Šta je novo?

LG G2

Ovo se stvarno pretvorilo samo u rasprave o kameri i romovima, telefonu ništa ne fali, a što više ne menjate, pa da svi budemo zadovolji, je..ga, pratim ovu temu zbog eventualno korisnih informacija, ali ste me totalno smorili. Kako vam više ne dojadi nekoliko puta dnevno flešovati, radite vi išta, pa ja se s tim ni za pare ne bih zaj..avao. Mislio sam prestaće sa kk, al' evo nikako, pozavideo bi vam i xda forum. Malo ću se odmoriti od ove teme, bez uvrede za momke koji to vole i pozdrav.

Zamisli da si uzeo Nexus, tek onda bi se smorio :d

Pa što onda ne slika ako je tako? Imaš gpro2 rom flesujes ga i što nije isto ako kažeš da je tako, mislim pošto veruješ GSM areni i PA?

Što mora da bude isto? Kao što sam napisao, GSMA i PA navode da G Pro 2 ima bolji softver za kameru i novi OIS. Znači uradili su nešto po pitanju kvaliteta fotografije.

Eto ti primer sa Andrijinim fotografijama. Isti hardver, dva roma i dva različita kvaliteta. Bolja je fotka na G Pro 2 romu zbog bolje urađene aplikacije za kameru. Očigledno nema veze što je isti senzor.

Upoređivao sam slike na GSMA i PA od oba telefona i razlika je mala u korist G Pro 2.

Nemam ja šta da verujem pomenutim sajtovima. Što se tiče fotografija, sve može da se vidi na primerima.

Pošto sam trenutno na putu (Madrid Lisabon), po prvi put malo više fotkam (uglavnom radi instagrama). Sve što mogu da kažem o kameri je da RAZBIJA. A to kažem i pri tom imam nikon d5100 sa sobom i 18-105 i godinama fotkam dslr-om tako da nije baš da ne znam o čemu pričam ili nisam merodavan da procenim. Tu uključujem i fotke noću.

I stvarno, svo to vaše cimanje sa romovima i sl kontam da je više pomodarstvo i taj neki kompleks da se ima najbolje bez neke REALNE POTREBE za upotrebu u praksi (kada je kamera u pitanju). Uslovi u kojima g2 pravi loše fotke su kontam i uslovi gde se muči i bilo koji drugi telefon, verovatno i aparat.

Ja sam uglavnom prezadovoljan blago rečeno.

Da smaraju te priče o romovima i sl ITEKAKO, ali kontam da je to u vezi sa telefonom pa ono... Izdržaću. :)

uploadfromtaptalk1396199622728.jpg

uploadfromtaptalk1396199660557.jpg

Poslednja izmena:
jel zna neko neki dobar link sa temama za stock 4.4.2?

u5y7y5yv.jpg
U Smartworld aplikaciji ima raznih tema. Meni su sve nekako dečije :-(

A o cemu da se diskutuje na forumima za odredjeni telefon nego o custom romovima i flesovanju i sve sto ide uz to. Sta bi ti da diskutujemo jednom u 2 meseca i to kada se pojavi neka nova folija??I ne kapiram zasto te smara i spamuje tema u kojoj se radi o izvlacenju maxximuma iz telefona, malo ti je post po meni bas glup.Izvini nista licno...

Pa po meni je malo šta gluplje od drndanja sa romovima i testiranje koječega a posle 'ne radi to i to i to' al bez obzira rekao sam da me smara i smaraće me i dalje iz prostog razloga što nemam pojma o rutovanju i svako slovo na tu temu mi je nepotrebno i predstavlja za mene nepotrebnu informaciju, samim tim strane i strane na tu temu su mi ništa drugo osim dosadne.

Lepo sam rekao da me smara ali da kontam da ima veze sa temom, nisam kukao da se premeštaju postovi, otvaraju nove teme i koješta tako da čitaj bolje, osim ako si glup pa ne razumeš pročitano (ništa lično). Moraš da shvatiš jako prostu stvar, da nas ne zanima isto iako imamo iste telefone. Ako očekuješ da svi uživamo u čitanju nečega što nas ne zanima na 50 strana onda si još gluplji (ništa lično).

