Pa ovako ja i par drugara planiramo da pocnemo jedan MMORPG.
Igrali smo WoW pa nekih dobrih 4-5 godina i iskreno muka mi ga je.Interesuju nas F2P
Tera,Rift,Aion itd hteo sam da prodiskutujem sa vama sta je najbolje
Kakav je Dragon's Phrophet ili Age of Wushu ?
Za Wushu sam cuo dosta pozitivnih stvari a i negativnih oko p2w
Bas sam sada skinuo Teru i testiram.Igrao sam Teru do pre par nedelja, stigao do 40tog levela. Sta znam, mene je iskreno smorila poprilicno iako mi je bila zanimljiva u pocetku. Questovi su grind: ubij, skupi, unisti. PvP je cudan, instance su lake, bar ono sto sam do tad igrao. Licno ti je ne preporucujem za neko ozbiljnije igranje, Rift je daleko bolji [posto je najvise wowlike]. Ako hoces da platis onda uzmi GW2 svakako.
Misljenja o SWTOR-u ?
Probaj ovo ako hoces bas f2p. Emulator za Star Wars Galaxies pre onog updata.
iskreno nisam probao ali sam citao na netu da su mnogi bas zadovoljni igrom
Nisam skoro su skinuli Sub ima zanimljiv conceptJesi li cekirao The Secret World?
Jedan od najoriginalnijih mmorpg, ja cu ga nabaviti za koji dan i pocinjem da igram.![]()
zavisi sta volis , meni licno najvise je bitan aspekt pvp i organizacije za razliku od smor kvestovaPa ovako ja i par drugara planiramo da pocnemo jedan MMORPG.
Igrali smo WoW pa nekih dobrih 4-5 godina i iskreno muka mi ga je.Interesuju nas F2P
Tera,Rift,Aion itd hteo sam da prodiskutujem sa vama sta je najbolje
O čemu vi pričate? SW Tor je skroz igriv. Svi oni weekly passovi mogu da se kupe na aukciji sa creditsima.
Pričamo o end game sadržaju... Nije samo weekly pass... Tu je i artifact/event authorization koji moraš da imaš da bi nosio artifact level gear (čitaj: sav end game gear), 350,000/200,000 kredit kep ostalo ide u escrow i da bi povukao pare odande opet ti treba kartel market item, i ono što je bitnije je 4 quicbar slota za PREF i 2(!?!?!) za F2P.
Ops passovi uglavnom po 350,000 kredita i jače("Republic credits are no good out here") i jače. To ti je kep kredita koji možeš u jednom trenutku da imaš na PREF nalogu, odnosno 200,000 na F2P. Nekada idu do 500,000 i treba ti neko da ti ga kupi, pa da mu dođeš posle dok ne skupiš ostatak para. Field respec košta (jedan reset utorkom je besplatan), a onaj ko igra PVP neće se usrećiti jer imaš ograničenje na 5 WZ nedeljno. Primera radi, weekly mission za pvp je 15 odigranih, u najboljem slučaju 8 pobeda, što je nemoguće postići. Section X ti je zaključan, samim tim HK-51 kompanjon, koji je stvarno lud, prvo što je naslednik HK-47, a drugo što ima crit +1 na crafting. A da, crafting ima daleko lošiju krit šansu, reverse engineer ima daleko lošiju krit šansu i tako dalje i tako dalje.
Za end game, pod uslovom da nemaš nekoga ko će da ti debelo pomogne oko opreme je užasno, za content i RP value je keva jer je užasno prostran i imaš 8 priča koje možeš da odigraš.
Da se razumemo, za 10-11 evra na aukcijskim sajtovima dobiješ 2 meseca game time, što je duplo jeftinije, i meni se još uvek isplati jer mi je za sada ok (a igram ga već više od godinu dana), i ne moraš da razmišljaš o ovim ograničenjima. Ali, sve u svemu, poprilično osakaćen f2p, što je i za očekivati od EAWare-a...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari