Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I to sto kazes. Da je prava linija kao 2012, drzalo mesecima 10-13$ ne bi bilo zanimljivo.

Kazu da je Mark Karpeles dao ostavku u Bitcoin fondaciji i cena na gox-u je odmah ispratila vest. Imam utisak da je to uradio pod pritiskom i da je upravo pusten niz vodu. To svakako ne zvuci dobro za one koji imaju novcice na gox-u. Izgleda da svi beze u fiat zbog mogucnosti tuzbe. Ko zna sta se sve tu dogadja ali nebih voleo da budem u kozi MK-a, polako postaje najomrazeniji covek u svetu kriptovaluta.

Ustvari, moram da se ispravim... Cena je pocela da pada par sati pre toga. Ocigledno je da su neki kitovi znali za info i krenuli da rade dump pre svih.
Moguce je da ce gox da pukne jako brzo, mozda vec u toku sledece nedelje.

Ma sve je ovo cista manipulacija..., zato i u trgovini treba vise srece nego pameti

Screenshot_2014-02-24-04-37-26.png

Nesto se cudno desava od nocas..cena je pocela da krece na gore kad se odjednom pojavio neko sa 10 000 BTC na Bistampu i stavio sell order na 579.34$ cak i ispod te trenutne cene i napravio ogroman sell wall na bitstampu.
NEkoliko sati su buy orderima pokusavali da ga sruse jer je bitstamp bio nizi od BTCe(sto nikad nije) ali 10 000 je 10 000 i pojeli su ga do 4500 BTCa i kad nestalo gorivo krenulo da pada ..i onda opet neko stavi Sell wall od 1000 BTCa na nizu vrednost (a nije od onih 10 000 jer i dalje stoji isti sell Wall)
Screenshot_2014-02-24-07-05-51.png

Zasto bi neko prodavao BTC u vrednosti 7 500 000 $ tek tako u trenutku kad cena pocela da raste i to prodavao sve odjednom ako zna da bi mnogo vise uzeo da prodaje malo po malo..nesto sve sumnjam da je taj iz Gox ajd da ja prodam te BTC-ove odatle pa da palim negde.

Zato sto ih je kupovao po 100$ i bas ga briga za cenu? :)
Kako mislis briga ga za cenu..ako je kako ti mislis kupio po 100$ pre vise od godinu dana sta mu odjednom zapelo da proda sve za pola sata ako moze za jedan dan a da ima milion eura vise.
POgledaj sad..bitstamp 40$ nizi od Huobija i ako do sinoc uvek bio visi..samo zbog tog sell walla koji je ipak prevelik za Bitstamp

Poslednja izmena:
a gde se dedoše tweetovi :)

wMOY6Sa.png

Trenutno stanja na stampu ne izgleda ni malo dobro a nisu fake wallovi vec pravi
bit.jpg
Da sad taj klikne sell sa tim coinima cena BTCa na BItstampu bi stigla do 0

Poslednja izmena:
Ne bi stigla na 0.....kupio bi ko hoce i po ceni koju zeli....

Stigla bi na nesto ispod 500$.... na gox-u bi stigla na 0 :p...

Ne bi stigla na 0.....kupio bi ko hoce i po ceni koju zeli....
Na buy strani je imalo manje bitcoina nego sto on prodavao..da je boot uzeo i sa onih 10 000 BTCa i klinknuo sell na sve buy ordere cena bi stigla skoro do 0 ...Na BTCe se sa 4000 BTCa spustila do 100$.

Edit ..vidim sad samo sad iskacu novi sell orderi po 100 i vise BTC-a

Juce skocilo do 645$ a meni stajao sell order na 647$ ..sad ima da se nacekam jos ko zna koliko.

Poslednja izmena:
Видим ја да ће се на купујем продајем графике продавати к'о жваке :D

Kako mislis briga ga za cenu..ako je kako ti mislis kupio po 100$ pre vise od godinu dana sta mu odjednom zapelo da proda sve za pola sata ako moze za jedan dan a da ima milion eura vise.
POgledaj sad..bitstamp 40$ nizi od Huobija i ako do sinoc uvek bio visi..samo zbog tog sell walla koji je ipak prevelik za Bitstamp

Ti bas ne pratis desavanja, kupio je na goxu za 150 al ne pre god dana nego sada, i rasprodaje na bitstampu, nije ga briga dal ce zaraditi 400% ili 380% mi o tome pricamo ovde vec 20 dana

Poslednja izmena:
Видим ја да ће се на купујем продајем графике продавати к'о жваке :D

ne vidim jos nikakav razlog za prodaju, radili smo mi i kad je situacija bila 100 puta gora od ove sad, sad je "banja" sto se tice isplativosti :)

ocigledno je da je nas nekoliko bilo u pravu za M. Karpelesa, koji se usput ponasa upravo kako bi uvredjeni geek - klinac se ponasao kad ga iskljuce iz igre, sad ce raditi sve da unisti sistem, rasproda novcice itd...Kao kad klincu uzmes bombonu, pa se duri i inati i razmislja o osveti :) Da je odrastao ozbiljan covek, davno bi sam sebe suspendovao iz BTC fondacije.

pa ako tako nastavi , mozda ce ga posetiti momci u crnim odelima ;)

Podesavam podatke o banci u Bitstamp-u.

Nije mi jasno za polje "SWIFT" da li da stavim za moju Banku u Srbiji ili kod od Valjda ove u Americi jer su mi dali u instrukcijama oba koliko vidi.
Radi se o Intesi, evo i u prilogu o cemu se radi, za adresu predpostavljam da stavljam domacu...

Prilozi

• swift.JPG
    swift.JPG
    30.9 KB · Pregleda: 93
Podesavam podatke o banci u Bitstamp-u.

Nije mi jasno za polje "SWIFT" da li da stavim za moju Banku u Srbiji ili kod od Valjda ove u Americi jer su mi dali u instrukcijama oba koliko vidi.
Radi se o Intesi, evo i u prilogu o cemu se radi, za adresu predpostavljam da stavljam domacu...

stavljas od domace...

ocigledno je da je nas nekoliko bilo u pravu za M. Karpelesa, koji se usput ponasa upravo kako bi uvredjeni geek - klinac se ponasao kad ga iskljuce iz igre, sad ce raditi sve da unisti sistem, rasproda novcice itd...Kao kad klincu uzmes bombonu, pa se duri i inati i razmislja o osveti :) Da je odrastao ozbiljan covek, davno bi sam sebe suspendovao iz BTC fondacije.

evo mogu i neke opklade da padnu :D

http://bitbet.us/bet/751/mtgox-out-of-business-in-2014/

jel nego zna šta se dešava sa crypto-trade-om?

jel nego zna šta se dešava sa crypto-trade-om?
Ovo
Update: We discovered a bug in our system which allowed someone to hack around $30 000. All coins are safe and we will pay ourself for the lost in order that any user doesn't suffer a lost. Crypto-trade.com will open back in 24-48 hours with trading halted. You will be able to withdraw your coins, USD and EUR. When all users will have been refunded, we will close the website for an undetermined period (2-3 weeks estimated) in order to fix our software and make a security audit to reopen later in best conditions. We hope you will keep trust in us, any user will have his money back within next days.

Sta radite vi koji kopate kerove? Menjate odma za btc pa cekate da btc skoci ili stekate kerove pa cete posle menjati za btc? Doge/btc samo pada...

Ja odma u btc i odma u ltc...bar je tako bilo do sada!!

Onaj sto drzao wall upravo dumpovao 5000 BTCa na stampu ..valjda nece novi da nikne

Sad me zanima ako je ovaj samo prebacio BTCe sa GOxa i prodao ..gde ce BItstamp da nadje sad 7-8 miliona eura da mu isplati.Imaju li tih para

Poslednja izmena:
Samo bih voleo da znam koliko su koina Mark i bećari pokupovali za 100-200$ tj. koliko će još dugo trajati pritisak na druge berze dok to rasprodaju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno