[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Obecavaju poprilicno ozbiljne cifre. Problem se samo ovih 10% svakih 3 dana. Mozda se desi da i cena ide gore uporedo neko vreme. Pocinje jako zanimljiv period 
poenta je da 99% ljudi nece ni da izvuku ulozene pare..i imace beskorisno parce metala da se slikaju sa njim..njih kosta maksimalno 1000$ da proizvedu a prodaju za 10 000$ ..prvo ce da majnuju za sebe a onda ce da ih utope uz profit od 900% a kad ti stignu vec ce trziste da bude preplavljeno i tih 100 mh/s ce ti donosi kao sad 5 mh/sKNC su najposteniji od svih koji prodaju asice,tj isporuka bude onako kako kazu. Eto, cisto da znate ako se dvoumite izmedju kompaanija
@ dzonikg28
Bas tako upravo.
I lct je bio neisplativ prosle godine jedna 280x je mogla da zaradi 10 dolara mesecno i ko je kopao tad napravio stek a sad koliko je?kopaj i dalje ltc pa kupuj max i dark jer je trenutno ltc 3 puta isplativiji od darka
I lct je bio neisplativ prosle godine jedna 280x je mogla da zaradi 10 dolara mesecno i ko je kopao tad napravio stek a sad koliko je?
Nema to veze nikake vazan je stek koji imas.
^A sto ne bi kopao isplativiju valutu i pravio 3x veci stek na dnevnom nivou?
Ne znam trenutnu isplativost, ali kopao se LTC kad je bio ~25. valuta po dnevnoj isplativosti, ne treba prestati sad kad je u prvih 10.
Sta ti je to LCT? 4x si napisao pa cu poci od toga da nisi pogresio iako znam da jesi.
Informacije o DRK u darkcoin temi![]()
Zasto bi Asic-i kopali samo LTC pored toliko scrypt valuta.? Ok u startu zbog ocekivanog skoka, ali bice posle svega. Kad neko prebaci farmu asic-a na neku valutu sa sporim retargetom, pa je napumpa do besvesti pre istovara.
ma da se ne isplati ljudi bi pogasili masine i sve bi propalo, a desava se suprotno.
Pa verujem da se nekima itekako isplati, pogotovo ko je uložio mnogo i dobio na vreme tj u nekom momentu gde je uspeo da povrati coine. Ja na mom slučaju gledam (a ima nas takvih ohoho), u avgustu sam dao oko 8 btc-a, stigao bitfury na vreme čak, ali do kraja života bi iskopao max 5 coina. E sad, u $ sam ja povratio uloženo pošto je cena otišla gore, ali sam imao manje 3 btc-a, ako se tako gleda takva investicija i nije najpametnija
.
Pa dobro kopao se btc i nmc (nije bitfury ni bio kod mene), nisam mogao da biram, šta je još sha256 TRC, PPC, FTC? Nešto od toga. Kod mega pumpa-a u novembru ko je imao mogao je solidno uvaliti i te ostale nakopane coine.
Za scrypt asice će verovatno biti više izbora za kopanje, pa možda i nije loša investicija..
Citajuci sve ovo morao bih da pitam ove prekaljen majnere da li je GPU majning mrtav?
Citajuci sve ovo morao bih da pitam ove prekaljen majnere da li je GPU majning mrtav?
Nije, samo naidje s vremena na vreme period gde se napravi selekcija, pa oni koji su slabih zivaca posle kukaju kako su prodali jeftino![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari