Šta je novo?

LG Nexus 4

Mozda je offtopic al aj da pitam...kako da mi pokazuje ime kontakta umesto broja u poruci kad imam propusten poziv?

Da li neko moze da mi objasni kako da podesim lcd density da mi launcher izgleda kao na Slim romu. Ja podesim da mi je density na 268, kao na Slimu, ali sve ikonice u launcheru su mi nekako razdvojene, nisu onako podesene kao u Slimu po defaultu. Inace koristim Nova Launcher.

Primetio sam da se telefon mnogo vise zagreva na dalviku nego na srt-u, a mozda se samo tripujem. :)

Meni Slim je jedini i bio stabilan :) Cak mi se ova beta ni ne menja :D

Cini mi se naslednik kataklizme, AOSPMod rom. Poprilicno zadovoljan. :)

Da de zahvalim corvusu za MultiROM odlicna stvar za cackanje. :)

Jaooo... Pa ovi iz ParanoidAndroid su smesni. Evo stigli su do 6. bete. Ni jedna nova funkcija. Ovim tempom mozda nesto i naprave za dve godine...

Ali dali su novi halo...

Ne, nego je neki lik na svoju ruku ubacio na betu ono sto su ovi iz PA tima uradili sa Halo-m (neoficijalni build). Halo nije gotov jos uvek.

EDIT: Sad vidim da je i taj lik u timu. Ali poenta je da nista nisu jos uradili do kraja.

Poslednja izmena:
Sve te grupe koje rade na najpopularnijim ROM-ovima (AOKP, PA,...) imaju nekih problema. Mnogo kasne i sporo rade. Čini mi se da je to od kako je Cyanogen krenuo u komercijalu i počeo da skuplja developere vredne pažnje.
AOKP mi je omiljeni ROM, ali u poslednje vreme sporo izbacuju buildove.

Kad me prodje ovo FLASHomania i testiranja svakakva. Kako se multi rom uklanja? I dal se onda nesto gubi?

Uklanja se običnim flešovanjem ZIP fajla. Imaš u temi za MultiROM. Gube se svi ROM-ovi osim glavnog.

Ekipice, pozdrav od mene, napustio sam tabor, neplanski, ali pojavio se RAZR i na oglasima, po strava ceni, i posto sam obozavalac Motorola telefona, presao sam. :)

Pad u performansama u odnosu na N4 naravno postoji, mada ne koliko sam ocekivao, ali sam generalno prezadovoljan, imajuci u vidu da sam u zaradio. :D Vise o novom ljubimcu napisacu u odgovarajucoj temi, pa koga zanima (vrlo moguce i nikoga) neka baci oko... :)

Pozdrav, i neka vas N4 sjajno sluzi do prelaska na N5 i N6. ;)

vaše mišljenje dali da se stavlja folija na ekran ili je dovoljna zastita ekrana od grebanja

Ja sam mislio da je dovoljna dok mi zrnce peska u dzepu nije ogrebalo ekran.

@mironiko: pozdrav i da te dobro sluzi to policijsko kolo ;)

Poslednja izmena:
Uvek preferiram foliju preko ekrana, bez obzira na zaštitu koju digitajzer poseduje i što čuvam telefon kao oči u glavi. Ne smeta, a itekako može da spasi displej od ogrebotina. 100din za foliju je ništa u odnosu na funkciju koju vrši.

Tri folije sam unistio dok sam ih stavljao ili je bilo mnogo baloncica i sve su zavrsile u kanti, bile su one sto se stavljaju uz pomoc vode i malo sapuna sa neta narucene, Xtreme Guard.

Fon mi od kraja novembra ima samo dbrand crni "kozni" na ledjima bez nexua logoa i za sada nema tackicu ni jednu osim na svetlu kad se gleda ova siva lajsna, tu ima linijica od stavljanja i vadjenja iz dzepa. Imam i gumeni case obican neki od 400 kinti i svidja mi se kad ga stavim, ne kliza mi fon iz ruke ili kad ga spustim negde i taman mi je onako da ga drzim ali skuplja prasinu bas mnogo po coskovima napred gde naleze na ekran pa ga zato ne drzim, ali uzeo bih neku bolju da znam da je stvarno kvalitetnija od ove...

Fon mi ni jednom nije ispao od Juna 2013, daleko bilo. :D

Ja furam bez folije i odlično je očuvan, imam neki case od 400 kinti i to je to, nikad ispadao telefon, k'o nov. Mada mi je muka više tih folija i case-ova, te ovo će da se ogrebe, te ono će da se ogrebe, pa jesam li ja kupio telefon ili on mene, majku mu :d

Pa to je istina ali kad dodje vreme za prodaju istog, onda je bolje da je sto ocuvaniji.

Najbolje da ću da pazim tel za sledećeg vlasnika, a ja da hvatam gumu i vučem prst po šugavoj foliji :D
Kao kad stave presvlake u auto da bi ga prodali sa očuvanim sedištima :D

A za god dana kolko ovaj telefon moze i da se proda? Posto ja ne planiram da ga menjam dok mi ne istekne ugovor. A i svaki telefon do sad sam poklonio rodbini. :)

Nazad
Vrh Dno