Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Pa sinoc u celoj ovoj zbrci poslednji auto pay out mi je bio u 22h i nesto sinoc. Sto znaci da nisu ni poslati ali u confrimed mi stoji tipa 150 novcica sada.

Ja ustajem jutrosi gledam stiglo u novcanik samo 42 komada. Reko sta je sad ovaj nas Vlax opet ******?! Kad na pool-u ima 10000 komada i jos toliko ne potvrdjenih. Inace ja nisam dobio nijednu isplatu od juce oko 12:15. Tek prva isplata od 42 komada je bila jutros u 3:33.

Kakvo je Vase misljenje sad sa cenom i ovo sto ide grafikama? Rudarili smo oko mesec i ja evo od sinoc kako je krenulo grafikama izrudario 30% cele sume koju sam rudario sa 2x 1610 i fx 8320.

Poslednja izmena:
mislim da ovaj novchic zasluzuje da umre.
cenim da su krecu i ekipa imali u startu gpu miner, i da su tim novchicima trebali da potkupe debelog verna, nekoga na bteru i sl "jachim" krsh menjachnicama odaaavno.
a ovo je smejurija, kao pred svako polovljenje nagrade novi miner....vazi...malo sumjnivo...i sada gpuminer koji vishe ne radi nego shto radi.

samo se nadam da ce biti neki drugi cpu only novchic, da nisam bash bzvze kupovao procesore :D

i da, mogla bi tema da se rinejmuje u

"Q2C - QubitCoin (WAS CPU ONLY)" :D

a da, evo neshto i za azure-ovce :D

Prilozi

• gpupowa.jpg
    gpupowa.jpg
    102.9 KB · Pregleda: 97
Poslednja izmena:
Kopam jos malo :) cekam Heavycoin. A ove coine cu ostaviti pa sta bude. Mozda se ponovi ista prica kao sa Quark.

Kako sporo sad ide :D

Poslednja izmena:
Ne znam sta se desava ali meni od jutros od kada sam prebacio novcice u novcanik, sistem vise ne potvrdjuje novcice. Imam 9800 nepotvrdjenih i 0 potvrdjenih.
Vlax352 verovatno moze da pomogne :)

mislim da ovaj novchic zasluzuje da umre.
cenim da su krecu i ekipa imali u startu gpu miner, i da su tim novchicima trebali da potkupe debelog verna, nekoga na bteru i sl "jachim" krsh menjachnicama odaaavno.
a ovo je smejurija, kao pred svako polovljenje nagrade novi miner....vazi...malo sumjnivo...i sada gpuminer koji vishe ne radi nego shto radi.

samo se nadam da ce biti neki drugi cpu only novchic, da nisam bash bzvze kupovao procesore :D

i da, mogla bi tema da se rinejmuje u

"Q2C - QubitCoin (WAS CPU ONLY)" :D

a da, evo neshto i za azure-ovce :D
Il si bos il si hadzija! :D

Ne znam sta se desava ali meni od jutros od kada sam prebacio novcice u novcanik, sistem vise ne potvrdjuje novcice. Imam 9800 nepotvrdjenih i 0 potvrdjenih.
Vlax352 verovatno moze da pomogne :)

krenuce, proces koji radi update konfirmacija je odbijao saradnju zbog onih invalid blokova od sinoc, pa sam morao rucno da cesljam bazu, a to je uzas, al sad bi trebali da se pretvaraju u confirmed polako

Novčići kaplju kao blesavi, samo pitanje je da li će ikada nešto posebno vredeti.

Ja ne kopam vise...otisao sam na neki drugi novcic.S obzirom da sada moze da se kopa sa grafama mnogo je mali Diff. Nisu se bas navukli novi rudari.

ljudi sta je sa cpu-pool.net ??

od nocas ne mozes miner da se konektuje? jel pukao pool?

neki su problemi zbog jucerasnjih dogadjaja
pa neki poolovi ne rade. radi nas pool

Mislim da su svi CPU coinovi unapred osuđeni na propost. Razlog je prevara.

Npr. neko smisli novi CPU coin i samo za sebe napravi GPU miner koji je 10-20x brži. On se dobro pripremi i prvih par nedelja, na početku, žestoko nakopa tog coina, a kasnije i ostalima baci GPU kosku ali onda kopanje i diff značajno skoče a obično i cena i eto... On profitirao žestoko a ostali pokupe "mrvice"...

neki su problemi zbog jucerasnjih dogadjaja
pa neki poolovi ne rade. radi nas pool

ljudi ako se slazete, ja bi ovaj qubit pool napravio novi, sa cistom bazom ispocetka. ovo sto radi nek ostane dok se ne ispotvrdjuju transakcije i prodju isplate, a da kopamo na novom. jer od one ******stine sinoc
sve mi se nekako cini da ne radi dobro.
mislim radi dobro u smislu nalaze se blokovi, al nesto mi tu smrdi oko isplata.

Ja sam za, presaltao sam se na mine pool dok prodje ovaj galimatijas pa kad startuje novi nas pul vracam se.

Unable to login: Account locked. Please Check your Email for instructions to unlock.
EDIT: DONE

Poslednja izmena:
Ipak nisam pobrkao sam stari i novi .
Unable to login: Invalid username or password

Stize mail al ne uspeva da resetuje ...

po bazi je sve u redu... a jel ti izbaci neki error kad ides na pass reset?

Nema error samo nece da se loguje ...

Ja se ne mogu ulogovati ni na stari ni na novi. Accounte locked!
A vidim da je IP adresa novog poola ista kao stara??

Vrh Dno