Šta je novo?

LG G2

Zasto je svima bitno toliko da imaju 4K kameru.. pa ljudi trenutni televizori pa cak i monitori su fullHD. 2K i 4K tehnologija je jos uvek skupa, a na fullHD televizorima se ne vidi razlika izmedju fullHD i 4K. Bolje da smo dobili odlicno sredjenu fullHD sa visokim frame rate om nego da budze na 4k a da drzi 15fps.

Zasto je svima bitno toliko da imaju 4K kameru.. pa ljudi trenutni televizori pa cak i monitori su fullHD. 2K i 4K tehnologija je jos uvek skupa, a na fullHD televizorima se ne vidi razlika izmedju fullHD i 4K. Bolje da smo dobili odlicno sredjenu fullHD sa visokim frame rate om nego da budze na 4k a da drzi 15fps.

Druze sve sam ja to hteo da kazem i rekao samo si ti pogresno razumeo.Nisam trazio nikakve tehnologije 4k 6k itd,samo sam hteo da kazem furajte flex a za nas sa g2 ma ko sisa krs kameru...

Nisam direktno samo na tebe mislio, ja jos uvek nisam vlasnik G2 ali trebalo bi da u narednih desetak dana i meni jedan padne saka :)
Uostalom ako g2 dobije 4k kameru ko ce im kupovati flex, pro 2, pa cak i g3 kada izadje. Proslo je vreme revolucionarnih inovacija da svake godine mogu da izvace nesto ultra cool pa da to proda telefon, a svi dobro znamo kako trziste funkcionise...
Na kraju ko jos snima nesto telefonom da ono sto sada imamo nije dosta. Lepo bi bilo da imamo savrsene snimke stalno, na zalost to nije u interesu onih koji prodaju telefone...

Koja je fora sa ovim stock pozadinama :D cim se postavi na 4.2.2 stock pozadina full je transparentno, ovako sa obicnom nije

Slažem se sa svim što si naveo za trenutnu situaciju. Recimo kod mene je slučaj da volim da čuvam fotografije i video fajlove kao uspomene. Iste čuvam još od 2004. godine kada sam počeo da slikam sa mojim prvim telefonom sa kamerom i naravno sve do danas. Kada pustim neki video snimak iz tih godina, kvalitet je katastrofa. Prosto je šteta, ali tada nije bilo izbora.
Pretpostavljam da će za nekoliko godina uhd biti nešto što je normalno i to silno proždiranje memorije neće biti nikakav problem. Tako da podržavam 4k i više ako bude na raspolaganju, a kome nisu problem terabajti samo neka snima. :)

Tacno ka kk su sve, ovde sada sam primetio samo ove stock transp...

ima neko ove pozadine sa gpro 2 kit ket ? kao nexus pozadina ali narandzasta ljubicasta i roze ? :)

Kada stigne uodejt da li moze da se updejtuje i ako je rutovan telefon? Konkretno imam root I xposed.

Na s3 nisam morao da skidam root zbog updejta.

Kupljen u telenoru.

Poslednja izmena:
Al zaje*** sa OTA u pm, vec su mi zivce poceli vaditi, koreja dobila 25 decembra a balkan ne moze ni 2 mjeseca poslije

Mozes ako nemas custom recovery.
Cak je velika verovatnoca da ce ti i root ostati.

Zavisi kako. Ovaj update veoma lako moze da ponisti root i to ce verovatno i uraditi. Male zakrpe ne ponistavaju ali ovo je ipak nova verzija androida.

I ja mislim da se gubi root, znam da su mnogi prihvatili ota pa se vracali na 4.2 da odrade survival mode. Uradite to za svaki slucaj. U supersu se stiklira survival mode, ali ima jedna zackoljica. Mora da bude pro verzija :)

I ja se nadam, ali i dalje predstoji cekanje. Nemamo recovery, xposed ne radi dok ne izadje 2.5 verzija. Osudjeni smo na cekanje :-(.

Baš ga ubiše sa ovim kitkatom, puste buvu kao 3. Marta, tamo ovi sa drugog kraja sveta još krajem decembra a mi ovde ništa. I sad čekamo ...
Valjda će da nam puste šugavi update do petka, bio bi red

Ako ti se bas zuri,uzmi pa flesuj kdz,prosto je a nista ne gubis.

Odličan :)
Mene uopšte toliko ne zanima kamera koliko me nervira što nema recovery i root -a za KitKat...

Nazad
Vrh Dno