Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Borise drzi se ti samo teorije o Bateriji, za ovo ostalo nemas pojma :)
Pocket File Manager jedini na Store-u nudi punu funkcionalnost kao file manager na wp 8, kada izadje 8.1 bice jos bolje... Za sada je super, ftp odlicno radi!!!
AirDroid sta je to, Android u Nebu :D

Nazgule aj stvarno prestani da pijes drogu :) Neke stvari se moraju priznati, koje bre kvalitetno resenje za AirDroid fazon? Nema... Pocket File manager? Vidi samo foldere koji imaju veze sa fotkama, nema music ni video.. barem bez SD kartice.
Šta si se uhvatio za "AirDroid".To ni na Google Play-u nije najbolja aplikacija za bežično povezivanje sa računarom.Daj neka mu neko odgovori, meni je mrsko da sada to tražim...
Ti valjda imaš SD karticu i zašto se buniš? Od idućeg meseca može sve da se instalira na memo karticu.To na droidu nmž, bar ne bez roota.

Joj vas dvojica.. jel imate 20 godina ukupno? :) Znam da nije jedina, napisao sam tri puta "AirDroid fazon", znaci aplikacija na tu foru.. Uhvatio sam se jer je decko pitao sto su konkretne prednosti, meni je to jedna od konkretnih.. Nemam SD karticu, a ovaj Pocket vidi samo foldere sa fotografijama bez nje.. nije mi to sad ni strasno, jedva sam ih koristio i na Androidu, al to su neke od stvari koje su mi pale na pamet.
I wtf je "Lumia Prostituta" :/

Vulex najbolje je da probas telefon od nekog iscackas i eto, vidis sta ima od opcija, nije sad da ima 550 opcija pa ti treba 2-3 dana. Sve u svemu i ako se odlucis za WP, mozes ga prodati kasnije, jeste da ces izgubiti pare neke sitne 20-30e, ali eto. Sto se tice u tom cenovnom rangu imas N4 da kupis polovan dobro ocuvan, pa ti izvagaj.

ih nemojte sad jos te polovne varijante da mi ubacujete :D ionako se dvoumim izmedju Ativ S i neke Xperia, ali mislim da ce moj izbor ako Bog da biti Ativ S samo jos malo da se raspitam i vidim sta mi donosi WP8

Pa to ce te duze sluziti nego bilo koja xperia za te pare, ali dobro... Pricam iz iskustva. Dobro kad ti hoces novo onda i plati, ali nemoj kasnije da pricas kako je WP njesra i kako nema ovo i kako nema ono...

Padobranac.. nije tema "sta da kupim". Al hvala ti na tom plemenitom cilju stavljanja mladih na pravi put.

pa zbog toga i pitam sta sve nema u odnosu na android, ne spominjem plocice jer je to subjektivno

Evo imas Borisa kome nista nije bitno, pa ce ti on reci vrh tebra ovo ono itd, imas neke koje umereno koriste imas neke koje koriste sve mogucnosti WP-a itd.

Niko ne koristi kao ti, s' toga moras koristiti WP, da bi video da li ti odgovara.

Ok ljudi, hvala svima na odgovorima. Ako jos neko vidi neka napise sta to njemu smeta kod wp8

jos 1 pitanje moram da postavim :D l625 195e ili ativ s 200e? to je maksimum koji mogu da izdvojim

Poslednja izmena:
ativ s je bolji fon (bolji ekran, i bolje specifikacije) , mada je meni 625 lepsi

koliko koristim ativ s skoro godinu dana, nisam imao problema, baterija je savrsena, ako ne igras igrice, samo net, pozivi i takve stvari moze da traje 2 dana

ako hoces da vidis razliku izmedju wp8 i androida, za to imas mnogo tema po netu pa citaj :D

@vulex8:
Nećeš dobiti kvalitetan odgovor od ekipe iz ove teme jer su daleko od realnosti, pogotovu demijan, tj. Nazgul. Njegov stav je da je WP daleko bolji od Androida. Boris je korisnik koji je imao najkrš android i sada ima najkrš Lumiju, ...
Realno WP će sa 8.1 updejtom doći na nivo ICS-a. Bolje spremi spisak najbitnijih osobina koje očekuješ od telefona pa vidi da li WP može da ti to omogući.

Xe,xe,xe,
Pa ti znaš na kome će nivou biti sistem koji još nije ni objavljen.Čovek otišao da naruči novi Ativ S za 200 jura. :wave:
A ti lepo napiši ovde, koji je novi android telefon bolji za te pare...:beat:

lol, e to ce biti ultra realno vidjenje :D

+1 :d

Haha nisam otiso da uzmem Ativ s ali opasno se razmisljam, nije losa cena

Cim tebi treba da se nabroje razlike, tebi je dosta i 3310 :) Salu na stranu, ali WP8 ce ti biti i napredniji neki sto ti koristis za tvoje potrebe. Ovo sudim po tvojim postovima, kad ne vidis razliku.

@vulex8:
Nećeš dobiti kvalitetan odgovor od ekipe iz ove teme jer su daleko od realnosti, pogotovu demijan, tj. Nazgul. Njegov stav je da je WP daleko bolji od Androida. Boris je korisnik koji je imao najkrš android i sada ima najkrš Lumiju, ...
Realno WP će sa 8.1 updejtom doći na nivo ICS-a. Bolje spremi spisak najbitnijih osobina koje očekuješ od telefona pa vidi da li WP može da ti to omogući.

8.1 na nivou ICS-a, hahaha, od kad ICS ima nivo :D

Ja cenim u rangu sa 4.2...

Mada gde mozes porediti WP sa nekim tamo verzijama Androida, svaka im verzija dovuce po par bagova, a pola novih funkcija u beta formi.

Eee ljudi eto vratili se opet Androidasi u WP temi. Eee uzas :D

Poslednja izmena:
Joj vas dvojica.. jel imate 20 godina ukupno? :) Znam da nije jedina, napisao sam tri puta "AirDroid fazon", znaci aplikacija na tu foru.. Uhvatio sam se jer je decko pitao sto su konkretne prednosti, meni je to jedna od konkretnih.. Nemam SD karticu, a ovaj Pocket vidi samo foldere sa fotografijama bez nje.. nije mi to sad ni strasno, jedva sam ih koristio i na Androidu, al to su neke od stvari koje su mi pale na pamet.

I wtf je "Lumia Prostituta" :/

Kupi sd karticu, nisu skupe i neboj se nece ti usporiti sistem ako se toga plasis, 520 ima 8gb ipak je to za danasnje standarde malo..
Lumia na Spanskom jeziku znaci Prostitutka, Fu*a, Drolj@ ;)

A na kom jeziku je to bez "k"?

@djilkos ns

Kako ti znaš za sta ja koristim telefon, koristim droid dugo vremena nisam lud vidim kakav je koji, nego ne znam širinu sistema wp8 pa malo više zapitkujem da bi sto vise saznao iz raznih izvora

Nazad
Vrh Dno