Probaj kablom sa spojiš i računar i ATV preko Huaveja pa vidi da li će seckati. Ako ne secka onda rutet, ako secka onda nije ruter kriv.Pozdrav svima, vidim da ste se dosta raspisali na temu Apple TV 3 i problema airplay-a (seckanje i sl.) ali nista konkretno za resenje nisam shvatio. Da pojednostavim, skoro sam uzeo ATV 3 i naravno nisam nista citao pre kupovine i za rezultat ima prekidanja kada pokusavam da streamujem 1080p sa mac air-a. U stanu imam telekomov beli wifi ruter (huawei hg520c), iz svega sto ste svi prethodno pisali shvatio sam da je u tome problem. E sad moje je pitanje da li moze iko da mi preporuci neki wi fi ruter koji ce sigurno da omoguci neophodni protok, a da nije apple airport koji kosta 100+kusur eura? Ili makar da znam koji ruter N standarda da ne uzimam jer mi nece resiti problem. Pozdrav i hvala!
Probaj kablom sa spojiš i računar i ATV preko Huaveja pa vidi da li će seckati. Ako ne secka onda rutet, ako secka onda nije ruter kriv.
Ja imam istih tih problema kada je na Wi-Fi a kada je na kablu nemam. Nije do mog Wi-Fi AP pošto je testirano i na drugim uređajima u kući radi normalno.Da li neko ima problema sa atv2 jailbrek 5.3 tacnije sve radi dobro sem xbmc-a frodo jer cesto pukne u sred strima i u menijima takodje ! Jedva sam nabavio atv2 po nekoj razumnoj ceni i smorio !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari