Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

ja zato za sada ne prodajem nijedan coin,jedino za cega me bas briga je panda 3 jer mislim da od nje nista nece biti

i jel se isplati ovo posto ne mogu 150 strana da prelazim..., i uopste se ne razumem u ikakvo rudarenje?

Promašio si temu, onda.

Ovo je bagatela po ovoj ceni dokupiti par stotina hiljada komada..jos da nam nisu zarobljeni btc-i u maxu bilo bi sjajno. :D

A nekome propadaju u SRC-u.Elem ja nedam qubit min za jednu decimalu gore kopao sam ga mesec dana sad kad bi prodao mojih 200K mogu da uzmem neku sicuriju neka istruli sto se mene tice.

treba biti strpljiv i uzeti u obzir da je gotovo nemoguce da mladi coin-i odmah budu onako jak kako bi mi to zeleli i treba se prisetiti koliko je btc-u trebalo da dodje do 1$

A nekome propadaju u SRC-u.Elem ja nedam qubit min za jednu decimalu gore kopao sam ga mesec dana sad kad bi prodao mojih 200K mogu da uzmem neku sicuriju neka istruli sto se mene tice.
Ma i to je malo...ispod 0.05-0.1$ po komadu ne treba prodavati.

ja ispod 0.05$ necu prodavati,pa neka propadnu i to je bolje nego da prodjem kao neki sa quark-om,terracoinom,auroracoinom itd

A koliko je quark dogurao najvise tamo u decembru-januaru? 0.2-0.3$?

tako nesto,a secam se da je prestiz nesto puno quarkova imao i da je pricao da bi letovao na karibima da nije prodao za kikiriki

Pa ako me secanje sluzi, imao sam negde oko 500,000. A cena je dostizala i 0.0006 pa ti racunaj koliko je to.

A Quark je onomad bio u losijoj poziciji na pocetku nego sad Qbit. Diff je varirao oko 200-300 a algoritam je gotovo isti. Ovde je dif 10x i vise veci i ima bezbroj puta bolju podrsku mase. Naravno to nista ne mora da znaci da ce uspeti.

Na kraju krajeva, meni bi i cena od 0.00001 odgovarala na ovih 1,5mil.

evo ja ti zelim da prodas po ceni po kojoj nisi uspeo quarka al da obecas da ces da nam posaljes razglednicu sa kariba :)

Ali, nema onog *****a Keisera kao podrsku pumpu kao sto je Quark imao.

jedino da uleti neki Rusko-ukrajinski tajkun da ga napumpa posle izbora na Krimu :)

Svakako da ne treba prodavati koine po ovim cenama i sumnjam da ce i biti nekog veceg dumpa ali isto tako treba biti i realan po pitanju sudbine qubita.

Cinjenica je da je novcic bio zapusyen od strane developera jos dok se i pojavljivao i da je sve sto je radjeno, radjeno na inicijativu ili cak i bukvalno od strane zajednice, a sad se dev vise i ne pojavljuje. Ja ne znam za primer da je bez developera i promo tima neki koin preziveo, ne mogu forumasi i kopaci taj posao da izguraju, niti treba to da rade.
Ono sto bih ja voleo da vidim je novcic sa slicnim konceptom ali sa ozbiljnom podrskom i timom.

Tako sam i ja mislio za yac, pa sam se prevario kao i vecina. Yac je promenio nekoliko developera, u nekim trenutcima nije imao ni jednog. Pa je imao jedan ekstra pump i evo ga jos je ziv umro nije.

To je trebalo prodati jos kad sam na 300k mogao uzeti oko 1 btc.

Bas tako a tu cenu ko zna kad cemo opet videti ...

Kad bude bilo na 30-40 tad treba kupiti jedno 200-300k. Samo neka se istresu rudari,mi cemo da pokupimo kajmak. Cisto sumnjam da ovaj coin tek tako moze da propadne. :)

Ma ako uletimo u spiralu obaranja cene i diffa nema ovde perspektive sem ako neko od mešetara ne krene da ga pumpa.

Ma ako uletimo u spiralu obaranja cene i diffa nema ovde perspektive sem ako neko od mešetara ne krene da ga pumpa.
Ja cu u svakom slucaju dokupiti...sad neko da uleti sa 200-300 btca ode cena u nebo,tako da nista nije iskljuceno. Prethodni put kad je bio dump vecina je otpisala coin ukljucujuci i mene...malo mi je falilo da tad prodam sve. Kad ono pump,a svi se odmah vracaju svi srecni zadovoljni itd. Tako ce verovatno i sad biti.

Neznam sta da mislim - CPU - novcici polako ali sigurno umiru.Kad bi neko mogao da napravi algo da jednostavno nemoze nikako da se kopa sa GPU - taj bi napravio posao.
Ovako sve je ovo klasicna zezancija a kolko vidim tendencija je da ne samo ovaj nego mnogo ozbiljniji novcici propadaju.
Licno najveci mi je smor sto ispade da sam tri meseca kopao uzaludno krenuo sa SRC,FZ,Q2C i evo pre neki dan novi promasaj HVC i svi do jednog su pukli po savovima HVC jos i drzi neku cenu ali videcemo sta ce biti s obzirom da je GPU - mining moguc moze da skoci ili da se sroza skroz.
I da bi ispao jos pametniji nisam prodao ni jedan jedini novcic.
Sada mogu da se slikam sa svim novcicima nit da ih prodam nit da ih cuvam nemam pojma :wall::wall::wall:

Ma cuvaj, i ja cu tako, ne znaci mi nista 2 nedelje kopanja za 0,2 BTC-a...

Znas kako... ja imam isto qubit-e a i neke druge novcice ali rekao sam sebi... nema sanse da prodje jos jedan novembarski pump pa kad god bio, a da ja ne uzmem ozbiljne pare i docekam ga nepripremljen!

Zato, lepo bekap i teraj dalje...

Bolje prezaliti neki novcic, nego ga prodati u bescenje. Sa druge strane, s obzirom na ovako veliki broj novcica neminovno je da vecina nikada nece docekati pump kao sto je bio novembarski.

Nazad
Vrh Dno