Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Ja se ne mogu ulogovati ni na stari ni na novi. Accounte locked!
A vidim da je IP adresa novog poola ista kao stara??

slicna, isti je host, al nisu isti. trebalo bi da u mailu koji si dobio od poola imas unlock link, al otkljucacu ja rucno

ako nece da vam prihvati sifru, samo kliknite na ono forgot pasword i dobicete mail, verovatno u spam folderu, pa preko tog linka unesite novu ili staru sifru i radice
isto tako ako vam pise locked, proverite svoj mail u njega stigne folder za unlock kodom.

Poslednja izmena:
20000 novcica za 8 sati, nije lose.

E pisaj mojih 50k, kad ti iskopas 20k za 8h :D

Resetovao sam sifru ali i dalje kaze da je zakljucan accounte, a na mail nista ne stize, ni kao spam.

edit:
Login je sredjen, ali zeza PIN. Morao sam da resetujem moj stari i sada koristim neki genericki. Kako moze da se vrati stari, do sutra ima da zaboravim ovaj.

I kada cu ja vise da iskopam neki blok sunce mu....?! Od kada sam poceo sa ovim ...hobijem nijedan blok nisam iskopao!

Poslednja izmena:
20000 novcica za 8 sati, nije lose.

Sa koliko KH/s?

Ja sam za 10h 500 coina sa 4000-5000 KH/s.

Cini mi se da ne pokazuje dobar diff :)

@vlax352
Opet ja imam problema sa login :) ovog puta na novom poolu.
"Unable to login: Account locked. Please Check your Email for instructions to unlock."
Nisam uspeo par puta da se ulogujem *** i sad se zakljuco. Kaze da nije dobra sifra ili user.

Poslednja izmena:
Resetovao sam sifru ali i dalje kaze da je zakljucan accounte, a na mail nista ne stize, ni kao spam.

edit:
Login je sredjen, ali zeza PIN. Morao sam da resetujem moj stari i sada koristim neki genericki. Kako moze da se vrati stari, do sutra ima da zaboravim ovaj.

I kada cu ja vise da iskopam neki blok sunce mu....?! Od kada sam poceo sa ovim ...hobijem nijedan blok nisam iskopao!
pin je sifrovan u bazi, kao i lozinka, tako da ne mozemo da ti vratimo stari, jedino ako ispraznis novcice pa da te obrisem iz baze pa da pravis novog usera.

Hvala. Radi ki metak. :wave:

*** ceo dan sam dobijao oko 0.1 po blocku a sad 25 :)

Izgleda da sabija ovaj novi GPU miner :D

EDIT: Cini mi se da ce opet puci sve....
Pise da imam 465344 KH/s sa GPU.

Poslednja izmena:
Kod mene je sve ok, za sad...

Koliko treba da prodje da bi prikazalo na poolu da kopam? Evo vec neko vreme vrti a ne prijavljuje da mi je worker aktivan :)

Pozdrav svima. Evo pridruzih se i ja nasem domacem pool-u. Ali koliko ja vidim u pogresno vreme :D

Za 6h od kako sam prebacio workere iskopao sam cela 3 Qubita http://prntscr.com/2v90l0

Izgleda se ovo vise ne isplati kopati sa CPU... Dobijam sa 1000 KH/s oko 0.3 po bloku.

Po kalkulatoru, trenutno se dobija ~1000 Q2C sa 1Mh/s po danu.

Sad i mene zaj....a ovaj nas pool. Kaze:
Unable to login: Invalid username or password
A malo pre sam bio ulogovan...
Vlax pomagaj :)

Ma kakav je ovo trip u pitanju je jedna grafa 7870 cisto testa radi Capture.JPG
Kolko cu da iskopam za 24h???
Ide i vise
Capture.JPG

Poslednja izmena:
Da pukao je pool :p
Pa neznam sta da prognoziram.Diff je ostao mali GPu mining je omogucen.Realno nema svrhe kopati sa Cpu-om. Algoritam je promenjen za gpu sada i cpu rudari su izvisili totalno.Cena je i dalje niska - prognoze za ovaj novcic su mutne.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno