Šta je novo?

Thief 4

Dal sam ja baksuz ili sta, nijedan download/torrent mi ne prelazi preko 60kbs/a... Skidam igru vec dva dana ko *****.

pretpostavljam da skidas sa nekog javnog trekera, upadni u neki privatni, pa uzivaj u maximalnim brzinama...
ja je skinuo za 7 sati, sad cu da probam...

Iiiiiiiiiiiii vratili smo se online opisima.

Hmm definitivno mi graficka ima premalo VRAM-a... Radi igra na visokim detaljima ali cim dodje do nekog filma ili neke promene u okruzenju krene da sece tj. da se muci sa ucitavanjem.

ssao iskljuci, isto izgleda a vuce mnogo vise rama, ******stina od opcije...

Dosta lose mi radi igra na High.
Oko 30fps, da li postoji neki fix, update? Ili da cackam podesavanja?

Hmm definitivno mi graficka ima premalo VRAM-a... Radi igra na visokim detaljima ali cim dodje do nekog filma ili neke promene u okruzenju krene da sece tj. da se muci sa ucitavanjem.

Isti trip, al mnogo bolje radi na x86 nego x64... Tako da preporucujem svima da igraju na 32-bit...

@Emix probaj iskljuci double buffer...

Poslednja izmena:
Ja sam vec probao 32-bit fps je isti nema razlike.
Vsync mi je na off.

Kod naglih pokreta igra kao da se vuce 20fps, i kad ulazim u neku novu prostoriju to je katastrofa, skoro pa neigrivo. Srecom igra nije "brza".

@Emix Ostaje ti samo da smanjis detalje, paralax maping, teselaciju, teksture...

Izasli su novi beta drajveri
AMD Catalyst™ 14.2 Beta
Optimiziacija je bas za Thief pa probajte.

Samo napomena OBAVEZNO CLEAN install, nemojte upgrade nikako.

Ja sam vec probao 32-bit fps je isti nema razlike.
Vsync mi je na off.

Kod naglih pokreta igra kao da se vuce 20fps, i kad ulazim u neku novu prostoriju to je katastrofa, skoro pa neigrivo. Srecom igra nije "brza".
Isti problem i kod mene!Vidim da se niko nije zalio na seckanje,lagovanje i kocenje pa sam pomislio da je problem kod mene,ili je konfiguracija ili je Win 8 koji zeza!

Citiracu jednog clana sa SK foruma "Odradio sam mali test sada sa mojom original i narodnim lekom na mojoj original verziji.

Razlika je nebo i zemlja.Na originalu meni trza secka puca skripi, a ingame da ne pricam varira od 10 do 30 frejmova prosto luduje.

Sa narodnim lekom 45 frejmova fix ne mrda.

Za poredjenje sam koristion 32bita verziju na istoj lokaciji sa istim podesavanjima.
Znaci dolazim do zakljucka da su ovu oridjidji nesto za*****i i da cu je zavrsiti kao narodnjak. "

meni radi savrseno, preko 50 fps-a u proseku, sve na max...

Ma evo i kod mene prshti 120-130fps sve na max-u 1080p :d nego da pitam, posto mi je ovo prvi put da igram lopova, sta bi mi vi preporucili tj. koju tezinu?

Master, i iskljuci focus obavezno. Igra uopste nije teska...

Ovo definitivno nije do podesavanja jer se meni i na medium recimo isto desava. Ja imam bolji fps ali opet se desava da on opada cesto i ispod 30 i da igra secka i ucitava kad udjem u neku prostoriju po prvi put, ovo se desava stalno.

Vidim dosta ljudi se zali na ovo dok mnogima radi odlicno. Taj 1st day update nisam instalirao.

Ovo definitivno nije do podesavanja jer se meni i na medium recimo isto desava. Ja imam bolji fps ali opet se desava da on opada cesto i ispod 30 i da igra secka i ucitava kad udjem u neku prostoriju po prvi put, ovo se desava stalno.

Vidim dosta ljudi se zali na ovo dok mnogima radi odlicno. Taj 1st day update nisam instalirao.

Isto to i meni. Kontam da je ovo do igre, jer kad se taj 'stutter period' zavrsi igra mi radi savrseno fluidno. Zale se mnogi, citam bas po forumima.

Vreme je pregazilo 6850... Kupi nesto jace ;)

Shvatas li da nije do graficke??

Ne znam da li je vreme pregazilo 6850 ja bar jos ovu godinu ne planiram da menjam kompjuter zato sto nemam problem da pokrenem nijednu igru, prezadovoljan sam. S obzirom da je za par dana tacno 2 godine kako imam ovaj komp.
Sluzi me odlicno.

ugh, meni je ovo jako dosadno...
jel moze neko da mi posalje save game pred taj horor level, da se ne zlopatim igranjem dotle...
ako neko stigne il zna gde se ima skinuti save game za taj nivo, nek vikne :)

Kod mene na skromnoj konfiguraciji na max. detaljima u ingame benchu ,mi daje 40fps.

Mnogo dosadna igra. Sto se seckanja tice - nema ga. Sve na maximumu, aa je isto na x16 itd itd...60 frejmova zakucano svo vreme, a grafika me nije fascinirala.

Poslednja izmena:
Ovi loading ekrani ce me dovesti do ludila.

Od Gerretovog skrovista, do "kuce" osobe A ( da ne spojlujem cije ) treba ukupno ( max ) 5 minuta. Za tih 5 minuta, ima 8 loading screenova ( i isao sam najkracom putanjom ) , i 2 puta otvaranje prozora sa drndanjem E.

Znaci, na neki nacin, naleteo sam na 10 loading screenova za oko 5 minuta gameplay-a... ozbiljno? U 2014. godini? Ni Deadly Shadows nije imao takvih problema, a imao je daleko vece nivoe.

Vrh Dno