Ima MicroSD podrsku tako da ne vidim poentu ovog podatka ako je do memorije.
Sad malo laganije - što je uopšte moglo biti poboljšano: ekran?
Pustite vi te igrackice.Nije obavesten :d mozda ceka da mu stigne :d
E bas taj.*Note4![]()
No, no.Jel ovo znaci da je G2 i dalje najbolji Android, bar dok se ne pojave pravi flaghipi iz Sonija i HTCa?![]()
Ja sam sve snimao na Sd klase 6 i nemam fps drop.4k sa Notea ima bitrate od oko 50mbps, većina kartica nema tako veliku brzinu upisa, pa to rezultuje gubitkom frejmova. Brza interna memorija je bolje rešenje od sd kartice kada je 4k video u pitanju
Pa i ja samo pitam STA je trebalo da unaprede? I sta nije unapredjeno?
Mozda su trebali 4K da stave? Svi pricaju o nekom upgrade-u a niko da napise sta konkretno.
Kvalitet izrade deluje ok, bolji SOC, kamera, ekran, fingerprint senzor...
Niko nece da izbaci enormno bolji telefon sad. Cuvaju se za kraj ove/pocetak sledece godine.
Kome treba 2K na telefonu?
Pa i ja samo pitam STA je trebalo da unaprede? I sta nije unapredjeno?
Mozda su trebali 4K da stave? Svi pricaju o nekom upgrade-u a niko da napise sta konkretno.
Kvalitet izrade deluje ok, bolji SOC, kamera, ekran, fingerprint senzor...
Niko nece da izbaci enormno bolji telefon sad. Cuvaju se za kraj ove/pocetak sledece godine.
Kome treba 2K na telefonu?
Ja sam sve snimao na Sd klase 6 i nemam fps drop.
Nikakva inovacija. Što se mene tiče, ostaću još par meseci na S3 a onda prelazim na nešto drugo. Hvala Samsungu, kvalitetan proizvod ali zarađuju opasne pare na osnovu stare slave.
Bolje kućište(aluminijum),
2k ekran,
4k senzor,
3gb ram,
32gb interne memorije,..
Recimo, nije bitno da li je ovo potrebno ali ako već planiraju da traže 600€+ za telefon onda su morali bolje.
Sa S3 na S4 nije bilo potrebe preći, sa S4 na S5 ne vidim apsolutno nikakvu potrebu. Kompleks, pokazivanje/dokazivanje, paranoju ne računam kao potrebu.
Evo sad sam bas pogledao, bitrate 48Mb/s a nikakav drop nema (zakucanih 30fps).Nije da ti ne verujem, ali mi nije jasno kako si snimao nešto što zahteva upis od 50mbps na nešto što ima deklarisanu brzinu 6mbps. Mislio sam da ti treba uhs3 kartica, koja ima minimalnu brzinu od 30mbps
@emix
Bez razvlacenja ekrana po ivicama sta je falilo i ovom dizajnu?
![]()
Njima su bre drugi odradili 150 koncept dizajnova, jel im tesko bilo da plate nekome za to i preuzmu taj dizajn? Ponasaju se kao Nokija u doba N95 i N97 modela...pricas o nekom likovanju, jel ti radis za Samsung pa te pogadjaju komentari? Naravno da je ocajan telefon u pogledu industrijskog dizajna, tehnicki nema manu...Oni su lideri u industriji trenutno i rade copy/paste izgleda vec 3 godine, a jos onda su svi rekli da su im ruzni telefoni pocev od S3jke...
Ako ti nemas problem sa tim super, ali ima onih koji imaju i po cemu su to oni na nivou 10-godisnjaka kad se u sustini ti tako ponasas sa napadanjem svakoga ko ne deli tvoje misljenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari