Chinakid
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.10.2012
- Poena
- 169
Poz, uzeo sam 525 pre par dana, radi fino osim jednog malog bug-a, ponekad kad otkljucavam telefon, ne raguje na prvi dodir, tj pritisnem taster za otkljucavanje, ekran se upali ali kad swipe-ujem na gore nista se ne desi dok kad swipe-ujem drugi put radi kako treba. Koliko vidim, kad se desi izgleda da reaguje tek posle prvog dodira na ekran, nebitno da li je swipe ili samo touch, posle cega radi ok.
Ne desava se cesto, mada me zanima ima li ko ovaj problem ili je nesto iskljucivo za 525, predpostavljam da je softverski, posto telefon radi bez ikakvih problema.
Koristim double tap to wake, tad se bug ne pojavljuje, a i realno super je opcija, vrlo prakticno. Moze li neko da mi kaze koliko baterije trosi tap, posto je nov fon, ne znam koliko inace drzi.
Ne desava se cesto, mada me zanima ima li ko ovaj problem ili je nesto iskljucivo za 525, predpostavljam da je softverski, posto telefon radi bez ikakvih problema.
Koristim double tap to wake, tad se bug ne pojavljuje, a i realno super je opcija, vrlo prakticno. Moze li neko da mi kaze koliko baterije trosi tap, posto je nov fon, ne znam koliko inace drzi.