AПК је исти за све андроид телефоне. Једино имаш посебна подешавања резолуције код iGO навигације.moze neko da mi kaze koja apk za nexus 5
P.S. Imam neke torrente, ali ne bih eventualno da radim isti posao više puta, pa ako može neko da mi da tačan odgovor, bio bih zahvalan.
dobro si mu rekao.
a treca opcija je da platis nekom ko je trosio svoje vreme i citao sve ovo da ti instalira. pa ti sad proceni da li ces citati to sto vec sve imas na gotovom ili ces platiti nekom. ti ne bi da trosis svoje vreme da citas sve sto imas na gotovom, vec bi da neko trosi svoje da ti sve rekapitulira?
sve je to kul kad neko cita ucestvuje u temi i pita jednu konkretnu stvar, pratio je temu i nesto ga zanima... tad se ljudi utrkuju da odgovore. ali neko da dodje ni od kud i nonsalantno trazi: e sazvacite mi sad da se ne mucim da citam... to i treba ignorisati....
Такве ликове треба само игнорисати! Никада нисам варио ленчуге! Велика је разлика између оних који не знају и оних који чекају све на готово!jel ovi nas zezaju?
Je li ti ili bilo ko drugi imate obavezu da odgovorite na pitanja?Лакше је читаи него писати а написано је више пута!
Имаш и опцију гуглања. Напиши шта ти треба и потражи!
Igo radi kako treba.
Nadji sto mladje mape. Ja imam NAVTEQ, Q2.2013 i odvedu te gde treba.
Narodna verzije igoa 99% sadrzi i detaljno upustvo kako se instalira. Torent.
U temi nemas nista od linkova i od upustava.
Немогуће је да појединац тестира? Како?BTW, jel neko testirao ove HERE 2013.Q3 mape, skinuo sam komplet EU, ali još nigde nisam išao da isprobam. Vidim da je Srbija za nekih 2MB veća od NQ 2012.Q2, HERE mape su navteq, ali naravno ne "sarađuju" sa NQ, treba komplet zameniti zbog ruta.
Možeš nekim file explorerom pronaći mape, ako znaš gde se nalaze, ako ne u programu, pod postavkama, o programu, ... karte, pročitaj koje su, zadnja HERE verzija je 2013.Q3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari