Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

ne razumem te gizmo, reci konkretno koje bi tehnologije ucinile telefon boljim? mozes ti i u porodicni auto staviti sistem za katapultiranje iz mlaznih aviona, ali ko ce to koristiti? a moze da ti spasi zivot

Baš ti je dobar primer... Ti misliš da je sve ovo maksimum od hardvera što se danas može naći u smartfonu? Naravno da nije, nego mora da izlazi postepeno, tačnije da se razvuče tokom godina da bi se izmuzlo što više para. Sve više se ide na ovakve inkrementalne nadogradnje, zašto da izbace nešto revolucionarno ako će i dalje telefon da se proda u istom broju primeraka, ako ne i većem...

edit:

Inače nisi me ti razumeo, pod tehnologijom nisam mislio samo na novitete, već generalno na bolji dostupan hardver.

Poslednja izmena:
Procesore, grafiku, ekrane, materijale za izradu, kamere, baterije... jel treba još da ti nabrajam?

Slazem se u potpunosti za gizmom.. Pisao sam vec o tome.. Oni imaju vec u posedu stvari koje ce izbaciti za 4,5 god.. Itd itd. Mada se tako nesto moze videti u svim industrijama. Kapitalizam je cudo

Poslednja izmena:
Sve je tako, ali gledajte, šta bi bilo kada bi izbacili telefon sa svom najnaprednijom tehnologijom što ima sad?

Ne bi napravili novi model nekoliko godina, ne može firma tako da funkcioniše zar ne?
Zato moraju tako na kašičicu da daju, mada nekad, kao sad za s5 baš malo daju...

Ne bi oni tako usporeno davali nove tehnologije da 90posto ljudi nije zatucano.. O tome se radi

stvarno ste smesni. pa sta ce ti brzi procesor i grafika? da neces da rudaris sa njim? koliko sada koristis procesor i grafiku? ekrani? sta sa njima? imas u 5inca strpano nesto sto je napravljeno za 20 incha. ostaju baterije. to vec nije do njih nego do tehnologije koja jako slabo napreduje zadnjih 50 godina. ali ajd da kazemo da vise ne moras nositi punjac sa sobom, a svako bar jednom dnevno ode na spavanje. pored toga dolaze tehnologije bezicnog punjenja pa telefon vise neces morati da ubadas u usb, da ne bi dobio upalu misica.

@fkloznica
Pa njima još bolje :)
Šta mi tu možemo...

stvarno ste smesni. pa sta ce ti brzi procesor i grafika? da neces da rudaris sa njim? koliko sada koristis procesor i grafiku? ekrani? sta sa njima? imas u 5inca strpano nesto sto je napravljeno za 20 incha. ostaju baterije. to vec nije do njih nego do tehnologije koja jako slabo napreduje zadnjih 50 godina. ali ajd da kazemo da vise ne moras nositi punjac sa sobom, a svako bar jednom dnevno ode na spavanje. pored toga dolaze tehnologije bezicnog punjenja pa telefon vise neces morati da ubadas u usb, da ne bi dobio upalu misica.

Ti si smešan. Budi savršeno zadovoljan onim što imaš i uklopi se u profil mnogih ljudi koji razmišljalju na taj način " a šta će mi bolje od ovog"... Da Apple nije razmišljao drugačije i gurao tehnologiju napred ko zna u kojoj bi fazi smartfoni bili danas. Ti bi verovatno i dalje bio zadovoljan svojom Nokijom i njenim Symbianom i pričao "ne treba mi bolje od ovoga"...

Poslednja izmena:
Ako si mi rekao. Kamo sreće da ima više ljudi koji hoće i očekuju mnogo veći napred, ne samo u vezi smartphona.
Lepo je neko rekao, šta se sledeća revolucionarna novina na Galaxy telefonima, merač gustine stolice?

e sad si odvalio i ostao ziv. Aple nikad nije imao high end tehnologiju vec korisnicko iskustvo. ne zelim da se raspravljam sa "pametnjakovicem" za koga je 90% ljudi *****no.

Da nije bilo jobsa, mi bi smo i dan danas koristili nokiju 3310 samo pr drugim imenom.

Apple bot spotted! :d

Neću ni da se trudim da ga citiram opet, neka veruje u ono što želi da veruje. Potpis mu se totalno kosi sa uverenjima inače...

ni jednom mi nisi konkretno odgovorio sta treba da se poboljsa, zbog cega i sta bi smo time dobili? vrlo jednostavno.

Ja bi za početak bio prezadovoljan sa zadnjom stranom koja se ne grebe i kad dlaka pređe preko telefona.
Dal spominjati uopšte zaštitu ekrana, jaču bateriju. Mnogo manje bloatwarea uz TW. Može da se nabraja i nabraja.

Iskreno da kažem....Samsung je napravio VELIKO razočarenje ovim predstavljanjem S5-ice... :( strašno !!!

Od tolikih najava 1440p rezolucije i drugih stvari, dočekasno skoro pa isti telefon kao sadašnji S4. Slažem se sa komentarom člana iznad da ovaj telefon treba da se zove S4+ a ne S5. Koji crni S5...

