- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 1,180
Koliko bi se usrecio sa ovim napajanjem tipa 4 x r9 270 ili 2 x r9 280x Thermaltake Smart M850W Bronze modularno
mogao bi i još po jednu da staviš
Koliko bi se usrecio sa ovim napajanjem tipa 4 x r9 270 ili 2 x r9 280x Thermaltake Smart M850W Bronze modularno
Editovao bios sa VBE7, samo sam sačuvao originalne pre toga. Rade savršeno 8-10C manje i 300-400rpm manje, a isto KH/s sa klokovima koje sam im podesio.
Mislim da je fleshovao bios sa izmjenjenim naponom.
Svi gledate koliko kosta taj usb ali oni naravno gledaju da uzmu sto vise para a sve te sto daju dosta khs ostavljaju za sebe da kopaju pa tek kad narokaju diff onda ce da ga bace u prodaju po manjoj ceni.Razmisli malo ako onaj stiker od 70kh/s kosta 100$,kolko ce kostati ovaj od 300-350kh/s?Ako si upucen znaces da je FPGA izasao nekih 2god. pre asica za btc i jel znas kolko je bio popularan nista,zato sto su njegove performanse bile jednake GPU,jedino sto je manje trosio struje.Tako da ove smesne stvari,nisu nista za GPU rudare,sve dok ne izadje pravi ASIC koji ce dati 10-15-20x vise od jedne grafe,a kosta ce na pr. kao nekih 2-4-6 grafa,e tada postaje problem za GPU rudare.
Sad procitah da sa ATI 5850 moze da se postigne 420MH/s sa Fan 80%, 66C, 1.250 Vcore, -k phatk PLATFORM=0 DEVICE=0 VECTORS BFI_INT AGGRESSION=8. Dali je ovo moguce?
+1Moguce, kod mene na 890/890 bacaju lagano po 370 kh/s na najnizi napon na koji hoce da rade uopste 1040mv tako da uz toliko podizanje napona GPU verovatno moze na 1100 i eto ti ~ 420 kh, ali koliko onda trosi struje????? Verovatno vise od 7950!!!
+1
Uvek jedno te isto.....Ljudima i dalje nije jasno da nije poenta izvući što više kh/s iz karte nego da sa što manjom potrošnjom izvučeš što više kh/s (pored smanjene potrošnje čuva se i hardver)...
Pa tako je kad kradeš struju![]()
Pa tako je kad kradeš struju
Nego, je l ovo previše Stall shares-a? 1.16%
Moj RIG V2. Slijedeca verzija ce imati izmjene, tj. dopunu u vidu nosaca za ventilatore i eventualno ako uspijem iskombinovati da kartice idu cik-cak. Znaci prva u normalnoj visi (kao sad), a druga kartica da bude izdignuta, treca opet nisko, cetvrta visoko..u principu da budu na dva sprata kako bi svaka kartica dobila duplo vise prostora. Vidjet cu koliko ce mi extenderi od 24cm to dozvoljavati.
Koja napajanja dolaze u obzir a da imaju:
6x6/8 pin (za 3 kartice)
8xmolex (2 molexa idu u plocu asrock btc, a sa ostalih 6 molexa da mogu da kombinujem napajanje za jos 1 ili 2 kartice)
Trebaju dvije //ljudi jel moze pomoc, ne mogu da podesim ovaj dark koin
sta ovde ne valja, za 7850 i 6950
sgminer.exe --kernel darkcoin -o stratum+tcp:/drk.smalltimeminer.com:3350 -u xxx -p xxx --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 -g 1 -I 18 -w 256 --expiry 1 --scan-time 1 --queue 0 --no-submit-stale --gpu-fan 60
nece da startuje, nesto pise gpu 0 da nece da pokrene tako nesto
Trebaju dvije //
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari