ja kolko znam za Android ima samo za XBMC,Plex....nisam jos nasao program za upravljanje celog ATV-a....ako znas rechi![]()
kako mislis izgleda kao ICS 4.0.4???...milslis da tako izgleda i na Androidu????Izasao xbmc 12 rc za atv2. Izgleda ko da je ICS 4.0.4.![]()
Boki fala na odgovoru Bio sam kod prodavca i trazio aple dvojkuNe moze na Atv3 nista. Nažalost.
MD199NF/A je apple tv 3 gen.
po mom misljenju, obzirom da ne mozes da ga jailbreakujes nema razloga zasto ga ne bi update-ovao na poslednju verziju software-a.
Jel ima neko iskustva sa airport expressom, koja verzija je dovoljna za FLAC fajlove?
ne razumem sta tacno hoces da uradis? Uglavnom, ja imam express, prethodna generacija, i optikom sam spojio na pojačalo. Ako hoćeš da ideš apsolutno bez ikakvih konverzija tim putem u pojačajo moraš da koristiš Apple Loseless kodek, i da puštaš stvari iz itunesa na airport express. Flacove bez gubitka možeš da iskonvertuješ sa XLD (za meka, besplatan).
samo u toj varijanti strimuješ direktno iz kompa u pojačalo bez ikakvih gubitaka signala, pa pojačalo pušta muziku i ništa drugo u lancu ne dodiruje audio.
Ako sam pogodio šta želiš da uradiš...
Hocu da strimujem flac muziku naprimer iz winampa na airport pa preko optike na pojacalo. Sad bez problema saljem signal na atv2 ali bih i da pojačalo umrezim preko airport expresa. Pitanje mi je samo dal on moze da primi flac jer je u njemu apple softwer?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari