Šta je novo?

Pluralsight tutorijali

zholinho

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2010
Poena
445
Da li neko zna gde biih mogao da skinem neke tutorijale sa Pluralsight sajta? Pretrazio sam po netu, našao sam samo neke linkove, ali to je sve nešto čudno i download mi je ograničen maltene na 10ak Kb/s.

Ako je tpb, the pirate bay, gledao sam tamo. Ima dosta, ali nema ono što meni treba. Treba mi asp.net mvc 5 i java spring + hibernate. Ta dva njihova tutorijala ne mogu nigde da nađem.

Java WD with Spring and Hibernate ima i na avaxhome (doduse marakana, a ne pluralsight)

Ima samo moraš da se registruješ. Koristi google translate ako te baguje ruski... 🙂

Зар не можеш да искористиш опцију да испробаш на пробни период приликом регистрације?
На крају дана... у питању је $30 за цео месец, што и није нека нарочито велика сума.

Iskreno nisam ni pogledao kolika je suma, mislio sam da je mnogo više. Razmisliću i tome.

Iskreno nisam ni pogledao kolika je suma, mislio sam da je mnogo više. Razmisliću i tome.

Иди на ”пробни период” и ако ти одговара услуга, плати цео месец... ако ти не одговара - немој. 🙂

Nazad
Vrh Dno