Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Prvo pokusavaju da ga ubede da je timestamp mator, ruzan i nepotreban pa imaju spremne dobre predloge aplikacija za kameru koja na 3-4 mesta ustvari cuva tacan datum kada je slika uslikana, vlaznost vazduha i krvnu grupu fotografa.

Da li se nekome dešava da za pojedine aplikacije ne radi push? Recimo za Facebook (alpha, beta, stable), Twitter (beta) i CBS sports. Sve ostalo radi kako treba.

meni HO nije radio push do malopre, kada sam mu obrisao keš i update, sada radi.

Jel zna neko u cemu je problem.
Ovako, drugarica ima Huawei "U" neki od prosle godine. Može da instalira sve osim wharsapp-a, kaze joj kao nema dovoljno memorije a ima!? Sta li je u pitanju?

Skinuh piratsku novu prime.. Da li moze da se namesti transparentni nav i status bar dok sam na desktopu ? Ako moze kako ? Hvala :)

Edit: mada cenim da to moze samo da se nasteluje preko nekog custom roma ? :)

Poslednja izmena:
Skinuh piratsku novu prime.. Da li moze da se namesti transparentni nav i status bar dok sam na desktopu ? Ako moze kako ? Hvala :)

Edit: mada cenim da to moze samo da se nasteluje preko nekog custom roma ? :)

Ako imaš root, ne treba ti custom rom. Možeš preko gravity box-a za xposed.

El probao neko app Line....Mislim da je Japanska...po meni radi bolje od Vibera...stabilnije radi I Video,i Audio,ima naravno I chat...a postoje I desk app za Mac I Windows....i naravno free...

Redirect Pro je besplatan na AppGratis-u. Zanimljiva aplikacija za organizaciju fajlova.

Edit: Na Amazonu je free neki kalkulator od 7$. Ima funkcija koliko ti duša želi, samo što ne računa koliko dece ćeš imati, toliko je dobar :D

Poslednja izmena:
Verujem da je na KitKat mislio, poslednja verzija Nove je 2.3

Pa imam 4.4.2.. :) nisam sigurno na nexusu sa 4.2.2 androidom :)

Hahaha, pa imaš negde u opcijama da namestiš transparentnost
Ja imam 2.2 novu pa ne znam te opcije tačno :d

Treba nova beta za tu opciju.. Sada citah na netu :)

Zašto beta? Pa kako ona 2.3 Free verzija ima to, ima drug i transparentno je...

Hmmm.. Znaci na prime 2.2 nema ta opcija a na free 2.3 ima. Zanimljivo :)

Skini poslednju besplatnu verziju sa Play Store-a. Nudi transparentan status i navbar.

Ali prime je prime ;)

Mada na 2.3 necu imati fensi foldere i dupli klik za lock kao na prime.. :) nista,moracu cekam tu opciju na pirat verziji ;)

Ma ostani na 2.2 i ubaci rom koji ima transparentnost i ćao :d

Izvini ali 2.3 prime postoji i moze da se nadje vec tri meseca
ygu7a4ep.jpg

Poslednja izmena:
Pa ima, ko je rekao da nema...
Ja imam i 2.3apk, ali ovaj 2.2 mi radi perfektno pa nemam razloga da prelazim... A transparency namestim rom-u...

Gle stvarno...
Pa loznice čoveče, daću ti ja apk ako nisi našao dobru ili šta već...

Poslednja izmena:
Cccc.. Daj zakaci na dropbox ako imas.

Edit. Kasno sam video pm

Vrh Dno