Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Njima niko ne spori da im je hardver los koji guraju u telefone...mada, realno koliko je tesko nagurati dobar hardver u telefon danas...ono sto sada pocinje, polako da izdvaja konkurente medjusobno je upravo dizajn i nista vise...a tu ove zabole dupe, jer su napravili kult sledbenika kao i Apple koji ce uvek ici djonom na ostale i u fazonu "sta 'oces, sta fali plastici..pa meni ne izgleda kao sapun, bas je lep ima super hardver" :wall:

Eno Nokija pravi telefone od plastike pa nemam nikakvu zamerku na njihov dizajn...

Not_The_Samesung.png
:d

http://m.androidcentral.com/galaxy-...y-8gb-storage?utm_source=ac&utm_medium=dlvrit

Ahaha.. 8gb zauzima rom !

Skupo za firmu koja obrce na stotine milijardi i ima milijarde cistog profita da promeni kalupe?! Ti mora da nas zezas?! :D
*** HTC je na ivici propasti ibacio dizajnerski fantastican telefon One, koji je jedan od najlepsih i sigurno najkvalitetniji Android telefon.

Skupo jer im se vise isplati da te pare bace na marketing i da opet prodaju 40mil primeraka

Poslednja izmena:
Au, jel moguće? :lupko:

Pa sjajno, jos malo pa ko instalacija Windowsa na PC-ju :D

Cekaj vi mene zayebavate da je kozna zadnja strana?! :D

Zasto? Ne izgleda toliko lose.
Meni licno bolje od S4.

Kao da je S4 lep telefon, sve izgleda bolje od njega. Nije problem u tome da telefon izgleda bolje od prethodnika, nego da se pomere od tog glupog dizajna i učine nešto revolucionarno. Čudi me da niko nije pomenuo, ali besramno su ukrali Asusovu foru, a ujedno i failovali pošto se uopšte ne uklapa u ostatak uređaja...

the-new-nexus-7-release-date-for-2013-will-be-available-july-30-in-the-u-s-with-a-starting-price-of-229-which-is-a-tablet-computer-developed-by-google-in-conjunction-with-asus-and-it-is-the-first-tablet-in-the-google-nexus-series-of-consumer-devices-us.jpg

Hebo ih vise taj ram oko ekrana koji se gulo ko lud. Sve ostalo mogu da progutam od galaxy serije ali ram oko ekrana koji se guli ne. Uvek isti problem imam.

Tako je i nokia, vrtela isti kalup(3210) godinama, isto uspesno isto minimalne promene i onda ih docekali novi trendovi i drugaciji koncepti telefona i sasekli totalno.

Ne mogu da verujem da toliki gigant, jednu istu ideju crpi godinama.Kao da su Zastava.
Mogli su na DeviantART-u ili slicnom sajtu da objave konkurs, hiljade frilensera, ideja i resenja da dobiju za narednih 50 godina da ne brinu.

Mogli su bar 3GB da stave kad nista drugo nisu ;)

nista epohalno ne dobijas ni sa tim..hardverski je trenutno dostignut vrhunac...vise od 1080p ti nista ne znaci, gustina piksela preko 300ppi opet nista, procesori su tu gde jesu, 3 giga rama nista ne znaci jer nista toliko zahtevno trenutno nije.
Ostaju softver, kamera i baterija za razvoj i jedino sto imas sada za inovacije-dizajn.

ovo sam napisao u temi za G2:
posto je izasao s5, moze se zakljuciti da je u eri smartfona manje vise sve receno. procesori su na svom nekom maksimumu i pitanje je da li bi se i na koji nacin brzi procesori upotrebljavali u telefonima. sa KK smo dosli na to da je 2gb rama sasvim dovoljno. kamere su takodje na nekom maksimumu i dzaba ti 10-20 mpx kad nemas optiku koja ce to da iznese. mislim da ce buduce razlike medju telefonima biti minorne i da ce se telefoni razlikovati po dizajnu i dodatnim funkcijama. To se moze zakljuciti i iz S5.

Nije baš tako. Već sada imamo tehnologiju koja bi smartfone učinila drastično boljim, ali zašto bi je proizvođači ponudli u svojim modelima? Nema potrebe sve dok u svetu postoje prosečni ljudi koji će se ložiti na senzor za otisak prsta i merač pulsa... Populacija je sve gluplja i gluplja, njima ne trebaju pametniji i bolji mobilni telefoni, štaviše i ovo što sada imaju je previše za 80% korisnika koji će da kupe S5...

Koja je prednost manjih bezela? Ozbiljno pitam.. meni se na htc one desava da dok drzim otkljucan telefon ispremestam ikonice na home screenu ako su blizu ivice ekrana. Sa tanjim bezelima situacija bi bila jos gora.

Inace S5 nije nista posebno, ali verujem da ce se prodavati nenormalno. Super je sto podrzava snimanje 4k videa.

Poslednja izmena:
Samo lepota i to je to.
Em lakse puca em se to desava tako da to koliko je extra toliko i nije. Meni su ovi sa s4 skroz ok. Na s3 su mi bili ruzni mada je on ceo ruzan

Poslednja izmena:
ne razumem te gizmo, reci konkretno koje bi tehnologije ucinile telefon boljim? mozes ti i u porodicni auto staviti sistem za katapultiranje iz mlaznih aviona, ali ko ce to koristiti? a moze da ti spasi zivot

jedina tehnologija koja mi se svidela i mogla bi me zainteresovati za novi tel je ona sa nekog samsunga koji je imao videobim. malo da ga usavrse i sto da ne

Ne kažem, ali yooyo je pitao za prednosti, a ne za mane :p

Nazad
Vrh Dno