MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Da li ste imali iskustva sa ovima? Da li je VIP njima nezakonito dao bazu brojeva i podatke?
Ne osporavam legitimnost, ali zašto onda u VIPu kažu da nemaju ništa sa tim ?
Znači da bi onda i oni morali da snimaju razgovor, da ?
Onda ovaj ima pravo da traži da se presluša taj razgovor?
- tu se ne slažem ... Kao što rekoh, čekam da mi javi šta je uradio.sve i da je rekla da su 1000 minuta u pitanju
ma kakvo je to potpisivanje na haubama, u parkovima? kako ga je uopste nasla na pijaci?kakve su ovo price, kao dosije x, proganjaju ljude i prate ih?
ma kakvo je to potpisivanje na haubama, u parkovima? kako ga je uopste nasla na pijaci?kakve su ovo price, kao dosije x, proganjaju ljude i prate ih?
Misija BNT je da obezbedi najkvalitetnija, inovativna rešenja svojim korisnicima u skladu sa potrebama, a vizija da bude najpouzdanija Telesales i proaktivna kompanija u regionu.
to je upravo i psiholoska caka sto se toga tice.Мислим, рекла му да за 1.000 може неограничено да прича са целим светом и плус може да плаћа ћепи у кафани и он поверује и потпише? Мени делује да је све заслужио. Па ја данима читам ситна и ситнија слова да нађем зврк а њега убедила на хауби.
Da li ste imali iskustva sa ovima? Da li je VIP njima nezakonito dao bazu brojeva i podatke?
Mislim da nisam ovo razumeo. Ljudima odgovara da klinac ima samo pripejd i ništa ih drugo ne zanima. Naročito ne kad se "nudi" na ovakav način.Ja zato i pricam da ljudi ne treba da prihvataju nesto jer njima odgovara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari