Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

I ova generacija je bolja al ajd... Prodaju maglu vec par godina..

Sto volim vas koji pricate da prodaju maglu vec par godina, sta oces da kazes da su S2 i S5 isti, S3 i S5 isti?
Ljudi telefoni izlaze na godinu dana, ne moze to bog zna koja promena da bude.

Z1 i Z2 su bukvalno isti telefoni. G2 i G1 isto.
HTC One isto tako nije bog zna koje poboljsanje u odnosu na prethodni model.

Sta su oni jos mogli da ubace u S5?
Sami ste rekli da je veca rezolucija samo marketing i beskorisna, sami ste rekli da je 2GB rama i vise nego dovoljno. Ne vidim sta su oni mogli jos da ubace u ovaj telefon sem da promene plastiku.
Mislis da ce novi HTC biti ogromno unapredjenje na HTC One? Oce djavola, bice isto mizena razlika kao na S4 i S5.

Ne prodaju maglu vec jednostavno telefoni izlaze na razmak od godinu dana manje vise, i nema sta toliko da se promeni u odnosu na prethodne modele. Zato se telefoni menjaju na 2 godine najranije da ne bi bilo da su ti prodali maglu.

Sto je najgore ima telefona koji izlaze 6 meseci, pre Samsungovog flagshipa, recimo LG i Nexus, i u tih 6 meseci ne moze skoro nsita da se promeni, pa da kazete da prodaju maglu, vec je jednsotavno tako i uvek ce biti.

Poslednja izmena:
Pola foruma visilo na streamu da gleda ovo razočarenje, da li ste realni? :d

Sto volim vas koji pricate da prodaju maglu vec par godina, sta oces da kazes da su S2 i S5 isti, S3 i S5 isti?

Sami ste rekli da je veca rezolucija samo marketing i beskorisna, sami ste rekli da je 2GB rama i vise nego dovoljno. Ne vidim sta su oni mogli jos da ubace u ovaj telefon sem da promene plastiku.
Mislis da ce novi HTC biti ogromno unapredjenje na HTC One? Oce djavola, bice isto mizena razlika kao na S4 i S5.

Ne prodaju maglu vec jednostavno telefoni izlaze na razmak od godinu dana manje vise, i nema sta toliko da se promeni u odnosu na prethodne modele. Zato se telefoni menjaju na 2 godine najranije da ne bi bilo da su ti prodali maglu.

Pricam o tome da su im fonovi isti vec 3 generacije.

One je veliko unapredjenje u odnosu na sve fonove. http://awards.t3.com/categories/phone-of-the-year

A i za LG si lupio samo tako, a tek za One.

o cemu ti.. ? oni 3 godine nisu promenili izgled telefona.. daj mi primer nekog proizvodjaca koji je uradio isto..? krenimo samo od toga. a ovo da su g1 i g2 isti telefoni ,ne treba komentar..

ovo je najmanji skok koji je jedan flegship uradio u istoriji flegshipova. ne racunam sony,posto oni izbacuju mobilne svakih 5 meseci

Poslednja izmena:
Ali sto volim kako pojedini likuju i nasladjuju se na ovo... Postovi kao da pisu 10-godisnjaci.

Zabrinjavajuce definitivno.

Ali sto volim kako pojedini likuju i nasladjuju se na ovo... Postovi kao da pisu 10-godisnjaci.

Zabrinjavajuce definitivno.

niko ne likuje.. nego su ljudi razocarani.. umesto da vode industriju napred kao najaci brend oni tapkaju u mestu 3 godine. mene samo nervira sto su ljudi kao zombiji i to ne mogu da vide,nego odu opet tamo i bace celu platu na ovo djubre od telefona.. sto se mene tice mobilni su nebitne stvari na ovom svetu,mene plase globalizacije i zombizam ljudi,umesto da budemo sve obrazovaniji mi smo sve gluplji

poslednji post na ovoj temi do daljnjeg

Poslednja izmena:
Kraj price, izlazim iz diskusije, kazem da telefoni izlaze na jako malom vremenskom periodu i tu nema puno vremena za unapredjivanje.
Pricali ste kako je 2GB rama il FUll HD dovoljno a sve ostalo marketing, to ste i dobili, ne znam sta ste ocekivali da vidite vise a da to vec nije vidjeno u G2 ili Z2 modelu, nista revolucionarno necete videti ni u novom One telefonu.
Niko vas ne tera da kupite ovaj model, kao sto ni ja necu, jer je bespotrebno menjati telefon svake godine, necu nista propustiti ako preskocim jednu godinu jer poboljsanja su mizerna.

Sto se tice izgleda, Samsung se ocigledno plasi da menja dizajn, sto se mene tice i ja se plasim kako bi novi dizajn izgledao jer nisu poznati po lepim dizajnovima.
uporedjujte S1 i S3, S3 i S5, S2 i S4, i vidise da je razmak od 2 godine, taman za neko vece unapredjenje, ovo na godinu dana nema smisla uporedjivati.

Bruka i sramota, sve do s3 je moglo i nekako, ovo ostalo nidje veze nikakve inovacije nista, pogledajte kako izgleda, 99% kao i ostali galaxy X,Y,Z,V,B,G,T, itd. Nemaju ukusa, pala je odluka od danas se selim kao fan Samsunga, prelazim na nesto drugacije. Najvjerovatnije ce me S3 jos koje vrijeme pratiti, a za novi fon ce biti nesto sasvim drugo. Until next year folks, cheers.

niko ne likuje.. nego su ljudi razocarani.. umesto da vode industriju napred kao najaci brend oni tapkaju u mestu 3 godine. mene samo nervira sto su ljudi kao zombiji i to ne mogu da vide,nego odu opet tamo i bace celu platu na ovo djubre od telefona.. sto se mene tice mobilni su nebitne stvari na ovom svetu,mene plase globalizacije i zombizam ljudi,umesto da budemo sve obrazovaniji mi smo sve gluplji

poslednji post na ovoj temi do daljnjeg

Aman jesi li ti zadovoljan sa N5??
Sta te zanima sta tamo neki Samsung radi kog pljujes u skoro svakoj temi.

Procitaj tvoje postove u ovoj temu u zadjih sat-dva ne da likujes nego orgazam dozivljavas.

Pogodi te predstavljanje S5 kao da ti je neko ukrao N5.

Poslednja izmena:
Aman jesi li ti zadovoljan sa N5??
Sta te zanima sta tamo neki Samsung radi kog pljujes u skoro svakoj temi.

Procitaj tvoje postove u ovoj temu i zadjih sat-dva ne da likujes nego orgazam dozivljavas.

Pogodi te predstavljanje S5 kao da ti je neko ukrao N5.

realno me je pogodilo.. jer sam ocekivao mnogo vise. ali dok ima ovaca i glupih ljudi imace i oni mnogo profita (ne msilim na tebe)

p.s. stvarno poslednji post do daljnjeg

Poslednja izmena:
Sta ste ocekivali? Sta?
Kad ne postoji brzi SOC, ne postoji bolja kamera na Androidu, ne postoji kvalitetniji ekran, dodatne aplikacije STA da unaprede??

Moraju da izbace "nov" telefon kad Sony izbaci flagship usere ga i posle pola! godine kao naslednik a sta je upgrade?? IPS ekran u odnosu na krs TFT. Uospste niste realni.

Poslednja izmena:
Jel ovo znaci da je G2 i dalje najbolji Android, bar dok se ne pojave pravi flaghipi iz Sonija i HTCa? :)

4K recording (limited to 5min)

Da li je ovo tacno? :lupko:

Osnovna verzija ima 16gb, od kojih je korisniku dostupno verovatno oko 8, pa me ovo ne čudi. Trebali su da stave 32gb u početnu verziju, kao na note 3, zato što će verovatno svi operateri da uzmu verziju sa manje memorije

Како је до јаја имати Note 3 сад. Мош се курчиш :)
Све у свему, ми фанатици смо махом разочарани, али видећете да ће ово ићи као алва, и да ћемо убрзо на столовима кафића гледати ханзапласт...
Живи били па видели.
Ово је корак напред за неупућене, који су циљна група свих великих играча...

Osnovna verzija ima 16gb, od kojih je korisniku dostupno verovatno oko 8, pa me ovo ne čudi. Trebali su da stave 32gb u početnu verziju, kao na note 3, zato što će verovatno svi operateri da uzmu verziju sa manje memorije

Ima MicroSD podrsku tako da ne vidim poentu ovog podatka ako je do memorije.

Sad malo laganije - što je uopšte moglo biti poboljšano: ekran? 5-5,2 je sad već standard, veći ulazi u phablete a manji ne može kod flagshipa (ne računam ip44s55s); procesor? S800 - nema jači (trenutno), ovo 801 je samo nasvirani s800; bolja kamera? jedino da se "frcaju" megapikselima, i 8 je sasvim dovoljno, eventualno dodati snimanje videa u 60 i više fps; senzori za otisak, otkucaje srca i ostali qrci - palci? prilično nepotrebno; software bez bloata? nema šanse, pa po tome se razilikuju jedni od drugih i svako tvrdi da je upravo njihov najbolji... Jedino đe su imali prostor je veća baterija ali je pitanje koliko bi time povećali dimenzije. Mislim da su mogli poraditi bar na dizajnu i materijalima
Poslije svega ipak ostaje neki zaključak (moj) : kao da se proizvođači utrkuju ko će da postigne bolji autogol- prvo htc famoznim kašnjenjem isporuke one, pa sony katastroflanim ekranom na z, pa i z1, z2 je ono što je z trebao da bude, lg sa svojim updateima (iako je je n2 njihov), ip5s koji je predstavio kao nov telefon koji je u rangu telefona ostalih proizvođača a (po prvi put) ne i jači i sad samsung.
Mislim da su sad propustili idealnu šansu da apple baš onako, dobro, uzdrmaju, Ovim ih ponovo vraćaju u sedlo i najavljeni ip6 (koji bi mogao doći znatno ranije nego što smo se nadali) ako stavi veći ekran (a sve su prilike da hoće) i još sa par izmjena može ponovo biti na vrhu.

Na kraju - da će se prodavati, hoće i to enormno.

Nikakva inovacija. Što se mene tiče, ostaću još par meseci na S3 a onda prelazim na nešto drugo. Hvala Samsungu, kvalitetan proizvod ali zarađuju opasne pare na osnovu stare slave.

Samo da su napravili nesto lepse, ne mora aluminijum, moze i plastika ali neki odlican look, a moze i al sto da ne, ali nije obavezno + ceo HW od s4 = dovoljan napredak

Pa i ja samo pitam STA je trebalo da unaprede? I sta nije unapredjeno?

Mozda su trebali 4K da stave? Svi pricaju o nekom upgrade-u a niko da napise sta konkretno.

Kvalitet izrade deluje ok, bolji SOC, kamera, ekran, fingerprint senzor...

Niko nece da izbaci enormno bolji telefon sad. Cuvaju se za kraj ove/pocetak sledece godine.
Kome treba 2K na telefonu?

Sta ste ocekivali? Sta?
Kad ne postoji brzi SOC, ne postoji bolja kamera na Androidu, ne postoji kvalitetniji ekran, dodatne aplikacije STA da unaprede??

Moraju da izbace "nov" telefon kad Sony izbaci flagship usere ga i posle pola! godine kao naslednik a sta je upgrade?? IPS ekran u odnosu na krs TFT. Uospste niste realni.

Kvalitet izrade, samo to. Sve je fejk, od plastike, koze, sta vec, do rama (fejk aluminijum).

Trenutno Z2 je najbolji po meni.
A i gledajte na to ovako, trenutno je najmanja razlika izmedju novog i prethodnog modela, zato ce sledece godine(nagadjam) biti lepo 3GB rama, 2k rezolucija, jos bolja kamera, bolji procesor, jaca batarija jos ako promene plastiku, markentiski gledano to ce biti "ogromno" unapredjnje.

Ne znamo, mozda je Samsung isao na to, da izmedju S4 i S5 bude sto manja razlika da bi mogao izmedju S5 i S6 da napravi sto vecu razliku( da vi kupci magle ne bi to mogli da kazete i sl godine) da bi povecao prodaju, mozda su stvarno zrtvovali jednu generaciju koja je opet ista kao i ostali flagshipovi i daleko od toga da je los telefon.

Poslednja izmena:
Vrh Dno