Ma gde su kvalitetne, ko iz bureta je zvuk.Pazari nemačke ELECOM, razbijaju koliko su jake.Imaš za oko 5€ u nekom tržnom centru da nađeš.Jeste uzimali neke slusalice a da su osetno glasnije od ovih fabrickih? Kvalitet mi je ok samo bi voleo da su glasnije..
Ih ovo ti je loše.Ovo kao da si sa L920 snimao.Sinoc sam bio na svirci Goblina, i pred kraj, padne mi na pamet da snimim deo, cisto da bih snimio nesto (do sad nisam), i posle gledam snimak, i meni je ono odlicno, verovatno imam niske kriterijume, ali bas me je kvalitet prijatno iznenadio.
https://onedrive.live.com/redir?res...94&authkey=!ABA3Y7tpgSddMRA&ithint=video,.mp4
Ama ko te je to lagao.Prebaci željeni film u folder "Camera Roll" i player će ga videti.Dakle: "Moj računar\Windows Phone\Phone\Pictures\Camera Roll"Hvala za aplikaciju, ali ona ne cita video sa interne vec sa sd memorije. Nista, da skupim jos malo para pa da pazarim sd karticu od 16GB. Nego kako se placa, preko kartice ili ti skine kredit? Pozdrav
Slažem se sa tobom, ali dok Store ne pusti Angry Birds free, (kao na androidu), ja ne plaćam tamo iz principa ništa.Zato sto je red da podrzis ljude koji su napravili aplikaciju .
Ama ko te je to lagao.Prebaci željeni film u folder "Camera Roll" i player će ga videti.Dakle: "Moj računar\Windows Phone\Phone\Pictures\Camera Roll"
Prevod, tj. ".srt fajl", moraš predhodno da na svom računaru u Notpedu da prepraviš u UTF-8 kodiranje teksta, umesto default ANSI.
A ovo zbog toga, da bi pravilno čitao naša slova (č,ć,š,đ,ž)...
Idi u "settings" u playeru i "subtitles text enconding" stavi za jezik "srpski (latinica, Srbija)".Za veličinu slova stavi npr. "32"Odradio sve to lepo, ima ga film, ali ga nema prevod. Ponudio mi srt i bez titlova, ja sam odabrao srt i nema ga titl. Sta sada moze biti to?
ako hoće da omasove taj WP8 moraju telefone sa istim specifikacijama kao kod Androida da prodaju za bar duplo manje pare
Kod nas taj telefon nema sanse da kosta 150€ pa cak i na oglasima bez garancije. Bice on nekih 250€ po oglasima, tako da mislim da nece biti bas povoljan za kupovinu.
nokia lumia 520 coque
nexus 5 housse
Xperia M. Ali ima malo losiji ekran i malo je skuplja.
I lošiju kameru, (i za foto i za video snimanje).Xperia M. Ali ima malo losiji ekran i malo je skuplja.
Konačno i tebi da svane...:dStigo black na l620 ,hvala bogu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari