Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

Taman resio da ubacim Aromu 7.2, kad ono nece da krene install, izbaci install proces aborted, cini mi se?!?. Ovo mi se prvi put desilo, citao sam ranije da je bilo problema sa nekim verzijama philz recovery, pa da li je to i sada slucaj mozda?!? Trenutno imam 6.12.8 Philz.

Skidam upravo, samo mi nije jasno oko md5sum, kako mislis da ga proverim? Nikad do sada nisam to radio, nije bilo potrebe :(.

Skinuo ponovo, proverio md5 sa nekom apk sa PS, uporedio sa tvojim md5 sum i flash-ovo i to 2 puta jer mi je prijavljivao UI stoped prvi put, ali nazalost i posle drugog puta. Da li je moguce da je problem jer nisam isao full wipe nego samo wipe cache partition i dalvik?
Sutra cu full wipe probati, bas da uporedim, sad mi je vec baterija slaba, pa mora da se puni.
Primetio sam da ima novina sto se tice notification bar-a, ali nisam uspeo da izmenjam kako sam navikao, jer je malo, malo izbacivao obavestenje UI stoped.

onda moras full wipe. i nemoj se logovati na google tokom boot-a

Ko hoće da pređe na 7.2 obavezno full wipe i rom leti kolko je dobar

Hmm, na hrvatskom bug forumu mi se njih sestorica javilo da pomogne u testiranju ovog gore moda, ovde niko. Lepo

*** nije tu _sh, a ja nemam S3, pa nema ko da ti proba :p

Hmm, na hrvatskom bug forumu mi se njih sestorica javilo da pomogne u testiranju ovog gore moda, ovde niko. Lepo

Bas nije u redu sa nase strane, tu svrstavam sve koji posecuju ovu temu, a imaju s3 i koriste NeatROM. Pitanja tipa kad ce nova verzija rom-a na pretek, a za test mrka kapa :(. Ja da sam presao na 7.2 bih isprobao, nego videli ste da me zezao prelaz, jer mora full wipe, a za to mi treba malo vise vremena, pa ako budem presao veceras na 7.2, obecavam da cu probati, jer sam mod vec skinuo.

Poslednja izmena:
Kao prvo, nakon full wipe UI stoped je nestao, znaci mora full wipe ko hoce 7.2. Kao drugo mod radi odlicno.

100%

uploadfromtaptalk1395171680839.jpg

50%

uploadfromtaptalk1395171706662.jpg

0%

uploadfromtaptalk1395171735027.jpg

Poslednja izmena:
Hvala jos jednom

Ma ovo je nista u poredjenju koliko ti vremena gubis radeci sav ovaj posao, potpuno razumem u najmanju ruku tvoju ogorcenost kad za ovako neke sitnice ne mozes da nadjes dobrovoljce, ali sta ces, Srbija je ovo :(.

Nego da te pitam iz kog razloga si rekao da prilikom pocetnih stelovanja ne unesem google nalog? Nisam ga uneo odmah, nego tek kasnije, ali cisto da znam.

I jos nesto sto se tice % baterije, vidi se na slikama da prelazi preko baterije, a trebao bi da stoji ispred, moze li se nekako taj procenat pomeriti malo levo?

Ma ovo je nista u poredjenju koliko ti vremena gubis radeci sav ovaj posao, potpuno razumem u najmanju ruku tvoju ogorcenost kad za ovako neke sitnice ne mozes da nadjes dobrovoljce, ali sta ces, Srbija je ovo :(.

Nego da te pitam iz kog razloga si rekao da prilikom pocetnih stelovanja ne unesem google nalog? Nisam ga uneo odmah, nego tek kasnije, ali cisto da znam.

I jos nesto sto se tice % baterije, vidi se na slikama da prelazi preko baterije, a trebao bi da stoji ispred, moze li se nekako taj procenat pomeriti malo levo?

To logovanje na Google nekada prouzrokuje fc, ništa strasno
Odstikliraj taj Samsungov percentage I probaj neki od mojih

A kad se naknadno uloguje onda nema bojazni za fc?
Sto se tice procenta, probao sam i sa Samsungovim i sa tvojim, ali sa oba nacina je isto, jedino malo da se igram sa wanam ili gravity box-om ne bi li uspeo to nastelovati.

Samo da konstatujem da ne radi stock calkulator bar kod mene. Probao i da restartujem tel, ali i dalje ne radi, kako je kod vas koji koristite 7.2?

Kod mene radi kalkulator. Ja sam odmah podesio google nalog, i imao sam problemcice sa prvim paljenjem telefona, kao nesto nije mogao da se poveze na nalog. A i fc se dva puta pojavio. Meni vec posle jednog dana i samo par programa opet sporo radi, 5 sec da se upali, za kontakte isto koja sekunda da udje u njih. E sad ja sam odabrao lite i stiklirao sve prilikom instaliranja rom-a, ali bukvalno sve.

Poslednja izmena:
A kad se naknadno uloguje onda nema bojazni za fc?
Sto se tice procenta, probao sam i sa Samsungovim i sa tvojim, ali sa oba nacina je isto, jedino malo da se igram sa wanam ili gravity box-om ne bi li uspeo to nastelovati.
ti bi da ovi procenti ne prelaze bateriju?
ry6areqy.jpg

Samo da konstatujem da ne radi stock calkulator bar kod mene. Probao i da restartujem tel, ali i dalje ne radi, kako je kod vas koji koristite 7.2?
*** zaboravio da stavim note calculator. evo
7.2_Note_SecCalculator2.zip - 1.28 MB

Kod mene radi kalkulator. Ja sam odmah podesio google nalog, i imao sam problemcice sa prvim paljenjem telefona, kao nesto nije mogao da se poveze na nalog. A i fc se dva puta pojavio. Meni vec posle jednog dana i samo par programa opet sporo radi, 5 sec da se upali, za kontakte isto koja sekunda da udje u njih. E sad ja sam odabrao lite i stiklirao sve prilikom instaliranja rom-a, ali bukvalno sve.
pa mogao si odmah full rom da stikliras. i kao koristis sve to sto si stiklirao?

ti bi da ovi procenti ne prelaze bateriju?

Tako sam uspeo da napravim, ali da stoji ovako ispred kao sad sto mi je na 6.5 ne, budu ni na nebu ni na zemlji :), malo ispred baterije, malo preko baterije, ali nije to toliko vazno, najvise drzim procenat ispred radi brzeg i lakseg uocavanja, ali i u bateriji je ok sa drugom bojom.

uploadfromtaptalk1395185546270.jpg

Trenutno sam vratio backup 6.5 jer zbog zurbe da isprobam weather widget nisam uradio backup potrebnih aplikacija sa titaniumom, pa kad odradim vracam se na 7.2 pa cu onda isprobati i taj kalkulator.

Inace spas je u mogucnosti odabira aplikacija, jer 80% njih ne treba, samo zagusuju telefon.

Poslednja izmena:
Ne stigoh do foruma nikako da napisem koju rec. Flesovao sam 7.2 pre 5-6 dana, sada Boeffla kernel 5.2-rc1, sve odlicno sljaka! U NA7 sam imao neki mali battery drain, ovde na NB6 ga nema.
Odlican je poslednji neat Sale :)
P.S. Nadam se da nece biti poslednji!
Hvala na ulozenom trudu!

znaci Boeffla kernel 5.2-rc1 radi? meni je 5.1 ubagovao fon,jedva sam ga povrnuo :D

Radi! Ja uvek flesujem najnoviju betu pa probavam, retko kad se desilo da mi nije odgovaralo kako radi, ali nikad da ne radi :)

Download in progress, kasnije cu kad dodjem kuci da flesujem. Hvala Sale!
BTW videh da ima neki Brazilski NB6 sa trenutno najvecim changelist-om :)

Nazad
Vrh Dno