Šta je novo?

Pitanja u vezi Apple TV

@ Vince

Znaci da apple lossles moze da se pusti i preko najstarije generacije airport expressa koji koristi G standard ? Mislim zbog protoka. Smeta li ?

Evo da sam sebi odgovorim. Radi odlicno sa airport expressom. Pušta sve. Odličan zvuk.

I jedna mala poslastica :
Ako editujete fajl Info.plist file koji se nalazi /private/var/stash/Applications/AppleTV.app

<key>CFBundleShortVersionString</key>
<string>5.2</string>
<key>CFBundleVersion</key>
<string>5.2</string>

prepravite 5.2 u 6.0 dobićete:
Vevo TV, Disney Channel, Disney XD, Weather Channel and Smithsonian u meniju bez da updatujeta na tethered verziju softvera. :guitar:

Ja sam meni sredio na 5.2.

Ako imas nizu verziju probaj da ukucaš 5.3 umesto 6.0 pa javi dal radi. 😉

Imam nizu...dosao sam do putanje koju si napisao....i zadnja stavka aplikacije,pa appletv...stoji ona precrtana ikona,kao kad ne ide Applov program na starom sistemu...uradicu sliku,kad dodjem sa posla....
Nije da mi nesto I treba,jer mi na ovom sistemu,sve lepo radi...xbmc...plex....media player(atvflash)....

Proveri dal imas sačuvane blobs pa uradi update na 5.2.
Ja sam tako uradio update sa 4.4.4

Koja je razlika izmedju Apple TV md199hc/a (koja se prodaje u Madjarskoj i nisam uspeo da izguglam da ih ima na drugim mestima) i md199fd/a? Ralika u ceni je skoro 10000forinti.

Pozdrav svima, vidim da ste se dosta raspisali na temu Apple TV 3 i problema airplay-a (seckanje i sl.) ali nista konkretno za resenje nisam shvatio. Da pojednostavim, skoro sam uzeo ATV 3 i naravno nisam nista citao pre kupovine i za rezultat ima prekidanja kada pokusavam da streamujem 1080p sa mac air-a. U stanu imam telekomov beli wifi ruter (huawei hg520c), iz svega sto ste svi prethodno pisali shvatio sam da je u tome problem. E sad moje je pitanje da li moze iko da mi preporuci neki wi fi ruter koji ce sigurno da omoguci neophodni protok, a da nije apple airport koji kosta 100+kusur eura? Ili makar da znam koji ruter N standarda da ne uzimam jer mi nece resiti problem. Pozdrav i hvala!

Jel postoji mogucnost da se d3go gleda preko apple tv 2.. Mozda i preko XBMC..

kolko ja znam.. ne moze,a za xbmc nema jos takav plugin....

Šteta. Pisao sam na xbmc forumu i još nemaju ništa povodom toga.

Pozdrav svima, vidim da ste se dosta raspisali na temu Apple TV 3 i problema airplay-a (seckanje i sl.) ali nista konkretno za resenje nisam shvatio. Da pojednostavim, skoro sam uzeo ATV 3 i naravno nisam nista citao pre kupovine i za rezultat ima prekidanja kada pokusavam da streamujem 1080p sa mac air-a. U stanu imam telekomov beli wifi ruter (huawei hg520c), iz svega sto ste svi prethodno pisali shvatio sam da je u tome problem. E sad moje je pitanje da li moze iko da mi preporuci neki wi fi ruter koji ce sigurno da omoguci neophodni protok, a da nije apple airport koji kosta 100+kusur eura? Ili makar da znam koji ruter N standarda da ne uzimam jer mi nece resiti problem. Pozdrav i hvala!
Probaj kablom sa spojiš i računar i ATV preko Huaveja pa vidi da li će seckati. Ako ne secka onda rutet, ako secka onda nije ruter kriv.

Probaj kablom sa spojiš i računar i ATV preko Huaveja pa vidi da li će seckati. Ako ne secka onda rutet, ako secka onda nije ruter kriv.

OK, hvala na savetu, vec sam pokusao da spojim ruter sa ATV direktno kablom i to nije dalo nikakve rezultate obzirom da i dalje komunikacija ide (bar ja tako pretpostavljam) bezicno na relaciji mac air - ruter. Ponekad ide odlicno i bez problema, ali cesce je u problemu. Pokusacu sa nekim ruterom za koji cu da se uzajmim, pa ako resi problem javljam.

Da li neko ima problema sa atv2 jailbrek 5.3 tacnije sve radi dobro sem xbmc-a frodo jer cesto pukne u sred strima i u menijima takodje ! Jedva sam nabavio atv2 po nekoj razumnoj ceni i smorio !

mislim da je na zvanicnom xbmc forumu pisalo da imaju problema sa XBMC sa tim Os-om....ja sam jos na starom os 5. 1...I nemam prolema...

buraz niko ne pominje ATV3...covek je napisao ovako.."Da li neko ima problema sa atv2 jailbrek 5.3"
AppleTv2,a JB Os 5.3....

Hvala na odgovoru ! Ja mislio da nije problem do mog apple tv-a ! A da li postoji neka mogucnost da ga vratim na 5.1 ?

Da li neko ima problema sa atv2 jailbrek 5.3 tacnije sve radi dobro sem xbmc-a frodo jer cesto pukne u sred strima i u menijima takodje ! Jedva sam nabavio atv2 po nekoj razumnoj ceni i smorio !
Ja imam istih tih problema kada je na Wi-Fi a kada je na kablu nemam. Nije do mog Wi-Fi AP pošto je testirano i na drugim uređajima u kući radi normalno.

Nazad
Vrh Dno