^Druže ti si zalutao na ovaj forum...

u5y7y5yv.jpg
U Smartworld aplikaciji ima raznih tema. Meni su sve nekako dečije :-(

i meni. bilo je negde linkova i to cak mislim u ovoj temi, ali to bog nece naci posle ovoliko postova. na search teme nisam nasao a rucno da pregledam 6000 postova ne mogu. probao sam pre neki dan i izgubio sat vremena bez veze

i meni. bilo je negde linkova i to cak mislim u ovoj temi, ali to bog nece naci posle ovoliko postova. na search teme nisam nasao a rucno da pregledam 6000 postova ne mogu. probao sam pre neki dan i izgubio sat vremena bez veze

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2439918 . Ovde ćeš naći dosta zanimljivih tema, negde imaš i objašnjenje kako su ljudi napravili, negde ne. I ovde ima nekih već gotovih tema http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2575385.

Koristim cloudy stock 4.4.2 i instalirao sam xdabbeb mod za kameru preko one aplikacije i sve radi super osim 120fps slow motion video zapisa.
Kad prebacim na taj mod ekran je skoro totalno crn,jedva se naziru neke siluete,na ostalim modovima je sve ok.
Jel zna neko o cemu se radi?

Koristim cloudy stock 4.4.2 i instalirao sam xdabbeb mod za kameru preko one aplikacije i sve radi super osim 120fps slow motion video zapisa.
Kad prebacim na taj mod ekran je skoro totalno crn,jedva se naziru neke siluete,na ostalim modovima je sve ok.

Meni je ok slow samo upalim blic i full je, nisam naisao na taj problem , doduse ja sam cloudyproII 1.2V

Tako je kad pokušaš 120fps noću. To ti je samo za dan :). Razmisli logično. Ako slikaš 120 frejma u jednoj sekundi, koliko vremena treba kameri za jedan frejm? Da li onda kamera može dobro da fokusira sliku, i odradi sve što treba? Mislim da ne :).

U sobi sam sa 8 upaljenih sijalica,ne znam koliko vise svetla treba?

Ok,hvala.
Nisam znao to.

Pošto sam trenutno na putu (Madrid Lisabon), po prvi put malo više fotkam (uglavnom radi instagrama). Sve što mogu da kažem o kameri je da RAZBIJA. A to kažem i pri tom imam nikon d5100 sa sobom i 18-105 i godinama fotkam dslr-om tako da nije baš da ne znam o čemu pričam ili nisam merodavan da procenim. Tu uključujem i fotke noću.

I stvarno, svo to vaše cimanje sa romovima i sl kontam da je više pomodarstvo i taj neki kompleks da se ima najbolje bez neke REALNE POTREBE za upotrebu u praksi (kada je kamera u pitanju). Uslovi u kojima g2 pravi loše fotke su kontam i uslovi gde se muči i bilo koji drugi telefon, verovatno i aparat.

Ja sam uglavnom prezadovoljan blago rečeno.

Da smaraju te priče o romovima i sl ITEKAKO, ali kontam da je to u vezi sa telefonom pa ono... Izdržaću. :)

Pogledajte prilog 138851

Pogledajte prilog 138852
pa daj neke full size fotke, šta da vidimo sa ovih 300x200...

:) Odlicno. Sastavim neki app kad dodjem kuci. Ima netko da testira ? Ili se vratim na stock :D

Ovo za root kolko sam video na prvu je veoma lako,a po komentarima radi super za d802 open :)

pa daj neke full size fotke, šta da vidimo sa ovih 300x200...

Išao sam na attachment, a na mobu sam, ne znam kako ih kači... Okačio sam te dve jer su noćne. Evo da probam sa Dropboxa...

CAM00183.jpg

CAM00242.jpg

CAM00243.jpg

Edit: Ne znam kako se kod vas vidi, kada stavim samo link meni ubaci url tagove, kada stavim img izbaci mi kao da je broken link tako da nemam pojma šta vi vidite...

Poslednja izmena:
The_Grunf,hvala za link,root je prosao u sekundi. Konacno da i mi docekamo root :)

Odma sam ubacio Greenify aplikaciju da spicim ove programe sto se sami pale :)

Znaci ljudi slobodno ko ima stock KK neka odradi root ;)

screenshot2014-03-31-11-.png

Poslednja izmena:
Ja ne verujem šta vi pišete :lupko:

Pa majku mu o čemu bi vi diskutovali na it forumu? Možda o modi?

Ovakve bi trebalo da budu sve teme, a ne kao u nekim šta se na svakoj drugoj strani priča o folijama i futrolama... :)

Neverovatno kao da nismo na benchmark forumu nego na fejsu ili onom prastarom krstarica četu :D
Verovatno ne znaju da odrade root & recovery & flešovanje ili se plaše da nešto ne zeznu ili čuvaju nebitnu garanciju kod operatera ili nešto treće pa ih sve ovo smara :D
Pritom ni na jedan način ne učestvuju u konverzaciji na ovoj temi...

Root za 4.4.2 se konacno pojavio, samo pratite link na xda:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=51506801

Hvala majstore na infu - to se čekalo !!!
Iako sam sada na CloudyPro II 1.2 romu, ako ne budem uspeo da sredim neke aplikacije sva je prilika da se vraćam na stock KK - još sada kada imam root odluka je mnogo lakša :D

AutoPrime je odradio root što znači da je sigurno dobar i čovek zaslužuje neku donaciju cheers
http://forum.xda-developers.com/member.php?u=2684188

Poslednja izmena:
Neverovatno kao da nismo na benchmark forumu nego na fejsu ili onom prastarom krstarica četu :D
Verovatno ne znaju da odrade root & recovery & flešovanje ili se plaše da nešto ne zeznu ili čuvaju nebitnu garanciju kod operatera ili nešto treće pa ih sve ovo smara :D
Pritom ni na jedan način ne učestvuju u konverzaciji na ovoj temi...

Hvala majstore na infu - to se čekalo !!!
Iako sam sada na CloudyPro II 1.2 romu, ako ne budem uspeo da sredim neke aplikacije sva je prilika da se vraćam na stock KK - još sada kada imam root odluka je mnogo lakša :D

AutoPrime je odradio root što znači da je sigurno dobar i čovek zaslužuje neku donaciju cheers
http://forum.xda-developers.com/member.php?u=2684188

Covek zbog ovih pametnih sto ne znaju sliku da okace i da urade root i diskusija o istom ih spamuje i smeta im ja dobi gomilu kaznenih poena.UZAS
Mozda treba da pricamo o tome kako da se podesi vibracija

Ja sam mu donirao 10 dolara,od mene toliko :)

I ja ću da uplatim - samo da odem do banke da uplatim nešto na karticu :D
Čovek je to odradio, a nije kao drugi tražio ni dinar, tako da je zaslužio !!!

Dakle sada imamo sve :

Stock KitKat - http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=ovde stavite vaš IMEI telefona
Root za KitKat - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=51506801
TWRP 2.7.0.0 - http://www77.zippyshare.com/v/26291306/file.html (raspakujete rar u neki folder, povežete telefon i samo 2x kliknete na flash-recovery)

Ne može prostije ...

Covek zbog ovih pametnih sto ne znaju sliku da okace i da urade root i diskusija o istom ih spamuje i smeta im ja dobi gomilu kaznenih poena.UZAS
Mozda treba da pricamo o tome kako da se podesi vibracija

Dobro ne treba sad ići u drugu krajnost, ima raznih ljudi, različitih godina, potreba - jednostavno većina ništa i ne menja od kako "kupi telefon za dinar" kod operatera ...
Ali Benchmark forum je malo drugačiji hvala bogu :D

Poslednja izmena:
I ja ću da uplatim - samo da odem do banke da uplatim nešto na karticu :D
Čovek je to odradio, a nije kao drugi tražio ni dinar, tako da je zaslužio !!!

Dakle sada imamo sve :

Stock KitKat - http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=ovde stavite vaš IMEI telefona
Root za KitKat - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=51506801
TWRP 2.7.0.0 - http://www77.zippyshare.com/v/26291306/file.html (raspakujete rar u neki folder, povežete telefon i samo 2x kliknete na flash-recovery)

Ne može prostije ...

Redosled
STOCK
ROOT
TWRP???

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno