Kako mislis briga ga za cenu..ako je kako ti mislis kupio po 100$ pre vise od godinu dana sta mu odjednom zapelo da proda sve za pola sata ako moze za jedan dan a da ima milion eura vise.Zato sto ih je kupovao po 100$ i bas ga briga za cenu?![]()
Na buy strani je imalo manje bitcoina nego sto on prodavao..da je boot uzeo i sa onih 10 000 BTCa i klinknuo sell na sve buy ordere cena bi stigla skoro do 0 ...Na BTCe se sa 4000 BTCa spustila do 100$.Ne bi stigla na 0.....kupio bi ko hoce i po ceni koju zeli....
Kako mislis briga ga za cenu..ako je kako ti mislis kupio po 100$ pre vise od godinu dana sta mu odjednom zapelo da proda sve za pola sata ako moze za jedan dan a da ima milion eura vise.
POgledaj sad..bitstamp 40$ nizi od Huobija i ako do sinoc uvek bio visi..samo zbog tog sell walla koji je ipak prevelik za Bitstamp
Видим ја да ће се на купујем продајем графике продавати к'о жваке![]()
Podesavam podatke o banci u Bitstamp-u.
Nije mi jasno za polje "SWIFT" da li da stavim za moju Banku u Srbiji ili kod od Valjda ove u Americi jer su mi dali u instrukcijama oba koliko vidi.
Radi se o Intesi, evo i u prilogu o cemu se radi, za adresu predpostavljam da stavljam domacu...
ocigledno je da je nas nekoliko bilo u pravu za M. Karpelesa, koji se usput ponasa upravo kako bi uvredjeni geek - klinac se ponasao kad ga iskljuce iz igre, sad ce raditi sve da unisti sistem, rasproda novcice itd...Kao kad klincu uzmes bombonu, pa se duri i inati i razmislja o osvetiDa je odrastao ozbiljan covek, davno bi sam sebe suspendovao iz BTC fondacije.
Ovojel nego zna šta se dešava sa crypto-trade-om?
Update: We discovered a bug in our system which allowed someone to hack around $30 000. All coins are safe and we will pay ourself for the lost in order that any user doesn't suffer a lost. Crypto-trade.com will open back in 24-48 hours with trading halted. You will be able to withdraw your coins, USD and EUR. When all users will have been refunded, we will close the website for an undetermined period (2-3 weeks estimated) in order to fix our software and make a security audit to reopen later in best conditions. We hope you will keep trust in us, any user will have his money back within next days.
Ja odma u btc i odma u ltc...bar je tako bilo do sada!!
Kakva logika brate...iz doge u btc pa iz btc u ltc? ili nesto doga u btc a nesto u ltc?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari