Šta je novo?

LG G2

Ima li neki razlog zbog cega ne ici na 4.4.2 putem ota?
Sta je sa zvukom na slusalicama sto su neki govorili? Je li to generelno problem sa ovim update-om ili je samo negdje slucaj?

Za koje telefone je stigao ovaj update, kupljene kod domaćih operatera ili neke druge? Imam telefon kupljen u VIPu, ali jos uvek ne stize nikakav OTA update.

stigao OTA update
a5ydujes.jpg
Za koje telefone je stigao ovaj update, kupljene kod domaćih operatera ili neke druge? Imam telefon kupljen u VIPu, ali jos uvek ne stize nikakav OTA update.

Sigurno je kk, kdz je ceo fajl ovo je samo nadogradnja sa postojeceg na kk. Uostalom i pise new os version v20a

Lg flash tool, imas link sa detaljnim objasnjenjem na xda. Takodje link ka kdz fajlovima

@ djordjesl

Hvala druze. Ako imas link, nesto se ne snalazim. Milion tema, linkova... Pa ako ti nije tesko :)

Kada kliknem na options/upgrade recovery, pocne da downloaduje fajl od 1.9GB...Sad, sta ja uopste downloadujem zna li se, I smijem li to zavrsiti do kraja, da downloadujem I instaliram?
Isto pitanje, nedavno sam tamo čačkao, ali sam prekinuo, jel pojma nemam šta je to, može neko da pojasni, trenutna verzija kod mene D80210f. Telefoni nisu baš moja branša.

Poslednja izmena:
Ja sam flesovao ovaj kdz od 1.6 GB(d80220b) SINOC i tel sada razbija nekako mnogo fluidnije radi nego onaj predhodno flesovani sa vodofone bootanim...

Edit:Koja je razlika izmedju d80220b i d80220a?

Poslednja izmena:
@djordjesl
Sve proslo OK. Hvala puno. Samo izgubih root :-( Ima li neka procedura za vracanje root-a?

Nema jos ruta za lg g2 4.4.2.. Pisano 1500 puta na ovoj temi :)

Poslednja izmena:
Moze li neko ko zna odgovoriti Koja je razlika izmedju d80220b i d80220a?

Alo bre, ajde seljaku objasnite šta znači taj"Upgrade Recovery" od 1.9 GB iz LG Mobile Support Tool.

Alo bre, ajde seljaku objasnite šta znači taj"Upgrade Recovery" od 1.9 GB iz LG Mobile Support Tool.

Ja mislim da je to u pitanju kdz update,cim je 1.9GB ali ga ja ne smijem instalirati jer je moj preko telenora tako da cekam OTA sto je sigurno,sigurno..mada cu sacekati jos malo duze dok vidim jeli kod svakoga na KK ovaj problem sa zvukom..

Ja znam da je najnovija verzija kit kata 1.58 kdz nejasno mi je oo 1.9,sve mi se cini da je to onaj kdz koji ima boot anim vodovon odnosno ja mislim t-mobile room...

Ja mislim da je to u pitanju kdz update,cim je 1.9GB ali ga ja ne smijem instalirati jer je moj preko telenora tako da cekam OTA sto je sigurno,sigurno..mada cu sacekati jos malo duze dok vidim jeli kod svakoga na KK ovaj problem sa zvukom..

Moj tel je na Vipu ali je sim-free, uzet u radnji, stigao najverovatnije iz HU.

Da ali buni me, Upgrade Recovery, umesto Upgrade Software, ili Firmware... Mislim nisam u telefonima uopšte, win i navigacije ok, ali linux pojma nemam, nije me nikad interesovalo, a sad, da ne prođem ko djole, hehe, bolje da pitam.
Kad odem čisto na upgrade check, ništa ne nađe, a na upgrade recovery... odmah počne nešto da skida. Kod mene je sve stock, bio je jedan mali update sa 10b na 10f pre dva-tri meseca, i to je to. Tel je sim free.

Naravno, pošto je sve stock, hteo sam i update da bude oficijalni, pa posle ako mi nešto ne štima, malo ću da se upustim u obrazovanje pa drljanje,... a ovo brate uopšte ne piše ni šta skida ni koju verziju, za koji region,...valjda će napisati kad downloaduje.

Poslednja izmena:
Nije tacno. Kk samo nadogradjuje na 4.2.2 i zato je toliki fajl.

Moja greška, nisam u toku u poslednje vreme...
Pojavio se tutorial za instalaciju kit kat-a (europe open), koji čuva TWRP i ima root. Boot.img je iz 4.2.2 i kernel je patchovan, tako da ne znam koliko je to dobro.
Je l' radio neko flash zip kit kat-a iz recovery-ja? Ne mogu više da pohvatam šta je šta.

Vrh Dno