instaliram to i kazem mu da nikad nista ne ubija?
au al ste se raspisali o MTuAndroid to reguliše drugačije od recimo Symbiana ali i dalje može više stvari da radi odjednom, e sad nije kako bih to rekao baš "nativna" podrška kao u Symbianu(na N8 mogu da vrtim 20 aplikacija odjednom koje će sve da rade samo ako nisu neke teške) ali bitno je da radi i da završava posao.
e ovo sto je postavio vojkan izgleda da radi, moze da se namesti da ne gasi aplikacije, hvala
cuj djilkose, citao sam ja, znam sve. ali ja i dalje smatram da je lose kada mi sistem sam gasi aplikacije, jednostavno to ne volim.
pa naravno da će moći. čim ti uguraš svoju nogu u patike broj 32, tada ćeš i u 512 MB rama ugurati android OS, 3 youtube playera sa HD klipom i tapatalk + pozadinski servisi koje pablo sigurno ima. ništa lakše.to sto su neki telefoni sa 2 i 3 gb rama sposobni da rade nesto sto nokia n900 moze sa 256mb je vise tuzno, nego za ponos, ali nije u tome stvar. stvar je kako naterati ovu nokiu normandy sa 512mb da radi isto sto i ovaj note sa snimka. on sad tu moze da se proser@va i pokazuje sta njegov note moze, ali da li ce to moci ova nokia o kojoj raspravljamo ovde?
http://www.theverge.com/2014/2/24/5440498/nokia-x-android-phone-hands-on
4.1.2 android ??? HAHA
Ovo je smesno... Da ne pricamo kako radi O.C.A.J.N.O... Bolje radi Galaxy S1.
Mislim da su i ove 3.2 kamere u Nokijama i te kako upotrebljive.
Ovo je bilo samo tipa: "Hteli ste Nokiu sa Androidom, evo vam je, pogledajte koliko bolje radi WP na L520"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari