Šta je novo?

ULTRACOIN [UTC]

Hvala na odgovoru. Pazi, rudario sam UTC dosta dugo u januaru, i sve je funkcionisalo kako treba. Zanima me da li je dovoljno to sto imam 4 GB rama na tom rigu sa 4 grafe (2x7970 i 2x7950), znam da se nesto mozda menjao N faktor, pa to utice na potrosnju rama, ili sam pogresno shvatio :) ? TC ne mogu da stavim preko 12000, onda javlja hw greske, ali i na 8192 daje oko 130 khash za 7970 sto mislim da je ok. Zasto onda nitro.org ne vidi to sve kako treba, tj vidi okvirno 5 puta manje khash?

Ako nemas hw greske onda je ok, verovatno im brljavi statistika. Moze invite za nitro ako to jos uvek funkcionise?

Meni na linuxu radi sa 1gb rama dodavao sam jos rama ali nema bas nikakve razlike ni na utc a ni na yac kod koga je jos veci N.

Samo jos proveri da li su ti ovi parametri isti --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600

Poslednja izmena:
Jesu, to su ti parametri. A sto se statistike tice, probao sam da rudarim ovo par sati pre nedelju dana i isto mi je statistika pokazivala 5 puta manji hash rate, kao i danas, i u skladu sa tim za sat vremena sam izrudario 5 puta manje nego sto treba :)

Vidim da je sada UTC bas nisko. Sta mislite da li se isplati kupiti sada kada je na 13? Ako ode na 20 ima lepih 50% zarade.

promenio se n faktor, proverite rigove ko kopa

sad je izgleda hit da se hardforkuju novcici

We are writing you to inform you that we are going to decrease the blockreward from 50 to 15,the reason for this is that the price or Ultracoin simply can not rise with this model.

In the current model there are 144000 UTC minted per day as opposed to a 25000 in Litecoin for example. In the current model where the block reward is 50, there wil be 52560000 UTC minted in year 1 alone, which is over 50%.

Svaki kojin koji se forkuje bez razloga a pogotov iz ciste manipulacije treba da nestane......!

koji god novcic kupim ili kopam i stekam se forkuje, hebo ihja

u toku pump od 50% u odnosu na juce.

Ultracoin News ‏@ultracoinnews 3h
#ultracoin blockreward goes from 50 to 15 on Sunday! Buy to avoid disappointment. Price going up!

Malo da osvežim temu.
Na Twitter-u mu predviđaju cenu 20k do kraja nedelje...
Sta mislite ima li smisla ulagati u ovaj novčić?
Naravno ima i onih koji gađaju 40k...

imam oko 2500 UTC-a i ne bi bilo lose da se desi mada nisam nesto optimistican po tom pitanju. citam thread na BTC talk i ljudi su uvereni da je novicic do jaja, jedni drugi bodre, satro kupuju jer je sada jeftin i cuvaju na duze staze, svi ocekuju neki rast, dakle ne pump nego kao zdravi rast, lalala. isto kao sto neko ocekuje da Max skoci ili da LTC bude $100, samo sto nije. iskreno, ne kazem da je nemoguce, ali mislim da je tesko ostvarivo. na stranu sto to niko ne moze da predvidi. propustio sam da prodam kada je bilo pre 2 meseca 40k, pa pre mesec dana je otislo na oko 18k i onda palo na sadasnju vrednost.
mislim da ako hoces da se kockas mozes da nadjes i novcice koji su sada u centru paznje i kojima je veca sansa za skok.
imas link ka twitteru?

Sorry, that page doesn’t exist!

imam oko 2500 UTC-a i ne bi bilo lose da se desi mada nisam nesto optimistican po tom pitanju. citam thread na BTC talk i ljudi su uvereni da je novicic do jaja, jedni drugi bodre, satro kupuju jer je sada jeftin i cuvaju na duze staze, svi ocekuju neki rast, dakle ne pump nego kao zdravi rast, lalala. isto kao sto neko ocekuje da Max skoci ili da LTC bude $100, samo sto nije. iskreno, ne kazem da je nemoguce, ali mislim da je tesko ostvarivo. na stranu sto to niko ne moze da predvidi. propustio sam da prodam kada je bilo pre 2 meseca 40k, pa pre mesec dana je otislo na oko 18k i onda palo na sadasnju vrednost.
mislim da ako hoces da se kockas mozes da nadjes i novcice koji su sada u centru paznje i kojima je veca sansa za skok.
imas link ka twitteru?

kakvo glupo razmisljanje iskreno, naravno da ce max da skoci, naravno da ce ltc da bude 100$, bice i 1000$, samo sacekaj 5 godina, zasto bitcoin ne bi dostigao 100 000 dolara po komadu za 25 godina?
ali ti mozda govoris za predikciju za narednih 10 dana??? ako je tako reci a ne ovako neodredjeno, ispada glupo

kakvo glupo razmisljanje iskreno, naravno da ce max da skoci, naravno da ce ltc da bude 100$, bice i 1000$, samo sacekaj 5 godina, zasto bitcoin ne bi dostigao 100 000 dolara po komadu za 25 godina?
ali ti mozda govoris za predikciju za narednih 10 dana??? ako je tako reci a ne ovako neodredjeno, ispada glupo

ko ceka (taj mozda doceka)...

verovatno je i bolje tako. citam na temi, angazovali su neke ljude da promovisu coin po twitteru, forumima i slicno, sve u svrhu dizanja vrednosti. tako da ne treba nasedati, sto opet ne znaci da nece narasti u nekom trenutku ali realno, mislim da nema neke realne osnove da naraste.

Ja znam da onaj bumface nema no B... od BTC-a...

Lepa akcija zadnjih par sati sa UTC-om. Ko je kupio na 1000 odlično je prošao.

bas vala, ja uzeo na 0.00003910 neku sicu pa prodao na 555, vazno je da se bude u plusu, sledeci order stavih na 0.00000989 pa ko zna, mozda i prodje :p

Stvarno se vise nista ne zna, jedino sto ovime ubijaju sansu za oporavak na stare cene.

'solidan pump' od vise od 500% zadnjih nedelju dana.. Ko ima neki stek nek prodaje

Jel bila neka vest ili je pump pred mintpal V2 pa possle istovar i povratak u bunar?

Visee od mesec dana nemam komp ni internet pa sam siznuo, buljim u tel po ceo dan, baterija ne drzi ni pola dana

Vrh Dno