Šta je novo?

Pomoc oko potrage za MMORPG-em

tako da je farm legendary-a postao trivijalan, a meni lično najviše smeta što nema mountove

Pored toga preporuka za RIFT.

Jesi li razmišljao o WoW privatnim serverima.

Wow igrač se odmah prepozna... :(

-Farm/mountovi
-Rift = Wow klon
-Wow

Poslednja izmena:
Nije me sramota, to sam sta sam, ali u GW2 farm je normalan termin(za dungeon-e konkretno).

:D

Kad bi dali da Asheron's Call 2 bude hostovan na privatnim serverima to bih isto probao.

Nije sramota ali GW igre ne treba gledati kroz klasične MMO igre. To je kampanjska igra (nema sub, nije P2W) koja se igra iz zabave i s'vremena na vreme kako izbacuju novi sadržaj, a ne zbog farma i repeticije...

Poslednja izmena:
Nije sramota ali GW igre ne treba gledati kroz klasične MMO igre. To je kampanjska igra (nema sub, nije P2W) koja se igra iz zabave i s'vremena na vreme kako izbacuju novi sadržaj, a ne zbog farma i repeticije...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

GW2 nije samo PVE, ja licno WoW ne podnosim --- pazi mountovi ili kako im vec ide ime, borbe ljubimaca ? Dal me *****avas :D Plus na sve to placaj meseno GC 2999din 2 meseca.. To je moje misljenje, WoW nikad igrao, guild wars 2 igram od pocetka I veoma sam zadovoljan igrom..

I ti jadan ne mozes da napravis 3 lika bankara kod kojih bi cuvao pare, a ako ce vec da prska pare red bi bio da prsne za HK 51(ili eventualno za expanziju), a sto se gearovanja tice, pa nadji neku guildu, potrudi se malo.

Ko priča o 3 bankara čoveče? End game bez pretplate je ravan samoubistvu ne zbog para nego zbog "mikro" transakcija koje su neophodne da bi tu opremu mogao uopšte da nosiš. I o kakvom "prskanju para" ti pričaš? Pričamo o 10 evra za 2 meseca? Propustio si 2 izlaska petkom u KST pa frka, jel?
I objasni mi molim te to oko tih guildova i grinda opreme, ono, počeo si kao da imam 9 godina, pa nastavi u tom fazonu, baš me interesuje kako to funkcioniše, imaš neki dobar guild da mi preporučiš?

SWTOR endgame ne mozete igrati bez pretplate. Ne vidim oko cega se uopste i raspravljate.

Necu ja nista da preporucujem i objasnjavam, svako igra igru na svoj nacin i cini mi se da se moj nacin igranja razlikuje od tvog, samo te molim da preuzmes neki mirniji ton. Ja sam se malo nasalio sa tobom u mom pristupu i necu vise jer vidim da te to vredja, ali stoji da vrlo lako mozes da imas dodatne likove koji sluze da izbegnes escrow(ostalom DC Universe Online je jos gori po tom pitanju, a tamo ne postoji ozbiljan igrac koji tako ne cuva pare ili pak preko soder cola).
Kada spominjem prskanje para mislim na placanje kako bi se nalog digao na preffered status, nece samo odrasli da citaju ovo, znam srednjoskolce koji za 2 meseca dobijaju manje od 10e(uostalom i ja sam bio medju njima) pa racunam da ce ovo takvima pomoci.

A za autorizaciju za opremu, bio sam ubedjen da i to moze da se kupi na aukciji, mozda sam pogresio, mozes li da mi potvrdis tu informaciju?

Isto tako, ako nije problem podeli sa drugima gde mozes da kupis GC za 10e, mislim da je to super resenje za one koji nemaju dovoljno vremena da skupljaju credits za pass-ove.

Poslednja izmena:
ako izuzmemo PVP(nisam neki PVP,više PvE),banku,end gear,veči bag ili kontenjer u spaceship....SWTOR je sasvim igrabilna,ja sam je počeo ponovo igrat nakon što me ESO razočarao,i mogu reći ako zažmiriš na jeno oko,SWTOR je sasvim ok

Cekaj, znaci i pored onog za epic iteme mora Preferred igraci ne mogu da nose end game opremu?

Od F2P, preporučio bih Teru...Probao sam Dragon Prophet, deluje ok, ali sam igrao suviše kratko da bih formirao neko miš5enje.

Velika preporuka za GW2. Jeste da moraš da je kupiš (koštaće te oko 25e na nekim sajtovima, može se naći i po oglasima, ja sam kupio od jednog lika za 2500 din), ali vredi. Prelepo izgleda, najfluidnija borba koju sam video u nekom MMO, ako ti je ci5 da se zabaviš sa društvom a ne da imaš naj gear na serveru i budeš PvP god, leglo bi ti. GW2 ima drugačiju filozofiju i izvođenje od drugih MMO-a, i tako mi i treba prići...

