Šta je novo?

Diablo 3

meh, ipak su najlepsa death wings

a sta ce biti sa onima koji su preorder preko recimo g2play?

G2play preordere blizzard ne računa. A i na samom sajtu ti je stavljeno do znanja da ako naručiš preko njih imaš veliku verovatnoću da nećeš dobiti sve bonuse.

G2play preordere blizzard ne računa. A i na samom sajtu ti je stavljeno do znanja da ako naručiš preko njih imaš veliku verovatnoću da nećeš dobiti sve bonuse.

Sto znaci da mi koji smo uzeli preko blizzardovog sajta mozemo da ocekujemo da dobijemo krila kada izadje RoS?

Ako je vest dobro prenta, da.

Ako dobijemo super ako ne nikom nista mada bi bilo lepo kada bi ih dobili na poklon.

***, pale kritike na račun blizza. Izvršili ljudi masovno pre-order 4 meseca pre izlaska igre, a nema discount, nema beta ključeva, nema bilo čega.

Poslednja izmena:
al su se pretrgli, dali bonus item, trebalo im 2 sata da dizajniraju krila :)

Već ih imaju na Imperius-u, tako da, 0 sati. :p

@illidan
Verovatno ćeš i ti dobiti krila:
Joshua Mosqueira ‏@joshmosq
No matter how you pre-order #reaperofsouls you get your own Wings of Valor! It's what every respectable hero will be wearing on March 25th

Onaj ko namerava da proda gold u poslednjem trenutku pred gasenje AH, bi trebalo da uradi to pre 2.0.1 patcha.
Koliko vidim, gold ce biti account bound, i iako se AH gasi tek 18.marta, ako patch dodje ranije niko vise nece moci da proda gold.

Nisam 100% siguran u ovo, ali izgleda da je tako

Takodje, ostalo mi je dosta para na bnet balansu, i jos 4b da prodam.
Ako neko hoce da uzima ekspanziju povoljnije neka mi se javi. Blizz momentalno na mail salje cd key koji se aktivira, ne mora da se ceka izlazak igre itd..

I racuna se kao preorder ko je kupi preko nekog (kao gift).

Iskreno kome nije potrebna kutija, najbolja je kupovina za bnet. balance.

Iskreno kome nije potrebna kutija, najbolja je kupovina za bnet. balance.

Ja sam prosli put imao D3 sa kutijom i diskom i nisam video svrhu toga jer sam ionako svaki put kada sam instalirao igru skidao sa neta jedino sto sam koristio kljuc sa kutije a i njega nisam posle koristio jer je bio zapamcen na mom bnet nalogu tako da nije bilo potrebe posle ga non stop kucati. Tako da sam ovaj put D3 uzeo preko G2play a RoS sam dobio gift (poklon koji sam platio :)) od DBraveZ.

Iskreno D3 i ne igram jer cekam da izadje RoS a kada izadje e onda jadna im majka necu se skidati sa servera dok ne napucam Crusadera a ostale likove (Monk i WD) ne nabudzim sa nekom ok opremom.

Evo od pre 2 minuta sam i ja ponosni vlasnik RoS-a!Hteo bih da se javno zahvalim DBraveZ-u na ukazanom velikom poverenju!Gift-vao mi je RoS po najmanjoj ceni sto se trenutno moze naci na netu i sto je najvaznije na poverenje i na odlozeno placanje!Danas se retko moze naci neko ko bi tako nesto uradio!Imas jos jednom veliko hvala!:wave:

Poslednja izmena:
Evo od pre 2 minuta sam i ja ponosni vlasnik RoS-a!Hteo bih da se javno zahvalim DBraveZ-u na ukazanom velikom poverenju!Gift-vao mi je RoS po najmonjoj ceni sto se trenutno moze naci na netu i sto je najvaznije na poverenje i na odlozeno placanje!Danas se retko moze naci neko ko bi tako nesto uradio!Imas jos jednom veliko hvala!:wave:

Cestitam, pa ako se ne vidimo u D3 onda sigurno kada puste RoS online. Koliko vidim dobra se ekipa okupila za RoS i ko zna koliko ce jos njih da nam se prikljuci.

Ja cu malo poceti kada izadje ovaj patch,posto sada nemam apsolutno nikakvu volju da igram!Svi koji si aktivno igrali ovih godinu dana,mislim da ce zaigrati i RoS!

Ako ima neko još tih ključeva za RoS nek se javi na PM.

Poslednjih par dana, pred zatvaranje AH, ima da pređe 3 evra. :D

koliko razumem gold ce biti boa u 2.0.1, pa nece moci ni da se proda ako patch dodje pre zatvaranja ah

a ovim tempom ide i do 4 :)

Kako bi onda AH uopšte radila? :)
Ne mogu tek tako da blokiraju gold.

moze na RMAH :)

Gde je najbolje uzeti preorder za RoS? Na G2A je trenutno 37$. Da li ima negde jeftinije?

sta moze na rmah ?
gold je boa na PTR-u za 2.0.1 i potvrdjeno je da ce biti i u patchu

ja iz toga zakljucujem da ako patch dodje pre gasenja AH da nece moci da se proda gold iako ce raditi ah jos par dana/nedelja
al ajd videcemo :)

Mislim da ne bi smeli da urade tako nešto drastično, bez prethodne najave, previše ljudi bi pogodila takva odluka (koliko samo igrača sedi na milijardama i čeka neki finalni peak cene).

Ali, da, videćemo... :)

Pa upravo ni ne zele da se zezne "ekonomija" upozoravajuci ljude pre same odluke... Koja je onda uopste svrha? Hoce li mozda drzati ruke botovima i reci "E, sad vam je najbolje da prodate"?

imam vec iskustva iz proslosti, zato sam obazriv.
Bilo je da promene gold stack sa 1 na 10mil bez najave, i tada je bilo gomile besnih ljudi koji su dan pre toga kupili gold, a da su znali dobili bi 10 puta vise :)
Bas kad su te stvari oko ekonomije, nimalo nisu transparentni.

Uostalom, okacio sam pre 2 dana to pitanje i na us i eu forum, i pitao preko twittera, i nista...
Nadam se da ce bar unapred najaviti kada izlazi 2.0.1

Vrh Dno