Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Meni TTR zna da freez-uje i onda moram preko multitaskinga da ga swipe-ujem jer nista drugo ne radi osim tog digmeta. Kad mi se prvi put desilo, morao sam da restarujem fon jer ni to nije radilo. Desi se jednom dnevno ili jednom u dva dana na primer.

Al ne prestajem da ga igram haha :D

Meni TTR zna da freez-uje i onda moram preko multitaskinga da ga swipe-ujem jer nista drugo ne radi osim tog digmeta. Kad mi se prvi put desilo, morao sam da restarujem fon jer ni to nije radilo. Desi se jednom dnevno ili jednom u dva dana na primer.

Al ne prestajem da ga igram haha :D

Meni se to nikad nije desilo iako sam igrao ceo dan u skoli...

Ni meni ali nisam nesto mnogo igrao..

Ljudi, danas skinem ttr kod kuma na G2 i mogu vam reci da je mnogo lose, laguje, opada fps i tako to. Na mom One-u mnogo bolje radi, nema ni l od laga i opadanja fps-a.

Ljudi, danas skinem ttr kod kuma na G2 i mogu vam reci da je mnogo lose, laguje, opada fps i tako to. Na mom One-u mnogo bolje radi, nema ni l od laga i opadanja fps-a.

Sreca pa nisi napisao ovo u g2 temi.. :)

Ma g2 je podesen da max steka bateriju,tako da ne cudi to sto pises

Ma znam.. Kazem ti kernel je namesten da sto duze traje baterija,a i verovatno su one granice za termal trotling na minimumu pa mob odmah obara cpu i gpu taktove

Isto meni na n5 rade bolje igre nego kada sam furao g2. Mada ko ce ga znati

Ja sam napisao realnu situaciju, stvarno je sramota kako lose radi sa ovakvim hardverom..

Znas sta moze da bude problem, bar je tako na Sgs2, ako su ti ukljucene opcije stednje baterije to zna da pravi problem, jer spusta taktove procesora i grafike..

Znas sta moze da bude problem, bar je tako na Sgs2, ako su ti ukljucene opcije stednje baterije to zna da pravi problem, jer spusta taktove procesora i grafike..

Ne, bio je na punjacu i iskljucen mod cuvanja energije..

Pa bem li ga onda, probaj neki drugi kernel gde imas kontrolu nad taktovima

Edit:
eto objasnio čovek ;)
Mislim da je bilo reči o tome u G2 temi, valjda podešavanje governor-a rešava taj problem.
Ali naravno baterija se brže troši :)

Poslednja izmena:
Jel treba za to root ili slicno? Jer je to kumov fon i on ne pomislja da rutuje, ili slicno jer nema pojma oko toga a i ne zeli da pipa..

Otvori link, piše without root :d

^ Druze ako udjes u link koji sam ti poslao ka xda,videces da u naslovu teme pise ''without root'',dakle ne treba root

Edit:

GiBo2pac,poklapaju nam se u microsekundi odgovori :D

Poslednja izmena:
ou jeah.

al se zez.nuh, pre samo mesec dana kupih Pocket Rally

Ipak radi. Možda sam još pod jakim utiskom ali rekao bih da nisam igrao bolju vožnju na telefonu. :d

^Ahahahahahahahahahaha
U*rao sam motku :D

Dosao neki apdejt za table top racing, pise da podrzava sad neke dzojstike. Ali mi trazi novu permisiju za Phone calls o_O

Koliko se sećam, kada igra traži phone calls, to je obično da bi mogla da detektuje poziv i pauzira se. Da je telefon ne izbaci samo tek tako.

E super, to sam i predpostavljao, al reko da pitam :D

Imao sam problem sa TTR. Presao sam sve championshipove, poneki special event i onda sam štedeo za plavi auto da igram Drift challenges. Medjutim TTR je poceo jako da se gubi, special evente mi sve obelezio sa 3 zvezdice iako nisam sve presao i kada udjem u garazu posle 5 sekundi me izbaci iz igre. Ja uradio clear data i sad je jos bolje, nema izbacivanja, a para na bacanje :D i taman samo drift challenges nisu oznaceni kao da sam presao.

uploadfromtaptalk1393435384071.jpg

Ima li ko vise para? :D Kupio sam sve aute i nabudzio ih :d

Nazad
Vrh Dno