Preporučujem još i Path of Exile. Nije MMO u klasičnom smislu, u pitanju je online ARPG, ali je VEOMA zarazna igra, lepo odrađena i puna izazova. Nije casual kao Diablo 3, naprotiv, teška je igra, i treba joj se posvetiti i naučiti mehanike igre i dosta toga...ako volite izazov, možda će vam prijati.

Da,da PoE odlican je igram ga od closed bete sa manjim pauzama onako krenem hardcore igram igram prestanem pa se vratim izbrisem lika i krenem iz pocetka i sve tako.
A oko GW2 znam igrao sam na drugovom account-u neko vreme,prelepa je igra i odvaja se od svih drugih MMO-ova al imam mozda dva drugara koji bi dali pare za igru.
I mislim da mi je to najbolja opcija nabavicu je uskoro.

E, ako si igrao PoE, onda znaš... :) Uostalom, danas počinju nove 4-mesečne lige, plus expanzija, pa možeš da se podsetiš, sa društvom uz sebe.

Što se GW2 tiče, nadam se da ćeš ubediti drugare da ti se pridruže...nudi i više no dovo5no za tih 25 evra...

Ne znam, po meni je GW2 sto se bilo kakvog PvE content-a tice ne igriv. Dok sam se levelovao stalno sam imao osecaj da sam slab i stalno su me ubijale grupove mobova i sve sam racunao na max lvl cu dobiti taj osecaj "jacine" kad ono i sa dobrom opremom on kad ti obori lvl opet si slab i redovno umires ako ne pazis i to je ono sto me je nateralo da prodam igru. Taj stalni osecaj "slabosti". PvP je keva, ali PvE ******.

Necu ja nista da preporucujem i objasnjavam, svako igra igru na svoj nacin i cini mi se da se moj nacin igranja razlikuje od tvog, samo te molim da preuzmes neki mirniji ton. Ja sam se malo nasalio sa tobom u mom pristupu i necu vise jer vidim da te to vredja, ali stoji da vrlo lako mozes da imas dodatne likove koji sluze da izbegnes escrow(ostalom DC Universe Online je jos gori po tom pitanju, a tamo ne postoji ozbiljan igrac koji tako ne cuva pare ili pak preko soder cola).
Kada spominjem prskanje para mislim na placanje kako bi se nalog digao na preffered status, nece samo odrasli da citaju ovo, znam srednjoskolce koji za 2 meseca dobijaju manje od 10e(uostalom i ja sam bio medju njima) pa racunam da ce ovo takvima pomoci.

A za autorizaciju za opremu, bio sam ubedjen da i to moze da se kupi na aukciji, mozda sam pogresio, mozes li da mi potvrdis tu informaciju?

Isto tako, ako nije problem podeli sa drugima gde mozes da kupis GC za 10e, mislim da je to super resenje za one koji nemaju dovoljno vremena da skupljaju credits za pass-ove.

U pravu si mator sam džukac, pa me nekada saveti kroz pošalice izbace iz koloseka. Izvinjavam se :) Očigledno sam dovoljno mator da se vređam, a balavac još uvek igram igre :D Moje izvinjenje.
Dakle, čuvanje para na drugim nalozima je smor ako si mator ovako ko ja pa nećeš da se yebavaš sa transferima, slanjem para na ovog ili onog, i davanje para drugaru na čuvanje. Meni je *** to veliko cimanje.
Preffered status ti samo malo olakšava život. Malo u smislu da si i dalje osakaćen za gomilu drugih stvari u igri. Autorizaciju možeš da kupiš na GTN kada je neko postavi. Retke su poprilično i za jedan karakter idu do 400-500K kredita. Znači u svakom slučaju ne možeš sam da je kupiš jer ti je cena debelo iznad tvog f2p/pref limita. Treba ti neko ko će da ti je kupi i onda da mu daš pare sa svojih 12 drugih naloga ;) Autorizacija za account, ide preko milion KADA je ima, a ima je jako retko. Znam čoveka dok sam bio u guildu jednom balkanskom na Progenitoru koji je tako kukao i molio da mu neko uzme tu autorizaciju pa da mu plaća. I čovek se sažali i uzme autorizaciju, tipa bila je 1,200,000 ili tako nešto za account. Ovaj mu vratio recimo 300-400K i nije se više pojavljivao u igri... I da se pojavljivao ne možeš mu ništa. Znači *******cija je oko svega što se tiče end-game contenta. Ne pričam na pamet, igram je godinu i po dana, i kada čujem šta ljudi sve rade kako bi prevazišli ta ograničenja muka mi... ***, bednici smo pa kapiram da nemaju svi.
GC u zavisnosti od ponude ide od 10-13 evra za 2 meseca, što je u najgorem slučaju duplo jeftinije. Sajt odakle sam ja kupovao te kodove je kinguin.net ima za gomilu drugih igara ne samo za SWTOR, radi i sa PayPal, Skrill i šta sve ne. Kodovi su validni, imao sam problem sa jednim skenom koji je bio jako loše rezolucije, ali su mi posle manje od 24 sata poslali sken veće rezolucije koji je bio potpuno čitljiv. Uglavnom kupujem kada ima od BGP provajdera (ima ih više i cene su različite) i nisam imao problema.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno