bogami rastavio sam ga, i bacio , nikad vise android zivo sr***
Ipak prodaješ oba fona?
iphone 5 imam ne treba mi 1610 :d hvala lepo sto puta bolje od androida, izvinjavam se 10000000
Zdravo Sale!
Pre neki dan sam instalirao tvoj rom i stvarno sam prezadovoljan kako izgleda i kako radi. Danas mi se pojavio problem sa sms-om. Naime, primio sam sms, čuo zvučno obaveštenje ali ništa se nije pojavilo na ekranu. Kad otvorim poruke, poruka uredno stoji gde bi trebalo da bude. Video sam da ima podešavanja da prikaže poruku u statusnom baru i na ekranu i to je sve uključeno. Trenutno sam problem rešio instaliranjem Go SMS aplikacije, ali nisam baš neki njen ljubitelj. Imaš li ideju šta bi mogao da bude problem? Pitanje naravno važi i za ostale članove foruma
Pozdrav i hvala!
Goran
Ovaj moj pad signala, je sve luđi i neobjašnjiviji.
Mislim se da nije hardverski problem. Zamena antene ili sl. Koliko to košta otprilike, i da li ima vajde?
U trenutku kada nisam imao signal sam izmenio kartice. MTS sa punim signalom na drugom telefonu, kod mene nema mrežu. Dok moja Vip kartica u tom drugom telefonu ima isto pun signal... Stavio sam BVLPD7 modem, koji odlično radi dok radi. Ali evo kući, gde mora da je pun signal jedva da imam, a posle opet bude odličan.
-103dBm 5asu je trenutno prema mom telefonu.
Аух, свака част Сале. Ја мислио да стајеш са подршком за ЈБ на верзији 5.7, кад оно ево и 5.8. Него како сад провераваш да ли је све у реду кад си продао С2?
da sam na tvom mestu flesovao bih stock rom i da budes nacisto da li je hardverski ili nijeOvaj moj pad signala, je sve luđi i neobjašnjiviji.
Mislim se da nije hardverski problem. Zamena antene ili sl. Koliko to košta otprilike, i da li ima vajde?
U trenutku kada nisam imao signal sam izmenio kartice. MTS sa punim signalom na drugom telefonu, kod mene nema mrežu. Dok moja Vip kartica u tom drugom telefonu ima isto pun signal... Stavio sam BVLPD7 modem, koji odlično radi dok radi. Ali evo kući, gde mora da je pun signal jedva da imam, a posle opet bude odličan.
-103dBm 5asu je trenutno prema mom telefonu.
Сестра има С2 и константно ме смара како је багује, типа нмже позадину да промени и сличне глупости које су само на андроиду и могуће. Хоће ли та срања нестати ако инсталирам оовај ром јер нмгу више да трпим? Како све ово уопште функционише пошто су ми "флешовање" и ромови непознати? :d
Skineš ovaj zadnji MS3. Kopiraš sve sa interne i Externe na pc, bekapujes apps, recovery, mounts and storage, formatiras sve, download mode i flesujes stock
http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=24800
nemam direktan. moras se registrovati i da cekas nekoliko sati da se skine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari