Šta je novo?

H2OCoin [H2O]

koliko sam citao na temi na bct, radi :)

koji se ovo K desava, prvo poceo ok da radi, baca sherove, zakucao pool, povratio se, i sad radi al ne baca sherove tamo, wtf

r9 280x asus dcII top vertminer 0.5.3
360-370khs

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
vertminer -o stratum+tcp://amsterdam.eu.stratum.dedicatedpool.com:3375 -d 0,1,2,3 -u pmfrulez.1 -p x -v 1 -w 256 -I 13 -g 2 --lookup-gap 2 --temp-overheat 80 --temp-cutoff 85 --gpu-fan 50 --gpu-memclock 1500 --gpu-engine 1000 --thread-concurrency 8192

jer nas pool jos uvek neradi ili ja nemogu da udjem...

kad sam ja probavao, sve je radilo, a evo i sad sam probao i radi? samo ne preporucujem kopanje na njemu jel je malo zainteresovanih, a diff vec na 18

r9 280x asus dcII top vertminer 0.5.3
360-370khs

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
vertminer -o stratum+tcp://amsterdam.eu.stratum.dedicatedpool.com:3375 -d 0,1,2,3 -u pmfrulez.1 -p x -v 1 -w 256 -I 13 -g 2 --lookup-gap 2 --temp-overheat 80 --temp-cutoff 85 --gpu-fan 50 --gpu-memclock 1500 --gpu-engine 1000 --thread-concurrency 8192

jer nas pool jos uvek neradi ili ja nemogu da udjem...

Kad skines ovaj vertminer, jel kreiras sam onaj bat file i u njemu ubacis ovo ili kako?
Ja tako nikako da pokrenem, jedino sto sam uspeo je preko onog njihovog vertminer.conf file da ubacim podesavanja, evo ovako:
{
"pools" : [
{
"url" : "stratum+tcp://eu.hashing.at:3010",
"user" : "x",
"pass" : "x"
}
]
,
"intensity" : "13",
"vectors" : "1",
"worksize" : "256",
"lookup-gap" : "0",
"thread-concurrency" : "8191",
"shaders" : "2048",
"gpu-engine" : "1000",
"gpu-memclock" : "1500",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "20",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "2",
"queue" : "1",
"scan-time" : "30",
"scrypt-vert" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}
Ovako mi obavezno jedna grafika zakuca i ode na OFF a ako stavim "gpu-threads" : "1", onda radi ali mi bacaju po 275KHs.
U pitanju su safirke dual x.

Kad skines ovaj vertminer, jel kreiras sam onaj bat file i u njemu ubacis ovo ili kako?
Ja tako nikako da pokrenem, jedino sto sam uspeo je preko onog njihovog vertminer.conf file da ubacim podesavanja, evo ovako:
{
"pools" : [
{
"url" : "stratum+tcp://eu.hashing.at:3010",
"user" : "x",
"pass" : "x"
}
]
,
"intensity" : "13",
"vectors" : "1",
"worksize" : "256",
"lookup-gap" : "0",
"thread-concurrency" : "8191",
"shaders" : "2048",
"gpu-engine" : "1000",
"gpu-memclock" : "1500",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "20",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "2",
"queue" : "1",
"scan-time" : "30",
"scrypt-vert" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}
Ovako mi obavezno jedna grafika zakuca i ode na OFF a ako stavim "gpu-threads" : "1", onda radi ali mi bacaju po 275KHs.
U pitanju su safirke dual x.

isto ko za cgminer napravis bat ili izmenis neki od cg miner fajlova iskopiras ovo sto sam dao i ubacis u vertminer folder i pokrenes sa njega

Protiv mreže od 1,2 GH/s, ja nemam šta da tražim.

Ovom novcicu se ne da da uspe. Sad je i ovaj hashing.at pool stao, u momentu kad je stao imao je 350MHs snage.

Ima li ko da me spase? Upadam u živi pesak! :D

Baci pogled na pool.

Jok, prosek kaže jedno nedelju dana. :D

Vec ga dumpuju na bittrex-u, i pitam se odakle im preko 10000 coina ako IPO nije podeljen?

Ispravka, ima sell ordera od po 130000+ coina!!!

Poslednja izmena:
Vec ga dumpuju na bittrex-u, i pitam se odakle im preko 10000 coina ako IPO nije podeljen?

Ispravka, ima sell ordera od po 130000+ coina!!!

Zdravo jos jednom

Inace, IPO shares su skoro podeljeni :p

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj5IsR7dyNBLdENac3BMSk44WmxOZ0Yxclk3T0FmRnc#gid=5

Poslao sam na e-mail investitorima da paze na kojem exchange-u trade-uju, tako da neki od njih mozda i nece rizikovati da dump coins na tom bittrex-u

TWC

Zdravo jos jednom

Inace, IPO shares su skoro podeljeni :p

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj5IsR7dyNBLdENac3BMSk44WmxOZ0Yxclk3T0FmRnc#gid=5

Poslao sam na e-mail investitorima da paze na kojem exchange-u trade-uju, tako da neki od njih mozda i nece rizikovati da dump coins na tom bittrex-u

TWC

Mnogo si ti to podelio coina, cak i na 150 satoshija oni dupliraju ulozeno.
Mislim, dobro je to za njih a i za tebe predpostavljam, jedino sto ce ti svi kopaci pobeci.
Po trenutnom diff-u cena bi trebalo da bude bar 800 satoshija da bi zadrzao kopace.

+1
Kad moram da se složim, nažalost...

Ljudi, ne razumem zasto se brinete za cenu?

Mislite osobe koje su usle sa 1+ BTC da ce otici na bittrex?

Vecina ljudi ceka mintpal. Tu ce se formirati realna cena H2O.

Sto se tice minera, ne razumem? Jel se mineri obogate preko noci, ili?

Svi su znali terms za IPO, pa su nastavili da kopaju, dan danas.

Bittrex je "exchange" sa low volume. Vidim likove prodaju 1-10 H2O za 1 satoshi. Zasto? Da bi izazvali paniku i kupili jeftinije. Jer znaju sta ce biti kada se pojavi na nekom exchange-u sa volumenom.

Ako izadje na mintpal tu ce mu biti kraj :D
Sretno;)

Ljudi, ne razumem zasto se brinete za cenu?

Mislite osobe koje su usle sa 1+ BTC da ce otici na bittrex?

Vecina ljudi ceka mintpal. Tu ce se formirati realna cena H2O.

Sto se tice minera, ne razumem? Jel se mineri obogate preko noci, ili?

Svi su znali terms za IPO, pa su nastavili da kopaju, dan danas.

Bittrex je "exchange" sa low volume. Vidim likove prodaju 1-10 H2O za 1 satoshi. Zasto? Da bi izazvali paniku i kupili jeftinije. Jer znaju sta ce biti kada se pojavi na nekom exchange-u sa volumenom.

Mineri skoro uvek gledaju trenutnu isplativost novcica i ako na njemu zaradjuju 3-4 puta manje nego da kopaju LTC direktno, nece se zadrzavati na njemu.
Druga stvar je sto poolovi zakazuju samo tako, juce je puko hashing.at, od jutros ni na vas oficijelni ne mogu da se zakacim, dedicated trazi invite...

Mineri skoro uvek gledaju trenutnu isplativost novcica i ako na njemu zaradjuju 3-4 puta manje nego da kopaju LTC direktno, nece se zadrzavati na njemu.
Druga stvar je sto poolovi zakazuju samo tako, juce je puko hashing.at, od jutros ni na vas oficijelni ne mogu da se zakacim, dedicated trazi invite...

daj mail da te pozovem na njega

Kontaktiraj admina nick peca

Ja ne znam sta se dogada sa ovim vertminerom, non stop mi puca.
Radi 10min i prestane sa radom.

Vrh Dno