo mene sa pitanjima..ali volio bih prvo da se opravdam zasto ja to sam ne istestiram.
Kao prvo,radim samostalno kao taxista pa ne mogu sebi da priustim luksuz da flesujem telefon pa da nedje zakoci,da mi se izgubi signal,pocne da zeza igo ili sl.. i drugi posao sto odavno radim je rentiranje zvucne opreme,zurke,svadbe..plesne skole,priredbe..i dosta cesto koristim telefon za pustanje muzike za koreografiju pa ne smijem da rizikujem da mi zamrzne fon ili sl..
Znaci,moja pitanja su sledeca..prvo,vezano i za 4.2.2 i 4.4.2.. da li postoji neka smetnja u gps lokaciji ako je upaljen roaming? Kada sam skoro bio na Kosovo na voznju,igo navigacija mi nije mogla locirati gps nema sanse,reinstalirao igo,palio gasio gps,nasao slobodnu wifi i strikirao wifi mobile network location, ma ne znam sta vise nisam probao nista nije pomagalo..jedino nisam gasio mrezu ni roaming. Kada sam se vratio opet sam ga probao,izgasio mrezu i vise od 4-5 puta,gdje go od da sam bio,nalazio mi je gps za 5-6 sekundi.. O cemu se radi zna li ko..da li stvarno moze roaming da uzrokuje otezanje gps lokacije? Nedje sam citao da za neke sisteme iphone telefona je upravo roaming krivac za ovo..
Dalje..ko moze potvrditi gubljenje usb otg konekcine na kk? Jer mi je to prijeko bitno,bas iz razloga pustanja muzike..mislim,zamislite da pustate himnu na takmicenje i usb otg izgubi konekciju..!! Uff..
Dalje,vezano za zvuk,tacnije zujanje..da li je to pratece za svaki kk ili je od telefona do telefona? I bili se to rijesilo mozda rutom i nekim fixom,sta znam..?Jer mi je jedan prijatelj instalirao kk i on kaze da ne cuje zujanje na sluskama,ili je gluva posto se slabo razumije u sisteme i nema otg,ne moze mi pomoci u vezi vec navedenih stvari..
Hvala svakome ko ima strpljenja za citanja i eventualno neki savjet..
Nemoj se oslanjati na usb otg na telefonu da bi pustao muziku po manifestacijama,za to postoji predvidjena oprema uz koju su manji rizici da nesto ne radi.
Mozes li mi poslati linkove za onaj tvoj app za kameru posto stari ne rade ? I koji je po tebi bolji Jishnu ili Xdabbeb ?
Flesujes kdz samo preko flash toola i to je to.
Pre nego sto instaliras app,imas opciju da bekapujes stock kameru. Posle kad hoces da vratis,ides samo na restore i to je to![]()
Мислио сам на stock камеру а не на цео фирмвер. Или је то једини начин враћања stock камере.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari