Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Najbolje je ne pratiti cene valuta. Samo hvata nervoza. Zatvoris se u pecinu na 3 meseca, kad izadjes ono LTC 80USD. Jednostavno sacuvas sebi zivce :D.

Sve zavisi od tvog cilja, ako čekaš jednu cenu da se istovaraš, onda nemoj da pratiš cene, nego će jednog dana u vestima biti da je cena LTC probila 200$, ti se tada seti svojih novčića i prodaj.
Ali ako hoćeš da trguješ na sitno, onda mora da se prati.
Ja ću moje da čuvam i 5 godina ako treba, ali ću da se igram sa berzom u međuvremenu.

Imam problem sa isplatom sa coinotron-a, stavio sam minimalni payout 0.3ltc, ali mi u novcanik svaki put stigne 10% manje (0.27ltc), iako na coinotron-u stoji da je isplaceno 0.3. Zna li neko u cemu je fazon?

Pa valjda i taj Coinotron treba od neceg da zivi? Pogledaj u 'reward system'.

pa tamo lepo stoji da je 3.5% za pps, i 2% za rbpps, meni ipak fali malo vise. :trust:

LITECOIN: kako, sta, gde...i druga pitanja/odgovori

Pise ako povlacis toliku sicu onda naplacuju fee za povlacenje. Povecaj na barem 1.5ltc.

@Duh_Koji_Hoda

To je provizija za povlacenje novcica, lepo pise u tabeli...

Withdraw fee 0.03 LTC when payout < 1.5 LTC

-_- imam problem. pored toga sto me temperature ubijaju, pada mi hash rate, drzi se na 930 i onda padne na 700.... mucim se da namestim da se lepo hladi treca kartica koja je iza. gledam ljudi imaju onako po 4 kartice u istoj visini i ne kapiram kako drzite dobre temperature, ja imam ventilator (veliki) koji duva direktno u prvu i drugu koja je iznad prve, a treca je iza druge u istoj visini i dok su njih dve na 62 ova 10 stepeni vise -_-

-_- imam problem. pored toga sto me temperature ubijaju, pada mi hash rate, drzi se na 930 i onda padne na 700.... mucim se da namestim da se lepo hladi treca kartica koja je iza. gledam ljudi imaju onako po 4 kartice u istoj visini i ne kapiram kako drzite dobre temperature, ja imam ventilator (veliki) koji duva direktno u prvu i drugu koja je iznad prve, a treca je iza druge u istoj visini i dok su njih dve na 62 ova 10 stepeni vise -_-

pa ne treba ventilator da duva u kartice, razmisli malo, treba da oduvava vreo vazduh koje oni stvaraju.. prva kartica generise toplotu i gura je fanovima iza sebe a to kupi kartica koja je iza nje i dodatno se zagreva zbog toga.. sta ti tu nije jasno.. namesti ventilator da duva u taj prostor izmedju njih dve

pa ne treba ventilator da duva u kartice, razmisli malo, treba da oduvava vreo vazduh koje oni stvaraju.. prva kartica generise toplotu i gura je fanovima iza sebe a to kupi kartica koja je iza nje i dodatno se zagreva zbog toga.. sta ti tu nije jasno.. namesti ventilator da duva u taj prostor izmedju njih dve

ali onda nastaje drugi problem, zato sto ventilator proizvodi hladan vazduh koje kartice uduvavaju, tako da kada ga pomerim ostanem bez tog hladnog vazduha. moracu jos jedan venitlator za oba smera

Ako Srbin moze da kupi 700 kartica, zasto mislis da neki stranac ne moze 600?
Pogledaj link na mom prethodnom postu ..asic za litecoine vec postoje i ljudi ih vec koriste ..usb stick asic za litecoin daje 70kh/s..cena im je trenuto veca nego za gpu u odnosu na kh/s ali potrosnja 10 PUTA manja za isti kh/s

Poslednja izmena:
sve ce ovo sa ltc da legne po svim prilikama. evo ga dosao na 10,76 sa jednim Mhashom treba ti dva dana i vise za jedan ltc...nema tu leba

ljudi sta mislite, jel se isplati kopati litecoin u periodu od godinu dana? mozda preci na max coin? nzm kakvu buducnost on ima

Kopaj ti dok je diff iole prihvatljiv. Ako za mesec dana cena bude 50$ hoce ti to popraviti raspolozenje?
Samo kopaj i ne brini za cenu i 'leba, to ce da dodje ;)

ja ne znam gde vidiš cenu od 10.x...

kad vidim ove sto dnevno iskopaju po 140 ltc muka mi tacno...i jos teze pojmiti da ce ltc ikad preci vrednost od 100usd recimo...
onda bi ovi sto kopaju trocifren broj ltc dnevno za::bali bil gejtsa i rokfelera zajedno po zaradi

Reci mi, sa kakvom mesecnom zaradom po 1mh bi ti bio zadovoljan? Evo zivo me zanima...

Ne znam da li trolujes ali sve mi se cini da cu i ja ovako maksimalno tolerantan morati da pocnem da koristim ignore opciju...

User kH/s LTC/d
1 anonymous 401,073 144.0
2 anonymous 199,111 71.5
3 anonymous 164,193 58.9

je l ovo Asic radi?

Mozda botnet?

ali onda nastaje drugi problem, zato sto ventilator proizvodi hladan vazduh koje kartice uduvavaju, tako da kada ga pomerim ostanem bez tog hladnog vazduha. moracu jos jedan venitlator za oba smera

Nije bitno samo da je vazduh hladan keo da je protok vazduha sto bolji. Ako kartica izbacuje vreo vazduh a ti stavis vent koji taj vazduh vraca prema kartici onda i nemas bas koristi od tog pomocnog venta zar ne?

@sunce - Pa svi bi sad bar 50$ po 1Mhash dnevno :d.
*** mi kopali i kad je bio manje od 2$, i kopao sam za struju i malo preko (meni jedino zao sto nisam skoro sve prodao na 40+). A trenutno uopste nije toliko lose, naravno moze biti i gore ali i bolje..

ne vredi da pricamo , sto kaze Saj treba da ih ignorisemo, *** to je sve sad najpametnije, nece nista da procita, kad kazes naljute se, jer boze moj R9 270x mora da da bar 500 mh/s itd, a nemaju pojima da je u ovom "poslu" to tako ide, malo gore malo dole, ali ako bice opet jeftinih grafickih :), pa kad opet cena bude velika eto nama opet ovih strucnjaka da pametuju kako su sve to znali , a samo su se pravili ;)

@ phoenix, Da im ponudimo otkup kartica na lizing:p, stvarno su preterali sa pametovajem, da se povucemo u ilegalu pa nek :wall, ja i posle toliko godina krckanja brojeva, pitam , jer normalno je da vise ljudi vise zna.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno