Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ja jesam, a jedini razlog zasto sam presao je taj sto mi je taj dan bilo jako dosadno u zivotu.. tako da ako ti je dosadno, (a ne bi trebalo, vikend je) onda vredi preci.. smernice su sledece...
Skines npr poljski kitkat rom i preko odina ga fleshnes..

Pa kako ne vredi preci kad dobija one lepe bele ikonice na vrhu!? :D

И пречицу за камеру на lockscreen-у :)

Ovo je prvi telefon ciju sekciju na XDA jos nisam posetio.. :) Upravo sad gledam, nakon 3 nedelje, a nekad sam znao da izvisim i 3 nedelje pre nego uzmerm telefon da snimim sta je najbolje za njega.. :D

Да ти скратим муке: X-note ROM + Civz-snap kernel. :)

Kod mene Omega od pocetka.
Ima li neke prednosti taj X Note sa tim kernelom?

Ma necu da mecem nista jos usao samo da vidim sta ima.. Cim budu nasli neko resenje za reset knoxa onda cu da fleshnem nesto.. Da se razumemo nije da se plasim ili sumnjam, imao sam brdo telefona i svakom je menjan rom, ali mi se ovaj ne drnda zbog garancije jos uvek mi sumnjiva ova baterija.. a osecam da ce u servisu da gledaju dal je sunceva svetlost padala pod odredjenim uglom na njega i dal je to uticalo na bateriju.. i jos ako se odluci da je moja krivica.. :)

Да, ово је много боље.
Дај и овај трећи уобичајени ѕѕ... Онај где се виде WiFI, Data, GPS.

То је супер. Цепај даље! Jош кад би сад имао BBS да видимо шта ти је држало телефон будним :D

Pa ovo moze da predje Djilkoshev G2 po trajanju baterije! :)

Desice mu se period gde ce da se poveca curenje baterije. Bice nekih 6h SOT otprilike.
Nego, vidim da ti je sad bolji signal. Stavio si 2g ili?

Сео је испод предајника :)

Ahahaha. . Ma jok ceo dan sam kod kuće .. :) ja lepo kažem da nema potrebe da stavljam 2g kad mi je signal na 3Gu odličan .. A da li želite da znate otkud ovako dobri rezultati od jednom?? :) inače juče je screen on bio jedva 4 sata.. a danas mnogo bolje.. :)

Наравно да желимо!
Знам, знам: Zerolemon 10000mah :D

ju4u3ahu.jpg
Nadji šta nije tu a trebalo bi da bude po defaultu. . :)

Samsung apps, продавница или како се већ зове?

Ja vise nemam tu aplikaciju a ne secam se da sam je deinstalirao.... ccccccc...

Можда си је некад disable-овао, па је немаш у менију...

Ma zato cim uzmes samsung i odma root; ako vec neces custom romove bar install titanium backup i pobijes pola stvari ;)

Zato ja prvo nadjem Slim stock romove, pa onda telefon :D

Kakvo je osvezenje Arconium bio za ArcS!

Nazad
Vrh Dno