Šta je novo?

LG Nexus 5

Ja ne znam zasto kad idem na shut down, nekad ga ugasi normalno, a nekad ga restartuje? Nije mi se nikad desavalo da sam to uradi kao kod clana jovancar, nego samo kad ja pritisnem power dugme.

To se meni desilo par puta na prvom n5.. Stavim da se ugasi a on opali restart :)

Pa da, al kod mene se bar potrefilo da kad mi je stvarno trebao restart on ga je restartovao, a kad sam hteo da ga ugasim on ga je ugasio. Ono fazon cita misli :p

bio sam se ponadao da moja vibracija radi ok, ali posle 10ak poruka u toku kuckanja samo je od jednom poceo da brunda, a ne samo da je sad glasnije nego se i cuje lupkanje negde oko kamere :( :(

Mrzi me spustam na 2,3 posto..

uploadfromtaptalk1393551606568.jpg
uploadfromtaptalk1393551620632.jpg
uploadfromtaptalk1393551633166.jpg

Dodje mu sat vremena vise sot-a ako se ne igraju igre.. Test uspesan :)

@fkloznica
Koja kombinacija ROM-a i kernela?
Znaci neki pola sata sam manje dobio i to bez korišćenja 2G/3G. Sto mu dodje mozda i sat vremena slabije u istim uslovima, jos uvek nisam zadovoljan bakterijom :/

Elemental 0.26 i kataklizm rom. Ali imaj u vidu da je 90 posto koriscenja bio browser tapatalk whatsapp i hangouts. Pozivi max 5 min..

Zanimljiva stvar mi se desava na raspaloj novi.. Izacem iz igre a on ucitava ikonice na desktopu 2 sec !? Ko je ovde lud.. A po nekada mi se desi da ucita celu novu..

Edit: resio

Poslednja izmena:
Stigao N5 prijatelji.Imam frku za vikend pa od ponedjeljka počinjem da ga koristim.

Stigao N5 prijatelji.Imam frku za vikend pa od ponedjeljka počinjem da ga koristim.

Neka te lepo sluzi i sa sto manje bagova.. Vidim uzeo si 210e za n4,nisi lose prosao jer cenim da ti je bio podosta star ? Ja sam mog starog malo jace od 3meseca prodao za 230 :)

Da znam da sam mogao da dobijem 230 evra,ali otišao najboljem ortaku iz srednje i to na dve rate.Nije mi dao da ga stavim u oglase.

Ja kada prodajem poznanicima to ide za max 50 posto od realne cene,tako da sam tu praksu batalio :)

Meni je power dugme dobro,i nemam mrtve pixsele.Videćemo za vibraciju.

Moram reci,da sam sinoc,prvo,kupio telefon,u jednoj poznatoj prodavnici,i ubo sam falican model.
Nakon toga mi je vracen novac,i uzeo sam na drugom mestu.
Za sada ne vidim mane,ali jos je rano.

koji je feler bio i kako si izboksovao da ti vrate kes ? :D da znam u buducnosti ako mi se nesto slicno desi..

Pa,cim sam izasao iz prodavnice,morao sam da se ulogujem na svoj nalog,da bih dosao do imenika.
Tu mi je trebalo,jedno 10 minuta,svaki pritisak na neko slovo,on je kucao 3,4,5 puta isto.
Nakon mucenja,dosao ja do imenika,kad tamo,ako hocu da skrolujem,bukvalno,kako naslonim prst,tako registruje kao jaci dodir,i zove odmah taj kontakttako da je skroz nemoguce bilo skrolovati,nanize.
Isto vazi i za podesavanja,nisam mogao da se skrolujem,kroz njih.
Browser,brljavi,hocu da zumiram,oz skroluje...itd,itd.
Vratio se nakon sat vremena,rekoh sta je problem,i tu sam naisao na veliku NEljubaznost,ali je bilo,vise nego ocigledno da je model falican,i pare su vracene.

prvi put cujem za taj feler,a pratio sam temu i na xda...
osecam da je radnja LS.. ona zena i onaj iskompleksirani kepec,ne zna se ko je veci ***** od njih..

prvi put cujem za taj feler,a pratio sam temu i na xda...
osecam da je radnja LS.. ona zena i onaj iskompleksirani kepec,ne zna se ko je veci ***** od njih..

+1 za neljubaznost iste zene, imao sam slična iskustva sa njom kada sam pitao za neki telefon! Nikada više nece mene videti u toj radnji!

Evo i ja da potvrdim da je ta zena krajnje neljubazna, bio sam u vise navrata u toj radnji.

Loznice koji je bese program za proveru mrtvih pixsela.Probao Sam pre pola sata ali nesklanja nijedan dugmice sa ekrana.

Ja tek sad kapiram koliko sam u stvari imao sreće da mi uleti telefon bez mane (neznatno klimavo power dugme i nije neka mana). Inače, uzeo sam ga u SAD još u drugoj nedelji prodaje :O

Nazad
Vrh Dno