Sad da se nadamo da će HTC One 2 da ih razbije i iznenadi, pa da se ovo Samsungu obije o glavu ! Samsung, pogrešio si, pogrešio, počeo si da se ponašaš kao i Nokia...

Poslednja izmena:
ni jednom mi nisi konkretno odgovorio sta treba da se poboljsa, zbog cega i sta bi smo time dobili? vrlo jednostavno.

Niti ću pokušavati da ti detaljno objašnjavam, trošio bih tastaturu bez veze kad imaš svoja ubeđenja. Ukratko, ti smatraš da je hardver na svom vrhuncu u današnjim smartfonima i da je savršeno dobar, ja ne smatram i tu se naši putevi razilaze. Kad već tako misliš, ostani na tom G2 još desetak godina jer ništa bolje nećeš dobiti kupovinom novih modela...

vidim da si neki besposlicar, jer da si negde radio naucio bi da se ne govori e ne valja ovo, nevalja ono, nego se kaze ovo moze bolje ovako i ovako,zbog toga i toga. klasican Balkanizam. nista ti ne valja, a ne znas sta zelis.

Ok drugar, kako god ti kažeš... Haha, kakvih sve ljudi po forumu danas ima.

i opet ce da dozvole da raspali apple prvi ugradi safirno staklo u mobilni... ko ce posle da trpi appleovce...

ako neko kaze da nema sta novo da se doda u mobilni, taj neko treba samo malo bolje da razmisli.

to nesto novo sigurno nije gonce koje meri puls... haha ne verujem, puls...

ja sve cekam da kazu: e salili smo se....

evo ga pravi s5: 5.3" ekran bez povecanja velicine i mase u odnosu na s4, safirno staklo na ekranu, 2k rezolucija, 41mpix ois kamera, 5000mah baterija, 4gb ram, stock android, 64 i 128gb storage...

oni samo dodali fingerprint i puls.... boze blagi...

i jos neko kaze: e pa sta ste hteli, ne moz bolje....

ma da su ljudi pametni, da se pokrene inicijativa, da se bojkotuje i ni JEDAN da se ne proda, pa da se opamete.

Poslednja izmena:
Pokidali su sa ovim telefonom, jos su i stavili fingerprint senzor, pa i IP67, a zadnja strana koja je kao kod Nexus7 odlicna. Dobar telefon. Kamera najbolja sto se tice androida. HDR Live kida.

ima nas raznih. samo bih te zamolio da razmislis o jednoj jaaako bitnoj stvari, a tice se potrosackog drustva. u potrosackom drustvu ljudi uvek zele novo, vise... bez obzira na to da li im taj proizvod zaista treba. sve vreme te zbog toga i pitam sta tebi treba, a ti ne znas da odgovoris. ali znas da ti treba...

Prvo i osnovno je da ne treba flagship telefon da izlazi svake godine.

Pokidali su sa ovim telefonom, jos su i stavili fingerprint senzor, pa i IP67, a zadnja strana koja je kao kod Nexus7 odlicna. Dobar telefon. Kamera najbolja sto se tice androida. HDR Live kida.

Sarcasm at it's finest :) Klasičan Đilkoš post hehe.

@zunomiljan

Kamo sreće da su svi potrošači kao ti. Uvek bi bili zadovoljni onim što imamo i tehnologija se ne bi pomerila sa mrtve tačke godinama. Nikakav napredak ne bi postojao da nije entuzijasta koji će se naći tu da ga cene i podstiču.

Poslednja izmena:
Ozbiljan sam :d

Vec vidim IP6 da ih sve osakati. Samo da budu pametni, da odrade bump na 4.7" i to je to.

Au koliko postova od 20h :d

Nisam gledao promociju tj cim sam video o cemu se radi izasao sam.

Sta da kazem, od 2003 sam Samsung korisnik i jos uvek imam 3-4 telefona kuci i uvek sam cenio samsung dizajn i kvalitet (nekih telefona) ali ovo je takva drskost da nemam reci. Odvratniji telefon skoro nisam video, zadnja strana kao zidovi u psihijatrijskoj ustanovi ili hanzaplast u veselim bojama. UI opet mulj..

Ocekivao sam mnogo bolji S5 kao odlicnu osnovu za S5 mini ali ovo je.. i dalje je ovo odlican telefon koji ce sto se nekih stvari tice biti u vrhu ali..

Samo znam da je bilo ko osim Samsunga predstavio tako ruzan telefon sa 2Gb rama i baterijom manjom od proseka klase, pa 1000 strana pljuvanja i hejta bi bilo do sada ali ne, ovo je Samsung pa se oprasta :d LG bi recimo svi mi sahranili za par minuta hejta po forumu.

Nemam nameru da flejmujem ali za mene je ovo polu-fail sto ne znaci da se opet nece najbolje prodavati ali te brojke odavno nisu apsolutno merilo za kvalitet vec vise stanje hipnoze potrosaca.

Rekoh vec, nisam Samsung hejter, daleko od toga ali ovo mislim o S5. Isto tako sam ubedjen da je ovo S4.1 i da ce ''pravi S5'' predstaviti na jesen ili malo pre (kada se pojavi novi snapdragon) i da ce se opametiti jer ne bi valjalo da nastave ovako.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno