Necu ja nista da preporucujem i objasnjavam, svako igra igru na svoj nacin i cini mi se da se moj nacin igranja razlikuje od tvog, samo te molim da preuzmes neki mirniji ton. Ja sam se malo nasalio sa tobom u mom pristupu i necu vise jer vidim da te to vredja, ali stoji da vrlo lako mozes da imas dodatne likove koji sluze da izbegnes escrow(ostalom DC Universe Online je jos gori po tom pitanju, a tamo ne postoji ozbiljan igrac koji tako ne cuva pare ili pak preko soder cola).
Kada spominjem prskanje para mislim na placanje kako bi se nalog digao na preffered status, nece samo odrasli da citaju ovo, znam srednjoskolce koji za 2 meseca dobijaju manje od 10e(uostalom i ja sam bio medju njima) pa racunam da ce ovo takvima pomoci.
A za autorizaciju za opremu, bio sam ubedjen da i to moze da se kupi na aukciji, mozda sam pogresio, mozes li da mi potvrdis tu informaciju?
Isto tako, ako nije problem podeli sa drugima gde mozes da kupis GC za 10e, mislim da je to super resenje za one koji nemaju dovoljno vremena da skupljaju credits za pass-ove.
U pravu si mator sam džukac, pa me nekada saveti kroz pošalice izbace iz koloseka. Izvinjavam se

Očigledno sam dovoljno mator da se vređam, a balavac još uvek igram igre

Moje izvinjenje.
Dakle, čuvanje para na drugim nalozima je smor ako si mator ovako ko ja pa nećeš da se yebavaš sa transferima, slanjem para na ovog ili onog, i davanje para drugaru na čuvanje. Meni je *** to veliko cimanje.
Preffered status ti samo malo olakšava život. Malo u smislu da si i dalje osakaćen za gomilu drugih stvari u igri. Autorizaciju možeš da kupiš na GTN kada je neko postavi. Retke su poprilično i za jedan karakter idu do 400-500K kredita. Znači u svakom slučaju ne možeš sam da je kupiš jer ti je cena debelo iznad tvog f2p/pref limita. Treba ti neko ko će da ti je kupi i onda da mu daš pare sa svojih 12 drugih naloga

Autorizacija za account, ide preko milion KADA je ima, a ima je jako retko. Znam čoveka dok sam bio u guildu jednom balkanskom na Progenitoru koji je tako kukao i molio da mu neko uzme tu autorizaciju pa da mu plaća. I čovek se sažali i uzme autorizaciju, tipa bila je 1,200,000 ili tako nešto za account. Ovaj mu vratio recimo 300-400K i nije se više pojavljivao u igri... I da se pojavljivao ne možeš mu ništa. Znači *******cija je oko svega što se tiče end-game contenta. Ne pričam na pamet, igram je godinu i po dana, i kada čujem šta ljudi sve rade kako bi prevazišli ta ograničenja muka mi... ***, bednici smo pa kapiram da nemaju svi.
GC u zavisnosti od ponude ide od 10-13 evra za 2 meseca, što je u najgorem slučaju duplo jeftinije. Sajt odakle sam ja kupovao te kodove je kinguin.net ima za gomilu drugih igara ne samo za SWTOR, radi i sa PayPal, Skrill i šta sve ne. Kodovi su validni, imao sam problem sa jednim skenom koji je bio jako loše rezolucije, ali su mi posle manje od 24 sata poslali sken veće rezolucije koji je bio potpuno čitljiv. Uglavnom kupujem kada ima od BGP provajdera (ima ih više i cene su različite) i nisam imao problema.